Zdravičko, nemá někdo zkušenost s tímto kotoučem Magura mdr-p, někdo říká super, jiní zase že ne, tak by zajímal názor někoho, kdo má na kole, predem díky.
Jo, mám je asi druhou sezónu. A jo, cinkají, občas drnčí ale v celkovém rachotu když jedu bordelem si to opravdu neuvědomuju. A pod kopcem umí pěkně lupat když chládnou. Jinak já je bral kvůli tloušťce a že jsem je sehnal za stejnou cenu jako shimana. A líbí se mi, to je to hlavní :D
Mate nekdo vyzkousene ze lepe snasi teplo? Mam vepredu 223 galfer a na prudsich delsich sjezdech je upecu. Brzdy jsou obyc, code R a filovy galfer desky. Vzadu 203mm a k tomu Shividy.
Na webu se objevuje info, že problém rozvolňujícími se nýty na Magura MDR-P kotoučích je prý vyřešen a jednao se o problém orvních sérií. Jsou s těmi kotouči problémy?
Pomalu zajíždím tyhle kotouče a všiml jsem si, že kotouče v těch nýtech trochu chodí, mají malou vůli?
Nejdřív jsem myslel, že mám málo dotáhlý třmen, vakl v ložiscích zadní stavby, málo dotáhlý kotouč k náboji. Pak jsem si ale všiml, když zabrzdím a zkouším kolem pohybovat zepředu dozadu, vidím v kolech malý pohyb/vůli. A pak se ukázalo, že to trochu chodí v tech nýtech/zubatém uložení těchhle kotoučů.
Za jízdy to vůbec neregistruju, ale jak se postavím vedle kola, zabrzdím a hýbu s kolem, je to cítit a vidět.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Viděl jsem krásný videa. Takový cinkací.
Jo, funguje dobre.
Jo, mám je asi druhou sezónu. A jo, cinkají, občas drnčí ale v celkovém rachotu když jedu bordelem si to opravdu neuvědomuju. A pod kopcem umí pěkně lupat když chládnou. Jinak já je bral kvůli tloušťce a že jsem je sehnal za stejnou cenu jako shimana. A líbí se mi, to je to hlavní :D
Super, děkuji za info, pokud to cinkne tak o nic nejde, jeden mě strašil, že se to povoluje a dělá problém.
Ja je mam 35km a nic necinka :-)
Mate nekdo vyzkousene ze lepe snasi teplo? Mam vepredu 223 galfer a na prudsich delsich sjezdech je upecu. Brzdy jsou obyc, code R a filovy galfer desky. Vzadu 203mm a k tomu Shividy.
Na webu se objevuje info, že problém rozvolňujícími se nýty na Magura MDR-P kotoučích je prý vyřešen a jednao se o problém orvních sérií. Jsou s těmi kotouči problémy?
Pomalu zajíždím tyhle kotouče a všiml jsem si, že kotouče v těch nýtech trochu chodí, mají malou vůli?
Nejdřív jsem myslel, že mám málo dotáhlý třmen, vakl v ložiscích zadní stavby, málo dotáhlý kotouč k náboji. Pak jsem si ale všiml, když zabrzdím a zkouším kolem pohybovat zepředu dozadu, vidím v kolech malý pohyb/vůli. A pak se ukázalo, že to trochu chodí v tech nýtech/zubatém uložení těchhle kotoučů.
Za jízdy to vůbec neregistruju, ale jak se postavím vedle kola, zabrzdím a hýbu s kolem, je to cítit a vidět.
Je to u těchhle kotoučů normální?
MDR--P, pro mně nejlepší kotouče. Jezdím je asi 2 roky, nevím jestli cinkají, ale brzdí super, problém jsem nemněl žádný.