Hledám náhradu za starší Epic S-works HT, jezdím hlavně lesní cesty, drobný terén a cyklostezky... mám rád rychlé vyjížďky, nejezdím závody, Epic WC by měl být podobný HT, tuhý, výborná trakce, mám lákavou nabídku na Epic World Cup Pro 2025, je to úplně mimo pro hobíka? (když pominu cenu)? Vím, že každý podzim mě čeká servis, přes zimu už nejezdím... dík :-)
Proč by to mělo být mimo? Jestli si myslíš, že to vyhovuje tvému jízdnímu stylu, proč ne.
Důležité taky je, co je ta super cena, kterou máš. Třeba tady mají world cup expert od nějakých 85k Kč. Takže jestli ho máš nový ještě levněji, tak za ty prachy to není ani takový přepal.
Dnes jsem zjistit, že Epic World Cup končí a již nebude model 2026... tak teď nevím jestli kupovat... možná právě proto jsou slevy... Otázka jestli to má nějaký vliv na na nákup, ježdění, servis... ????♂️????
Kamarád hobík ho vozí, vyzkoušel jsem si ho taky. Nehoupe vůbec, dobrý odpich, pruží míň než klasický full, ale v rozbitém terénu jede výrazně líp než HT. Fajn geometrie.
Jsem více méně rozhodnutý pro Specialized Epic World Cup Pro, cena je lákavá a když mi nebude vyhovovat po sezoně prodám... jen mám dilema s velikostí, mám 186cm a někdo doporučuje L někdo XL, nikde nemají k vyzkoušení a AI mi podle výšky a délky vnitřní nohy 86cm stejně jako konfigurátor Specialized na výšku a délku holeně 40cm doporučuje "L".
Dnes jsem měl konečně možnost vyzkoušet Specialized Epic World Cup, líbí se mi a přemýšlím že bych ho koupil i ženě, které záleží především na barvě, touží po růžové... našel jsem rám v růžové, 60k... ačkoli se mi do toho nechce, přemýšlím že bych ho koupil a nechal ho poskládat... má smysl se do toho pouštět? Kolik bude stát kolo poskládat na podobných komponentech jako je Epic World Cup Pro nebo jen Expert ? Jedna věc je cena, druhá čas? Jak dlouho to asi může trvat? Děkuji...
Hlásím, že mám za sebou pár vyjížděk a jsem nadšený, Specialized Epic World Cup je přesně podle mého gusta, nekopromisní raketa s jistou dávkou komfortu. I žena je po prvotním váhání nadšená, jen chce vyzkoušet užší pláště, tak jsem jí objednal Maxxis Ikon 29x2,2, tak uvidíme co jí bude více vyhovovat... ještě řeším nové kolo pro starší dceru, zaujal mě VPACE.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Proč by to mělo být mimo? Jestli si myslíš, že to vyhovuje tvému jízdnímu stylu, proč ne.
Důležité taky je, co je ta super cena, kterou máš. Třeba tady mají world cup expert od nějakých 85k Kč. Takže jestli ho máš nový ještě levněji, tak za ty prachy to není ani takový přepal.
Dnes jsem zjistit, že Epic World Cup končí a již nebude model 2026... tak teď nevím jestli kupovat... možná právě proto jsou slevy... Otázka jestli to má nějaký vliv na na nákup, ježdění, servis... ????♂️????
Neni to podobný HT, je to celoodpružený kolo.
Kamarád hobík ho vozí, vyzkoušel jsem si ho taky. Nehoupe vůbec, dobrý odpich, pruží míň než klasický full, ale v rozbitém terénu jede výrazně líp než HT. Fajn geometrie.
Velmi zajímavé kolo.
Jsem více méně rozhodnutý pro Specialized Epic World Cup Pro, cena je lákavá a když mi nebude vyhovovat po sezoně prodám... jen mám dilema s velikostí, mám 186cm a někdo doporučuje L někdo XL, nikde nemají k vyzkoušení a AI mi podle výšky a délky vnitřní nohy 86cm stejně jako konfigurátor Specialized na výšku a délku holeně 40cm doporučuje "L".
Taky bych šel do L.
Chci koupit kolo i ženě, 40let sportovkyně... rád bych karbonový rám, karbonová kola, AXS Transmission
Bude Epic WC pro ženu "nejkomfortnější" volba?
Dnes jsem měl konečně možnost vyzkoušet Specialized Epic World Cup, líbí se mi a přemýšlím že bych ho koupil i ženě, které záleží především na barvě, touží po růžové... našel jsem rám v růžové, 60k... ačkoli se mi do toho nechce, přemýšlím že bych ho koupil a nechal ho poskládat... má smysl se do toho pouštět? Kolik bude stát kolo poskládat na podobných komponentech jako je Epic World Cup Pro nebo jen Expert ? Jedna věc je cena, druhá čas? Jak dlouho to asi může trvat? Děkuji...
Hlásím, že mám za sebou pár vyjížděk a jsem nadšený, Specialized Epic World Cup je přesně podle mého gusta, nekopromisní raketa s jistou dávkou komfortu. I žena je po prvotním váhání nadšená, jen chce vyzkoušet užší pláště, tak jsem jí objednal Maxxis Ikon 29x2,2, tak uvidíme co jí bude více vyhovovat... ještě řeším nové kolo pro starší dceru, zaujal mě VPACE.