Clik valve (ventilek)
Tak dovolím si první skromné hodnocení náročného uživatele ( první reakce):
-sks adapter je plastový. Asi jsem čekam kovový kus. Zase 5 let záruka tak to snad vydrží.
-dust cap je k ničemu- nedrží to na ventilku
- sks adapter na minupumpě vypada humpolacky a takhle to v kapse nejde vozit. Takže se bude muset nekde válet v podsedlovce.
-trošičku při odkliknuti uchází- Takže to není že by vůbec jak bylo prezentováno.
Každopádně je to strašně pohodlné ten klik system. Uvidíme
Tak při odkliknutí uteče spíš to co je někde v hadici nebo v pumpě naakumulovaný.
Dusta cap mi normálně drží na všech 10 kusech, nasadil jsi ho dobře?
ta cepicka tam < musi > bejt?
Ne
.
Dobrá informace.
Nejsi sám, mám ty samé pocity.
Schwalbe adaptér je taky plastový, to že vypadá humpolácky na pumpičce (mám RaceRocketMT) bych přežil, ale myslím si, že se brzo urve nebo strhne závit. Zatím budu řešit přes 3dprint "návlek", aby se neucpal bahnem.
Už aby někdo přišel s kovovým adaptérem.
lezyne to nato slausku ma kovovy, asi.
mam i presne tuhle pumpu, tak uvidime jestli se cena nepohne
Dvě hadice na sobě jsou na dvě věci, ale našel jsem toto:
https://clikvalve.com/products/clik-connect-schrader-adapter-female-schrader-to-female-clik
Shipping je teda za 600,- Kč
to ma Lezyne taky a vypada taky hlinikovej. tu hadicku bych vymenil v ty moji pumpicce, nechtel bychto resit nejakou redukci
To už je použitelnější...
Pořádně tu čepičku zaklapni, určitě jsi ji tam dal napůl cesty...
Já jsem také náročný uživatel a lebedím si...
Jo na kole to jde, chce to silou kliknout
Jsou tam 3 drážky uvnitr které jsem neviděl.
Ještě k tomu dust capu- fakt ho všichni vozite? Vypadá to trošku humpolacky, čepičky jsem dlouho nevozil.
Na bajk asi bude dobra. Na silnicku se mi to nechce davat. Ale muze se tam dostat bordel....