Manometr na galuskový ventilek
A druhý tamtéž.
Nebo Schwalbe. Ja ho mam, povedena hracka. Funguje i na autoventilek.
Dobrý tip. Docela se mi ty manometry líbí, ale nemám teď na celou objednávku na chainr. a tenhle je dostupný u nás a ještě levněji.
Mě akorát vadí "Digitální měřič tlaku je velmi přesný" - informace k nezaplacení :) Asi jako "kolo je lehké". Chci objednat na doporučení ten Oxford, rozdíl 100kč, ještě teda uvidím.
S přesností to máš úplně jedno. Extra přesný nebo snad kalibrovaný nebude ani jeden a u toho druhého přesnost taky nemáš (co ukazuje za nejmenší jednotky s přesností nemá žádnou souvislost).
"Tenhle ":http://www.bbbparts.cz/?p=productsMore&iProduct=679&sName=Barometr-BBB-BMP-90-Presure-Gaugeje o stovku levnejsu a imo uplne stejnej.
díky za tip,hned jsem si ho objednal,na horáku to tak nějak zmáčknutím plátě odhadnu, ale pořídil jsem si silničku a tam to je horší, bude se hodit, ta sis taky pořídil čerstvě silničku Fuji, kolik jí foukáš,zatím tam mám 7,5 a neví jestli trošku nepřidat
Máte někdo zkušenosti s tímhle manometrem ? Funguje a vydrží, nebo je to shit ?
Ještě to zkusím jednou než ho objednám: máte ho někdo ?
To vypadá zajímavě, ale co si mám představit pod: je určen pro galuskové a autoventilky.Měří i klasické ventilky ale pouze se Schwalbe vložkou ?