Mě akorát vadí "Digitální měřič tlaku je velmi přesný" - informace k nezaplacení :) Asi jako "kolo je lehké". Chci objednat na doporučení ten Oxford, rozdíl 100kč, ještě teda uvidím.
S přesností to máš úplně jedno. Extra přesný nebo snad kalibrovaný nebude ani jeden a u toho druhého přesnost taky nemáš (co ukazuje za nejmenší jednotky s přesností nemá žádnou souvislost).
díky za tip,hned jsem si ho objednal,na horáku to tak nějak zmáčknutím plátě odhadnu, ale pořídil jsem si silničku a tam to je horší, bude se hodit, ta sis taky pořídil čerstvě silničku Fuji, kolik jí foukáš,zatím tam mám 7,5 a neví jestli trošku nepřidat
Prosím o tip na co nejpřesnější digitální manometr na galuskový ventilek. Podmínkou je aby si pamatoval hodnotu i chvíli po sundání z ventilku. Pokud bude umět i autoventilek, je to výhoda. Pokud bude mít možnost i upustit lehce tlak i při měření, další výhoda (to považuji za asi nejsnažší přesné dosažení požadovaného tlaku bez neustálého sundavání a upouštění/dopouštění).
Schwalbe Airmax Pro se stále prodává, tak jen jestli se mezitím neobjevilo něco jiného :).
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Ano.
A druhý tamtéž.
Nebo Schwalbe. Ja ho mam, povedena hracka. Funguje i na autoventilek.
Dobrý tip. Docela se mi ty manometry líbí, ale nemám teď na celou objednávku na chainr. a tenhle je dostupný u nás a ještě levněji.
Mě akorát vadí "Digitální měřič tlaku je velmi přesný" - informace k nezaplacení :) Asi jako "kolo je lehké". Chci objednat na doporučení ten Oxford, rozdíl 100kč, ještě teda uvidím.
S přesností to máš úplně jedno. Extra přesný nebo snad kalibrovaný nebude ani jeden a u toho druhého přesnost taky nemáš (co ukazuje za nejmenší jednotky s přesností nemá žádnou souvislost).
"Tenhle ":http://www.bbbparts.cz/?p=productsMore&iProduct=679&sName=Barometr-BBB-BMP-90-Presure-Gaugeje o stovku levnejsu a imo uplne stejnej.
díky za tip,hned jsem si ho objednal,na horáku to tak nějak zmáčknutím plátě odhadnu, ale pořídil jsem si silničku a tam to je horší, bude se hodit, ta sis taky pořídil čerstvě silničku Fuji, kolik jí foukáš,zatím tam mám 7,5 a neví jestli trošku nepřidat
Máte někdo zkušenosti s tímhle manometrem ? Funguje a vydrží, nebo je to shit ?
Ještě to zkusím jednou než ho objednám: máte ho někdo ?
To vypadá zajímavě, ale co si mám představit pod: je určen pro galuskové a autoventilky.Měří i klasické ventilky ale pouze se Schwalbe vložkou ?
"AAANO ":http://www.kolokram.cz/product_info.php?products_id=2983
A ještě jeden universální na cokoliv :o)
Mám tenhle , nebo používám redukci na digitální manometr na auto.
ja jsi myslim ze ty merice na pumpicce velke jsou taky presne zas na setiny to presne nemusi byt nafoukany
Prosím o tip na co nejpřesnější digitální manometr na galuskový ventilek. Podmínkou je aby si pamatoval hodnotu i chvíli po sundání z ventilku. Pokud bude umět i autoventilek, je to výhoda. Pokud bude mít možnost i upustit lehce tlak i při měření, další výhoda (to považuji za asi nejsnažší přesné dosažení požadovaného tlaku bez neustálého sundavání a upouštění/dopouštění).
Schwalbe Airmax Pro se stále prodává, tak jen jestli se mezitím neobjevilo něco jiného :).
Někdo zkušenosti z ToPeak Smartgauge D2 ?
Mám manometr od Schwalbe - https://cdn.myshoptet.com/usr/www.bikegallery.cz/user/shop/big/722-1_722-schwalbe-airmax-monometr-digitalni.jpg?5e7cb868
Jsem spokojený ... ale ***** se ta koncovka s těsněním :-/ ... nikde jsem ji nenašel, znamená to, že to můžu vyhodit, nebo to někdo vyřešil? Taková ta koncovka https://www.kupkolo.cz/redukce-ventilku-z-velo-galuska-na-moto_z1335/ velo-galuska tam bohužel nesedí :-( ...
TLAKOMĚR BETO DIGITÁLNÍ 160 PSI za cca 300 Kč funguje dobře na oba ventilky
Símvas, nemáte nějakýho tipa na mano z Ali?
Mám sice na dílenské pumpě, ale z toho nevydudukuju tak nějak přesněji kolik tam je.
K digitálním jsem trochu skeptickej, tak bych asi radši volil nějakou ručičku.
Pokud byste s něčím konkrétním měli pozitivní zkušenosti, tak sím hoďte název nebo odkaz.
díky
Nějakej nejprodávanější na Ali je snad tento