Spálený kotouč?
na to mám šahat? Nebo nějak zkouknout ? A zvlněný by byl jak moc ?
No tak nějak opticky to zkouknout jesi je ok…Ale pochybuju že to bude spálený…a ještě že zadní…
Jojo, tak tak … sahat nvm proč :-) maximálně že zdvihneš zadní kolo a zatočíš s ním jestli tj zkroucené.
Jak říkal jestli nezměnil barvu … tak napiš jakou má teď barvu nebo to vyfoť :-) tady ti lepší ti určitě řeknou. Já měl taky strachy teĎ při zajíždění :-D přední mi blbě brzdí ale neřeším to už … jestli to bude blbnout tak to šlahnu na garančku a ať to opraví
tak opticky ok. Jen na jednom místě má i rýhy jakoby kolmo (Jako jsou o směru točení, tak jsou tam rýhy jakoby v úhlu cca 45 stupnů, ale jsou taky zaoblené do směru točení kotouče, takže mylsim že je to jen „neobroušené“)
Tuten? Tak jesi to není zas takový „cukání“ a jsou nový…tak jim dej trochu času na zajetí…
Ne. Sice na fotkách je tadyten kotouč, ale jinak je tam z comp d 2009
http://pells.cz/…de_/foto.asp?…
Ok, nechám čas. Jinak co je to na tý přední brzdě? (Takový jakoby „bublání“
No píšeš že to škrtá, až když zmáčkneš páku :D…A to je snad dobře ne? Nebo to škrtá ikdyž ji nemačkáš? :D
je to dobře. Ale když ji zmáčknu málo, škrtá jen část kotouče
No to sou mechanický brzdy ne? Takže se pohybuje jen 1 destička?…Ne? Tak co bysi čekal jinýho?
Jestli ej to tak dobře tak Ok. Vim že se hýbe jen jedna, myslel jsem že i o tu jednu bude škrtat rovnoměrně.
jak to s tým súvisí?