Sram Eagle AXS
Obecny dotaz na lidi co to jezdi.
Mam X01 hazku s lankem - OK
Mel jsem GX hazku s lankem - OK
Prijel kamos, nevim jestli to bylo GX nebo X01 AXS? Ja nato byl nateseny, hodne o tom uvazuju. Ale co jsem nepobral, tak dolu to radilo silene pomalu. S lankem je to dole hned, ta elektrika si s tim “hrala”. To je normos nebo blbe serizene?
blbě seřízené
Blbě seřízené.
Porovnával jsem rychlost s gripshiftem, kde můžeš shodit na jedno otočení třeba 7 kvaltů. Záleží, jak moc si vykloubíš ruku:)).
Elektrika malinko pomalejší, ale zanedbatelné. Nahoru to bylo stejné.
Páčky jsem nikdy neměl, a konkrétně u Sramu se odřazuje po jednom, ne? Takže to nemůže být pomalejší, tedy seřídit znovu
U mechanické X01 SRAM lze na lehčí řadit až o tři pastorky, na težší o jeden. U AXS si nastavíš v alikaci jak nahoru, tak dolů, počet pastorků při podržení páčky. Možnosti: 2, 3, přes celou kazetu.
Mám nastavený multishift, ale i v tomto režimu proti gripshiftu je to malinko pomalejší. Lankový Sram na těžší převody bude určitě pomalejší, kvůli tomu cvakání po jednom, ale pomalejší o kolik? Sekunda na celém rozsahu? To je přece úplně zanedbatelné...:)
Ano, rozdíl je zanedbatelný. Nijak ho po přechodu na AXS nepozoruji, tudíž to má Breakpain nejspíš špatně seřízené nebo tam bude jiná chyba.
mam GX AXS dva mesiace, a radi to normalnou rychlostou, ziadne velke opozdenie tam nepocitujem
Dik, tak to jo, jsem si rikal, ze kdo by to takhle kupoval :). Tak ja mu vzkazu, ze by na to mel hodit oko ;).