Sram GX Eagle no.2
Ahojte, ake su argumenty pre kupu X01 kazety oproti GX? Cenovy rozdiel je dost velky.
Žádné, kromě váhy, ve funkci to moc poznat nejde
Ani zub netreba vyrovnavat na 4tom pastorku nech nerachoti?
No tady sis sám odpověděl jedním argumentem, ne? :D
Teoreticky by X01 mohla vydrzet dele, lepsi matros. Jinak vaha a lepsi odolnost na ty pazvuky a problemy.
Riadenie mam X01 a kazetu GX (novy bike). Obcas ten 4. a 5. pastorok maju pazvuky. Vyhnutie zubu pomohlo, ale nie je to stale uplne ciste.
Tak som rozmyslal ci ma zmysel investovat do X01.
Este je zaujimave, ze tie pazvuky vydavaju pastorky ked radim od najmensieho pastorku smerom nahor. Pri radeni zhora nadoldol su tiche...
Pazvuky je temer nemozne odstranit, co jsem zkousel a rikal i servisak ve Scottu.
Muzou majitele X01 Eagle kazet potvrdit. Ze tam to necvaka?
To cvakani lze do urcite miry "odstranit" prerazenim tam a zpet ( myslim ze to je nahoru a pak zpet dolu)., co jsem tak z provozu zjistil.
Mně ani bráchovi na X01 nic necvaká, ani nevrčí. Oba jsme namontovali, seřídili a od začátku sezony na nic nešáhli. Pohon komplet X01, jen převodníky OneUp.
Mně na X01 cvakal druhej největší pastorek, ale jen trochu a zdá se mi, že už to přestalo... Jinak je ta kazeta krásnější a lehčí, funkčně nemám zkušenost s GX na porovnání.
S Gxem jsem dělal asi 7-8 kol a na všech byl s kazetou problém - na spodní třetině. Vlastně kecám, na tom prvním problém nebyl. A i potom se gx musí častěji štelovat.
Ja mam na GX najeto zatim nejakych 350 km a funguje bezproblemove. Uvidim, co bude dal.
Tak to jsi jeden z mála...
S výměnou pohonu jsem dával i novou patku a mám na biku tuhou zadní stavbu... Možná jsou problémy s Eaglem způsobený ne úplně rovnýma patkama či ne tak tuhýma zadníma stavbama - nemohly by to být příčiny pazvuků či problémům s řazením?
Urcite jsou, ale ten system je proste o dost citlivejsi obecne. Navic vule v cepu tomuhle problemu moc nepomaha. Ze to je o dost horsi, nez GX 1x11 je trosku zklamani. Navic se toho prodavaji tuny, tak je s podivem, ze zakladni veci nefunguji jak maji.
Nebo spíš základní funkčnost ve stavu "vše je ideální" je okej, jen citlivost na jakýkoliv neduh na biku je veliká.
O to horší to je v tom, že to teď rvou na všechny i ne zrovna levné kola. S příchodem NX to nejspíš bude ještě horší... :-/
Jo, kamarád teď koupil za 100k Whyte na GX. Na Jeffsy v aktuální slevě na XTR, karbonových kolech a Factory Foxu za stejné peníze neslyšel, protože se mu nelíbí kazeta e*13.
Ta kokso, kolo za 100 kolíků na Gx, to mi poser prsa pes.....
Tak je to holt nekonfekční kolo, no.
A XC tlumic :D
Ale tak Monarch (tady teda převlečený za metrický Deluxe) zase tak špatný není :P.
Celkem běžné... A příští rok bude asi dost kol za 100 000 na NX...
Bohužel to tak je. No, když rám stojí třeba 70+, tak to do sta moc nezbývá...
taky to tak mám, všechno v topu, ale přehazovačku GX a kazetu 1180... ovšem 11sp. Kolo jsem stavěl a pohon měnim co dva roky, takže jsem o XX ani nepřemýšlel.
To mi povídej, kdyby Jeffsy byl trochu víc do kopce a míň z kopce, už ho mám za ty prachy doma...
Ja mam na kompletu gx s ovalnym prevodnikem od raceface ke čtyřem tisícům kilometrů, vše je beh problému. Řetěz mám třetí, nesmí se nýtovat, jen používat rychlospojky jinak se pak v nýtovaném spoji trhá. Přehazovačku je potřeba při káždé montáži na patku přilepit loktajtem protože se při extrémním zacházení povoluje
Tak to jsi jediny ja po reoce a pul jsem urz nemel na GX nervy prodal jsem ho.Vratil jsem se k Shimanu 1/11 avse funguje naprosto perfektne.
můžu tě uklidnit že jediný rozhodně není :-) a vzhledem k tomu kolik se na celým světě prodalo sad Eagle GX ...
GX proste cvaka a odstranit to evidentne nejde. Mel jsem to ve dvou servisech a 4.-5. nejmensi pastorek je dost slyset. Po serizeni se to na chvili trochu zklidnilo, ale po 100-200km jsem tam, kde jsem byl predtim.
Razeni hladke, ale aji tak zklamani... Na GX 1x11 ani jakekoliv Shimano predtim nemelo problem.
Mě cvakají některé převody i na XX1 (v dolní třetině). Neřešit, jezdit.
Asi tak :-)
Takže zlatý Shimano. Zatím mě Sram Eagle hodně zklamal. Uvidíme nový XTR.
No já mám s GX E asi zatím kliku, jak tady čtu. Prostě funguje. :)
Asi záleží, jak moc to řešíš... Pokud ne, tak je to super. Pokud jo, tak tě to může dost srát... :-)
Tak já bych řešil, kdyby bylo co. To zas jo. Ale podle mě to chodí moc hezky.
Mně zatím taky, ale kdyby začalo - neřešit jezdit...
No tak Shimano zatim nemelo ekvivalent k GX Eagle, takze s tim zlatem to neni moc horky ;-)
Jojo, od zlatých časů, kdy jsem měl vidlici Polis a komponenty Sachs, jde všechno doprdele. Vraťte mi ty kruhy, trpím jako Hus(sefelt).
Tak jsem si nakrmil trolla a teď prosím vlastníka diskuse, aby Onuci i všechny reakce pod jeho příspěvkem včetně mého smazal a nepřipouštěl zamoření této diskuse.
Omlouvám se, že jsem taky přispěl.
A presto je s velkou chuti kupujes :)
Ja si jen vzpomnel jak jsi uvazoval, ihned po tom co je uvedli, o koupi SRAM Dub klik, ktery mi osobne prijdou jako ukazkovy pripad toho nac si vyse ztezujes :)
Pod tohle se podepíšu. Není to tak dlouho co jsem měnil bydlení. Z chodby je dílna, z obýváku sklad, v jídelně leží polorozebrany zimak a ložnice je posledním místem, kde nevládne kolomaz. Sotva vyřeším jednu věc, řeším další a dohromady najezdim hov*o
No GX jsem několikrát smotal, jednou uletěla horní kladka. Celkem jsem to musel několikrát rovnat a dost silově. No stále to velice dobře řadí a funguje. Zase ta 12 je opravdu fajn a jezdí se s tím dobře. Řazení o několik pastorků nahoru litá bezproblému. Dolů by to mohlo být také o víc než jeden. Cvaká, ano, ale pořád u mne převažují pozitiva. Měnit nehodlám.
Trochu hlučnější jsou malé pastorky, když je už lehce suchý řetěz. Když se správně namaže, hned to zmizí. Možná ti dělá řetěz na eagle, jeho šířka, nevím
Zkrátka kdo maže, ten jede :-)
Kdepak, kdo maže, ten stojí. Kdo namazal jede...
Pouziva niekto na GX kazete X01 alebo XX1 retaz a ma to tiche?
Po výměně řetězu už necvaká nic. Možná je to kombinací ojeté kazety (1300km) a nového řetězu.
Taky jsem teď vyměnil řetěz (1350km od koupě) a přijde mi, že rachot dost utichl.
Jaky na cem?
Vše GX.
Mě teda cvaká i vymyty namazany řetěz... Neřeším, stejně tak to může být 12sp řetěz na 11sp převodníku..
Co mě ale vyloženě sere je zvuk řetězu při řazení nahoru. Těžko popsat ale v podstatě je slyšet kontakt řetězu s pastorkem než se chytne na větším. Shimano to nedělalo, seřízeno mám snad taky správně ( B šroub podle měrky, řetěz nabíhá hned - jen ne potichu).
Mám kazetu XX1 s najezdem 3000km, která je konstrukčně stejná jako X01 a vůbec nic necvaka. Ticho po pěšině.
Dobře díky, ale 8000 za kazetu, ach jo :/ ale zase za 4000 kupovat toho šmejda který vydává hnusné zvuky...
Čas vyměnit za SLX 1x12
No jo, ale jak je to s tím ořechem? :/ Jako mně vše vyhovuje, až na tu kazetu, která dělá takový bordel :/
Chtělo by to nasadit jinou kazetu. Třeba je v tom nevině. Vím, že jsi psal, že je to na tuty ona.
Jo už mi psal servisak že objednal 12kovou kazetu a že to zkusíme i v kombinaci s jiným kolem.
Taktéž, XX1 dala přes 6 tisíc, pak jsem kolo prodal, a teď kvůli barvě kazety (zlatou jsem fakt nechtěl) mám X01 a najeto aktuálně 4 tisíce, absolutně bez problémů. Ta investice do kazety se dle mne vyplatí, koupit v DE v nějaké akci ještě líp...stejně tak používám zásadně XX1 řetěz, co to najede, k neuvěření...
6000 jsou nějaké velké kilometry? Vždyť to se najede na kdejaké devítkové kazetě za 1200...
pšššt...
Nejsou. Ale dala by určitě více, což už dnes nezjistím. Každopádně v 6 tisíc km fungovala stále bezchybně, bez vrzání a nutnosti nějakého ladění, což u kazety za 1200 Kč tradice nebo jistota úplně není. Navíc, XX1 kazetu jsem nikdy nekupoval za cenu okolo 8-9 tisíc, ale výrazně méně a bez DPH, takže mi ani tak nevadí vyšší cena.