Technické rychlodotazy 6
Co držák na kola na auto?
Předpokládám, že to navazuje na mne. To bude možná ono. Ale i tak mi to přijde docela drsné že by to tak odřel ten popruh.
Dík za tip.
To by jsi koukal jak se dá zničit kolo špatným upnutím v nosiči.Většinou tedy kolo o kolo.
Máš štěstí, že ten rám není karbon :-)
Proč myslíš? Mám karbon I hliník, a na odřeniny trpí oboje úplně stejně.
Viděl jsem rám (Merida One-Twenty), kde se bowden u šaltru skoro probrousil až ke středu. A na Spectralu CF mi teď začla gumová koncovka zipu od rámové brašničky pomalu dělat "důlek" do spodní rámové trubky :-/ Už jsem oblepil kritická místa...
To se ale stane klidně i u hliníku. Je to o návrhu rámu, případně o tom jak máš vedení, nicméně Bowden ti dokáže udělat díru do hliníku úplně stejně jako do karbonu.
Každým ujetým metrem s tímto nosičem na tomto autě riskovat papíry. Nechtěl bych.
Omyl. SPZ je pod nosičem a je vidět a světla skrz špice kol také. Otestované silniční kontrolou.
Takové silniční kotroly bych si přál i u nás:-)
Tady spíš chybí rozum...
Přetížené zadní dveře/celé auto, ani brašny nesundali (protože by se dovnitř ani snad nevešly).
S tímhle bych nejel a ani bych se s tím nechlubil - kontrola, nekontrola.
Ale každý soudruh to má jinak...
:-)
Zase se s tím daleko víc těšíš do cíle a celá cesta nabere hodně adrenalinovou příchuť :-)
Možná by to chtělo podobný nosič vyzkoušet a pak dávat podobné moudra.
Brašny nesundávám protože takto jedu cca 15 km a není s tím žádný problém. Jestli si auto cucne o deci víc, tak cucne. To mám u zadele.
Jestli to mají soudruzi v Praze nastavené jinak, tak to je jejich problém. A ten mám rovněž u zadele.
V klidu. Ja ziju v kanade, a podle komentaru co tady na foru lidi maji kdyz vidi kolo na nosici by se tady za louzi museli zblaznit :)
Kdyz jsem mel maly plastovy auto (Saturn SL) a 3 sjezdaky na nosici, sypal si to do Kamloops 180kmh, zadnej kufr nikdy neuletel. Jen jednou kdyz jsem s autem skakal dvojak mi upadlo jedno kolo v cca kile :)
Úplnej Chuck Norris :-D
"Never heard of her" :D
pises, ze takto jedes 15km, tak tj slusnej ulet, neni to zbytecny? to musi bejt casove mozna i horsi
A pro auto se vrátíš pěšky. :-)
auto vubec nepouzijes, jezdime takhle za kamosem, mame to skoro 25km, vcem je problem proste vyjedes o chvilku driv a muzes si pak dat pifko narozlocenou
Není. Zdejší pražský Slavik jezdí stejně jak jeho méně schopný jmenovec Tomáš Slavík jen po schodech a jezdí zásadně jen fourcross. My na venkově jsme zaostalí a tak schody vynecháváme. A to je právě těch 15 km.
Nevím, kde bereš koule na to urážet 3. osobu, která s tímto nemá nic do činění.
Chytrolíny, co dávají nevyžádané hodnocení a všechno ví bez znalosti věci opravdu miluji.
Promin, ale ty schody jsem nepochopil
Není nutné všechno chápat.
poslední komentář: 23. 8. 2026 o 2:41