Technické rychlodotazy 8
Ahoj, koupil jsem si novou RS Reba, která má nohy pro Torgue cap 31mm - nevěděl jsem. Náboj je Novatec D041 SB.., který mà Cap 21 mm. Nevíte, jak rychle zmáknout prizpůsobení a co dokoupit? Lze přední kolo dočasně s problémem nasadit do vidle, stáhnout osou Maxle a přes víkend jezdit a pak shánět? Díky.
Ty koncovky nejsou nutné. Jen se hůř trefuje osa. klidně můžeš trvale fungovat bez nich
Jo, díky, zkusím vystředit a pak po vikendu na alíku třeba Goldix nebo u nás kroužek či celou koncovku novatec pořídit. Nevíte někdo, zda ty dělené alikovské kroužky 21/31 mají nějaké mini osazení, že se nasazují jenom nápisem ven?
nebyly u vidle přiloženy spacery? ale prý to funguje i s klasickým nábojem (píšou na redditu), nezkoušel jsem. na netu najdeš různé řešení.
např. https://www.printables.com/model/863486-bolt-on-torque-cap-adapter-for-rock-shox-forks
Nenašel jsem nic - je to Reba od Bikeinnu, kupoval jsem ji proto, že ušetřím skoro kg oproti suntouru a zdvih 120 mně na e-kole stačí. Dík za snahu pomoct.
poslední komentář: 23. 8. 2026 o 2:41