Vyhledávání mi tentokrát nepomohlo takže...
Zjistil jsem při sundání zadního kola, že mám vůli na kazetě - když ji chytím rukou a "zaviklám" tak se vychyluje cca 1mm z osy do všech stran. Stačí utáhnout kazetu?(klíč bych teprv koupil...) Nebo je něco s ořechem? Nebo prostě babo raď... :-) Díky
Vyzkoušej tu kazetu,ale pravděpodobně to bude ořech malá vůle je celkem běžná. Velká musíš vyšroubovat ložiskovou dráhu (pozor levý závit) a zkusit vyndat
jednu setinovou podložku a znovu dotáhnout no a uvidíš.
Hele pockej az se do orechu dostane spina a zacne pridrhavat. Pak ti nic jineho, nez jeho rozborka nepomuze a zaroven si muzes pohrat s vuli. Ta totiz ve vetsine pripadu nema na razeni znatelnej vliv.
Potřebuju kvůli počasí jednu rychlou radu :). Nejspíš mám povolenou kazetu (jde s ní otáčet i dozadu o určitý malý úhel, při jízdě terénem pak vydává takové nepěkné rachotící zvuky) a někde jsem zašantročil „klíč“ na kazety. Napadá vás nějaký způsob, kterým by šla kazeta dotáhnout a přitom se neponičila pojistná matice?
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
je to normální :) mam novou nábu a kazetu, vule je tam taky a kazeta je dost dotažená ;)
http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?top_id=53752&id=54076&start=&max_id=&b=0#unread
Vyzkoušej tu kazetu,ale pravděpodobně to bude ořech malá vůle je celkem běžná. Velká musíš vyšroubovat ložiskovou dráhu (pozor levý závit) a zkusit vyndat jednu setinovou podložku a znovu dotáhnout no a uvidíš.
kup za 50,- stahovak a dotahni to. mne to pomaha
Tak tak, stačí dotáhnout, měl jsem stejný problém a budeš potřebovat ještě bič na kazetu, jestli ji budeš i sundávat
Anebo doštelovat vyjmutím podložek - u Shimana. Zrovna včera jsem to nechal doladit na manželčině biku.
Hele pockej az se do orechu dostane spina a zacne pridrhavat. Pak ti nic jineho, nez jeho rozborka nepomuze a zaroven si muzes pohrat s vuli. Ta totiz ve vetsine pripadu nema na razeni znatelnej vliv.
Potřebuju kvůli počasí jednu rychlou radu :). Nejspíš mám povolenou kazetu (jde s ní otáčet i dozadu o určitý malý úhel, při jízdě terénem pak vydává takové nepěkné rachotící zvuky) a někde jsem zašantročil „klíč“ na kazety. Napadá vás nějaký způsob, kterým by šla kazeta dotáhnout a přitom se neponičila pojistná matice?