Woom 4 . microshift M29-7
Vraz šroubovák mezi závity pružiny přehazovačky a trochu je od sebe na jednom, nebo dvou místech roztáhni. Tím změkčíš pružinu. Nesmíš to přehnat, nechodilo by to pak na malý pastorek.
Díky, tohle zkusím. Ale taky přemýšlím o těch páčkách - to co zmiňoval Velomiwookie by šlo?
Sram ma taky za 200 kč
ten sram x4 muzu pujcit nebo prodat, ale to razeni moc pekne to nechodi.
Podle specifikace je to otočné řazení kompatibilní se Shimanem.
https://www.microshift.com/models/ms29-7/
Takže by mělo chodit jakékoliv 7r řazení od Shimana, Rapidfire, Thumbshifter i Revoshift.
To co jsem postoval je na ceste, jakmile to dorazi, prehodim a dam vedet. Kazdopadne tomu kktovi co to tma navrhl jako reseni pro detsky kolo bych zlamal ruce :)
Bacha, ja som vzal tu radu doslova a fakt to tam "vrazil". Bol som prekvapeny, aka je ta pruzina makka a spravil som medzru medzi zavitmy vacsiu, nez som chcel. Takze skor "opatrne vsun" nez "vraz".
Tohle bych nedělal. Respektive na tvoji radu jsem to udělal a trochu to pomohlo ale ne dost. Následně jsem tedy řešil dal a instaloval SHIMANO revoshift TOURNEY SL-RS45 7 rychlostí, jak někdo níže dával odkaz co už nefunguje že je to ofiko woom řešení problému. No a chodí to lehounce. Bohužel na nejtěžší prevod se prehazce nechtělo. Asi kvůli vytahane pruzine. Nebo kvůli tomu že microshift u této prehazky uvádí že minimalni počet zubu je 13-14 a kazeta ma 11. Vyřešil jsem to tak že jsem zip páskou stáhl druhé oko pružiny k úchytu za který pruzina drží (řekněme 3mm zkrácení) a funguje to parádně