ložiska do náboje
Všem vám děkuju za názory a rady. Dospěl jsem k názoru že zkusím dát nějaké levnější a nacpu do nich vazelíny co se vejde. Zas ne úplně nejlevnější co mi nabídnou. Jen bych se chtěl optat proč do ořechu kvalitnější?
drahsie loziska su presnejsie a maju mensiu volu
Loziska se delaji s ruznou radialni vuli.
muj cinan za 35,- mel spis silnou axialni vuli a taky docela brzo chcipl...
Čo také vy rozumiete pod takým slovom menšiju volu, Kefalín?
Google Translator
Protože kolo s rozbitým ořechem necvrká a nejede? Jaká je cena hodiny tvé práce? Proč profi teamy používají drahá keramická ložiska?
Zas z toho nedělej takovou kovbojku. Zrovna ložisko ve většině ořechů není nijak extra namáhaný a vyměnit je ho na slušný nábě (pokud máš vercajk) práce na 10 min. Myslím že pokud člověk nevezme vyloženě nějakou shit čínu, tak ty ložiska vydrží skoro déle než je morální životnost komponentu.
Na DT onyxech mám najeto na neorigo ložiskách odhadem 25 tis a kolo se pořád točí velmi slušně.
Protože maj menší odpor a na 40km časovce to udělá celý 2s!
Zadruhý nemaj na výběr - dostanou od sponzora to co dostanou mimo jiné i proto, aby to propagovali - kdo by chtěl propagovat ložiska za 40Kč, když může propagovat ty za 400.
Ja bych ty krytky nesundaval.... Akroat je poskodis a voda se tam snaz dostane.
Plastové jdou v pohodě sundat.
Pokud nema clovek v rukach nasrany, tak je vyndas i das zpet naprosto bez poskozeni a negativniho vlivu na funkci.
poslední komentář: 28. 8. 2026 o 10:15