ložiska do náboje
Ve vlákně k EIE byl odkaz na článek od Hambini. Jeho web mě zaujal, zajímavého čtení je tam dost. Začínají amatér se tam dozví spoustu informací, mnoha z nich úplně nerozumím. V souvislosti s diskuzí v jiné části tady, kde se rozebírají ložiska v nábojích, jsem nepochopil v jeho článku odstavec o možném poškození ložisek chybnou instalací nebo napětím paprsků výpletu kola.
Pokud mechanik nebo člověk který si kolo opravuje sám zjistí že má vadná ložiska má vůbec možnost zjistit příčinu poruchy těch ložisek? Přijde na to že to je třeba tím že je špatné napětí výpletu? Nebo zjišťuje se vůbec při výměně ložisek proč jsou ložiska vadná nebo se prostě jenom vymění?
https://www.hambini.com/trifox-wt11-wheel-review-ntn-bearings-cant-overcome-this-crap/
ložiska většinou umřou na bordel v nich, vliv výpletu - no usměvné to řešit možná u nějakých ultra light nábojů, bude mít přetažení vliv, každopádně asi dřív odpálíš ráfek
vliv vypletu mozna usmevny je, ale obcas se najde nekdo kdo lozisko nalisuje za vnitrni krouzek a neprijde mu to vubec divne
Ono u některých je špatně i jen za vnější kroužek...
jj,
Občas se najde někdo, kdo lisuje kladivem a ořechem z goly :)
No, když máš umytý ruce, tak i tak to jde.
Umytý, neumytý, je to neprofesionální prasárna. Hlavně, když sada na všechny ložiska dnes stojí do tisícovky.
Občas jsou situace, kdy nemáš sadu na ložiska po ruce. Někdo umí improvizovat a někdo ne.
Jo, jo, "na co kupovat lis z alíka za pětibábu, si ty karbon záplety za 30k opravím sám" situace.
Představ si, že lis na ložiska mám, ale bohužel nemám takového papinďoura jako tY.
Pokud se hadáš s blbcem, hádají se blbci dva.
Tak jsem si ten tvůj lis představil...a zrovna nastala situace, že nebyl po ruce.
Mrazák, horkovzduška...
jednodussi je pouzit obycejny sverak. Aspon dokud lozisko presahuje telo naboje.
Nesmíš hambiniho tak žrát, on všechno dovádí do extrému a nejraději by každý rám srovnal na miliontinu milimetru.
Běžný uživatel má šanci poznat z čeho má vadná ložiska, protože běžný uživatel z nich vyleje vodu nebo vyklepe bláto - většinou ložiska odejdou na bordel.
V servise nikdo nic neřeší, to už musí být hodně uvědomělý servisák, aby zašel za hranice výměny ložiska.
V 99 % pripadu to zjisti snadno, protoze tam uvidi ten bordel, co se do nich dostal. Daleko mene castou pricinou muze byt vyhrati, pokud je to lozisko na strane kotouce. No a pokud se jedna o konusova loziska - napr. Shimano, nejcastejsi pricinou je pretazeni konusu, casto jsou pretazena uz z vyroby. No a na tech nejlevnejsich nabojich byva nejvetsi problem nekvalitni material nebo nepresnost vyroby. I to se da celkem snadno zjistit.
Vliv spatneho napeti vypletu na zivotnost loziska si neumim predstavit.
poslední komentář: 28. 8. 2026 o 10:15