nedávno mě na GSN zaujalo video, kde na mazání řetězu používají obyčejný parafín. Parafín se rozehřeje v hrnci, řetěz se v něm vymáchá, vytáhne a nechá vychladnout. Potom se jen odrolí břebytky z povrchu řetězu a dobře se otře hadrem. Docela si to pochvalovali. Máte s tím někdo zkušenosti, zkoušel jste to někdo, používáte?
Jen takový dotaz - nápad... Zkoušel jste někdo tekutý vosk na ošetření laku auta? Nemám tu zrovna nic po ruce, ale řekl bych že složení by mohlo být dobrý pro snadnou aplikaci aby to zateklo do pouzder...
Včera mi přišla 11spojka, tak jsem to zkusil. Pořádně jsem řetěz propral v technickém benzínu a pak dal do vosku. Práce na pět minut i s nandaním řetězu :). Dnes 70km na silnici a ke konci už byl řetěz slyšet, asi špatné svíčky. Nemáte někdo tip na dostupné v dobře fungující svíčky?
Tak právě jsem udělal update, přidal velkou parafínovou svíčku. Takže nyní směs většinová na parafínu, zbytek hřbitovní směs, což bude pravděpodobně parafín s olejem (olej je dle mne plus). Pořádně provařit, a nechat cca hodinu louhovat s občasným promícháním špejlí. Z řetězu se uvolnilo hodně zbytků což zabarvilo lázeň. Když se začal vosk ztuhovatět, musel jsem trochu přitopit. Po rozpuštění škraloupu vytáhl řetěz, nechal okapat a částečně zchladnutý ještě ponořil a vytáhl. Zchladlý řetěz se obalil voskem. Nechal plně zchladnout, pak částečně rozhýbal a nechal vypadat část parafínu. Nasadil a uvidíme jak si povede. Šel krásně ztuha, tak věřím že se vosk dostal všude.
První verze vydržela cca 200 na e-mtb kdy jsem dvakrát totálně zmokl, brodil a bahnil. Druhou verzi jsem asi moc urychlil a po 50 jsem slyšel jemné šelestění. Tak jsem zvědav nyní.
Ale i tak jsem maximálně spokojený. Práce zhruba stejná jako když jsem musel po 50 až 100 mazat olejem, kdy bylo všude plno šmíru.
Dle mého názoru je lepší nemazaz olejem. Když řetěz neskřípe, je to ok. Pokud se namaže, olej se smíchá s prachem a funguje krásně jako brusivo. Nedělá hluk, ale opotřebuje čep a pouzdro řetězu zcela jistě.
Parafín to řeší poměrně krásně. Dokud je, funguje jako mazivo. Nelepí se na něj prach a měl by řetěz vydržet déle, tak uvidím...
Dříve, konvenčním způsobem, mi vydržel cca 600-800 na první zapadnutí měrky.
Nyní mám ebike, kde jsou větší síly, ale zase prý lepší řetěz. Stejný počet koleček, tak mohu porovnat.
Ale jak jsem psal, zatím jsem 100% pro parafín, i kdyby vydržel 100 km. Práce cca stejná jako u mazání /čištění, bez bordelu, šmíru. Vše čisté, voda stéká.
Měl bych dotaz na parafinové/voskové vyvařovače (ale i ostatní kdo s tím mají zkušenost) ohledně spojek na řetěz. Měníte je pokaždé, občas, nebo s jedním řetězem používáte tu samou?
U spojek k sramu uvádějí, že po rozpojení by se měla použít nová. Tak by mě zajímalo, kolik toho vlastně taková spojka vydrží.
Zdarec, vybavil jsem se technickým benzinem a isopropylalkoholem. Jakým postupem odmašťujete (v mém případě nový řetěz)? Do sklenice s trochou čističe a tu a tam protřepat, nebo nechat celé ponořené louhovat?
Ještě jedna otázka. Benzín, případně pak IPA hned po první "lázní" vylít, nebo se to dá nějak znova použít? Netuším, kolik to do sebe natáhne bordelu/mastnoty a zda se to z toho dá nějak odseparovat.
Tak jsem taky vyzkoušel "vyvaření řetězu" v parafínu naředěného na požadovanou hustotu parafin. olejem. Vyzkoušel jsem i mazání squirtem. Zkušenost je pouze ze silnice.
Postřehy:
nepřeřeďte moc vosk parafinovým olejem. Zkoušejte nejen jak kapka ztuhne, ale hlavně jakou má konzistenci po rozmačkáí ztuhlého mazadla.
pokud nepočítám prvních cca 200km, tak je řetěz černý jak bota jako u každého jiného či "olejového" mazadla. Platí pro vosk i squirt. A je to logické, protože prach je prostě všude.
výdrž obojího tak 150km, ale možná jsem trochu cimprlich na zvuky- šustění řetězu. Déšť samozřejmě nájezd zkrátí.
trochu lepší pocit, že nemám ruce černé od šmíru, ale jen od černého vosku.
pokud by člověk chtěl mít opravdu čistý řetěz, kazetu... tak jedině pokaždé znovu odmastit (očistit starý špinavý vosk) a znovu ponořit do vosku. Protože neumytý řetěz do vosku ho akorát zamaže a pak už "vyvářím" ne v bílém (či transparentním) vosku.
zas taková bomba voskování či squirt není, ale tolik toho nenajedu, abych mohl zhodnotit životnost (výdrž) řetězu v porovnání s jiným mazadlem.
domazávání squirtem je možné, ale je to stejné jako domazávání bez praní řetězu u jiných mazadel. Člověk pak nesmí moc řešit špínu na řetězu, kterou nesetře hadrem.
Závěr: jen lehké zklamání, protože jsem výsledek očekával. Zázraky se zkrátka nedějí! Ale zkusil jsem to!!!
Tak po spokojenosti s navoskovaným řetězem na gravelu, který dal kolem 300km jsem trochu rozpačitý z aplikace Squirtu. Ten jsem aplikoval spíše preventivně (1 tlustá vrstva a zapracování prsty jak radil JFtryall a zavadnutí cca 4 dny) po umytí kola a vysušení řetězu mimo kolo (bez odmašťování) a po cca 140km začal pěkně skřípat. Pravda, bylo to na Bílým potoce na brodech (do treter jsem si nabral), ale že to takhle vymyje jsem nečekal. Je to normální, nebo je někde chyba v aplikaci Squirtu. Teď jsem aplikoval prakticky shodně, jen jsem ho předtím vzal ještě cyklostarem (je znát, že Squirt na sebe něco málo nalepí narozdíl od čistýho parafínu). Tak uvidíme...
Rád bych se zeptal, jaké máte zkušenosti s použitím parafinu za nižších teplot ? Voskuju od jara a mám teď pocit, že při aktuálních teplotách to není ono...
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Jen takový dotaz - nápad... Zkoušel jste někdo tekutý vosk na ošetření laku auta? Nemám tu zrovna nic po ruce, ale řekl bych že složení by mohlo být dobrý pro snadnou aplikaci aby to zateklo do pouzder...
Tak dneska už jsem slyšel šustění, tak znova lázeň ve vosku
Ale jinak super, sice jen 200km ale zase bláto, voda, prach...
Včera mi přišla 11spojka, tak jsem to zkusil. Pořádně jsem řetěz propral v technickém benzínu a pak dal do vosku. Práce na pět minut i s nandaním řetězu :). Dnes 70km na silnici a ke konci už byl řetěz slyšet, asi špatné svíčky. Nemáte někdo tip na dostupné v dobře fungující svíčky?
Tak právě jsem udělal update, přidal velkou parafínovou svíčku. Takže nyní směs většinová na parafínu, zbytek hřbitovní směs, což bude pravděpodobně parafín s olejem (olej je dle mne plus). Pořádně provařit, a nechat cca hodinu louhovat s občasným promícháním špejlí. Z řetězu se uvolnilo hodně zbytků což zabarvilo lázeň. Když se začal vosk ztuhovatět, musel jsem trochu přitopit. Po rozpuštění škraloupu vytáhl řetěz, nechal okapat a částečně zchladnutý ještě ponořil a vytáhl. Zchladlý řetěz se obalil voskem. Nechal plně zchladnout, pak částečně rozhýbal a nechal vypadat část parafínu. Nasadil a uvidíme jak si povede. Šel krásně ztuha, tak věřím že se vosk dostal všude.
První verze vydržela cca 200 na e-mtb kdy jsem dvakrát totálně zmokl, brodil a bahnil. Druhou verzi jsem asi moc urychlil a po 50 jsem slyšel jemné šelestění. Tak jsem zvědav nyní.
Ale i tak jsem maximálně spokojený. Práce zhruba stejná jako když jsem musel po 50 až 100 mazat olejem, kdy bylo všude plno šmíru.
Dle mého názoru je lepší nemazaz olejem. Když řetěz neskřípe, je to ok. Pokud se namaže, olej se smíchá s prachem a funguje krásně jako brusivo. Nedělá hluk, ale opotřebuje čep a pouzdro řetězu zcela jistě.
Parafín to řeší poměrně krásně. Dokud je, funguje jako mazivo. Nelepí se na něj prach a měl by řetěz vydržet déle, tak uvidím...
Dříve, konvenčním způsobem, mi vydržel cca 600-800 na první zapadnutí měrky.
Nyní mám ebike, kde jsou větší síly, ale zase prý lepší řetěz. Stejný počet koleček, tak mohu porovnat.
Ale jak jsem psal, zatím jsem 100% pro parafín, i kdyby vydržel 100 km. Práce cca stejná jako u mazání /čištění, bez bordelu, šmíru. Vše čisté, voda stéká.
Měl bych dotaz na parafinové/voskové vyvařovače (ale i ostatní kdo s tím mají zkušenost) ohledně spojek na řetěz. Měníte je pokaždé, občas, nebo s jedním řetězem používáte tu samou?
U spojek k sramu uvádějí, že po rozpojení by se měla použít nová. Tak by mě zajímalo, kolik toho vlastně taková spojka vydrží.
Zdarec, vybavil jsem se technickým benzinem a isopropylalkoholem. Jakým postupem odmašťujete (v mém případě nový řetěz)? Do sklenice s trochou čističe a tu a tam protřepat, nebo nechat celé ponořené louhovat?
Ještě jedna otázka. Benzín, případně pak IPA hned po první "lázní" vylít, nebo se to dá nějak znova použít? Netuším, kolik to do sebe natáhne bordelu/mastnoty a zda se to z toho dá nějak odseparovat.
Tak jsem taky vyzkoušel "vyvaření řetězu" v parafínu naředěného na požadovanou hustotu parafin. olejem. Vyzkoušel jsem i mazání squirtem. Zkušenost je pouze ze silnice.
Postřehy:
Závěr: jen lehké zklamání, protože jsem výsledek očekával. Zázraky se zkrátka nedějí! Ale zkusil jsem to!!!
Squirt se dá odedneška koupit i na koloshopu
https://www.koloshop.cz/mazivo-na-retez/Squirt-chain-wax-mazivo-120ml.html
Tak po spokojenosti s navoskovaným řetězem na gravelu, který dal kolem 300km jsem trochu rozpačitý z aplikace Squirtu. Ten jsem aplikoval spíše preventivně (1 tlustá vrstva a zapracování prsty jak radil JFtryall a zavadnutí cca 4 dny) po umytí kola a vysušení řetězu mimo kolo (bez odmašťování) a po cca 140km začal pěkně skřípat. Pravda, bylo to na Bílým potoce na brodech (do treter jsem si nabral), ale že to takhle vymyje jsem nečekal. Je to normální, nebo je někde chyba v aplikaci Squirtu. Teď jsem aplikoval prakticky shodně, jen jsem ho předtím vzal ještě cyklostarem (je znát, že Squirt na sebe něco málo nalepí narozdíl od čistýho parafínu). Tak uvidíme...
Nevíte někdo kde sehnat Squirt v okolí Ostravy nebo Zlína? Google je při této otázce trochu zmaten... :D
Rád bych se zeptal, jaké máte zkušenosti s použitím parafinu za nižších teplot ? Voskuju od jara a mám teď pocit, že při aktuálních teplotách to není ono...
Oz cycle slibuje novy vylepseny recept.
BTW na silnici po celorocnim Squirtovani musim poradne vycistit retez - cim to delate, aby idealne slezl i stary vosk?
Zkoušel někdo dát do voskové lázně se řetězem i kazetu?
Tak co hoši je klasický squirt nejlepší volbou do 10°C?
Stíráte sguirt po aplikaci nebo jen necháte zaschnout. Jak ho aolikujete vy tak jako na MTBS.cz?
Takže 1 vrstva, po jednotlivým článcích a nestírat jen zapracovat. Pak jen řetěz hadrou setřit nebo odmastit při čištění?
na mazání řetězu jedině olej ROHLOFF.
Nezkoušel někdo jak maže BikeWorkX Chain Star Max Wax
https://www.hupnakolo.cz/bikeworkx-chain-star-max-wax?gclid=Cj0KCQiAnL7yBRD3ARIsAJp_oLaJOteGGVfQJp3jW89YnpdMI3W_jB3NUzaNQl5eM3kZgcyzVL_a6r4aAnybEALw_wcB
resp. jak je na tom ve srovnání se Squirtem ? Vychází levněji.
Oz cycle má nový recepis na tekutý vosk :-).