Oprava BOA na tretrách Specialized comp
Zdravím, má někdo zkušenosti s opravou BOA systému, kdy mi praskla ta část, která je našitá na botě? Praskl mi u ní část, která vystupuje a je v ní závit na přimontování BOA kolečka k botě. Jedná se o tretry Specialized Defroster.
Takhle to vypadá na neopravitelný problém.
Sehnat klecko, vyparat tohle stare a nasit nove. Nic.jinehons tim neudelas. Pripadne tam nabastlit nejakej trn misto toho zlomeneho. Melo by jit objednat pres boa, snad i zadarmo.
BOA kolečko bude od výrobce zdarma v rámci servisu, vyplní se formulář, pošlou poštou, ten zbytek jak píše tomxxx.
Něco podobného se mi stalo na bruslích K2, naštěstí v záruce a dostal jsem peníze zpět, protože byly vyprodané. Náhradní celé kolečko sice asi objednáš zdarma, ale o příšití do boty v domácích podmínkách pochybuji. Zkus se eventuálně zeptat v místní opravně obuvi, třeba se najde šikovný švec.
Švec je dobrej napad. Nicmene v tom nevidim problem ani doma. Potrebujes sevcovskou jehlu a sidlem si pripravit diry. Bude to silenej vopruz, ale po tom bota jak nova. Ted je na takovyhle ***** cas.
poslední komentář: 28. 8. 2026 o 10:15