Na letošní ročník zavítal i kolega ze slovenské redakce MTBIKER, Tomáš Cepka a sám přiznal, že velkým lákadlem byla mimo jiné i možnost svézt se na kole přímo po Praze a setkat se i s dalšími elitními jezdci.


Tomáš se pravidelně účastní i největších silničních závodů na Slovensku, ale ani ty nenabídnou trasu bez provozu a tak právě proto přijel, postavil se na start a závod zvládl opravdu velmi dobře. O své pocity ze závodu, stejně jako o zajímavé tipy z příprav a ze závodu samotného se s vámi Cepo podělí v tomto videu. My svému slovenskému kolegovi gratulujeme ke skvělému umístění.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
PetrMazura 

Podobné videa

Představení: karbonové žiletky Giant TCR Advanced

Představení: karbonové žiletky Giant TCR Advanced

Najeli jste v sezoně tisíce silničních kilometrů a připadá vám, že vaše žiletka má už to nejlepší za sebou? Nebo byste rádi na silnici začali? Představíme si dva karbonové modely značky Giant z její legendární řady TCR, která existuje už od roku 1998 (současná generace je v pořadí již devátá), a porovnáme rozdíly mezi těmito dvěma sourozenci.
Jak neztrácet čas při podzimním mytí kola?

Jak neztrácet čas při podzimním mytí kola?

Jestli pro vás sezona nikdy nekončí a tlející listí a rozbahněné cesty pro vás nejsou překážkou, pojďte se podívat na pár rychlých tipů, jak neztratit sobotní dopoledne zdlouhavým čištěním kola.
Video: Čo nerobiť pred štartom pretekov - L'Etape Slovakia

Video: Čo nerobiť pred štartom pretekov - L'Etape Slovakia

Čo jesť, piť a ako trénovať tesne pred pretekmi? Ako pripraviť bicykel a čo si zobrať so sebou?
keyboard_arrow_up