Jak daleko se dá dojet na elektrokole? To je častý dotaz mnoha lidí. Samozřejmě víme, že dojezd ovlivňuje spousta faktorů, přesto jsme to zkusili a ve videu zjistíte, jak daleko můžete dojet na elektrokole slovenské značky Kellys, modelu Tygon R90.

Ale aby toho nebylo málo, vyzkoušeli jsme, jak vysoko se s ním dá vyjet, a samozřejmě ve videu zjistíte i něco málo o specifikacích tohoto kola. A taky jsme se podívali na to, jakých inovací se model Tygon dočkal oproti předcházející generaci.

[Úvodní foto: Kellys Tygon 90]

info
Testy a představení produktů se realizují s produkty a materiály zapůjčenými od dovozce dané značky nebo z MTBIKER shopu. Jejich obsah a závěr je subjektivním názorem autora.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
PetrMazura 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné videa

Test sympatického elektro hardtailu: CTM Wire pro

Test sympatického elektro hardtailu: CTM Wire pro

Rozdíly v elektrokolech jsou často propastné a cena o tom hodně napoví. Při výběru ebiku je více než důležité uvědomit si, k čemu mi bude sloužit a kde s ním budu převážně jezdit.
Rock Machine Blizzard  INT e70-297 - hravé enduro

Rock Machine Blizzard INT e70-297 - hravé enduro

Psát recenzi nebo natáčet video pro „profíky“ v daném odvětví je stejně důležité jako například stěrače u ponorky. Jako můžeme je tam namontovat, ale k čemu to bude? Proto hned v úvodu upozorním, že tento článek je uživatelským pohledem určeným - uživatelům.
Unboxing: Haibike Nduro 6 - mullet do těžkého terénu

Unboxing: Haibike Nduro 6 - mullet do těžkého terénu

Hledáš ebike na ty nejtěžší traily, enduro závody a zdolávání náročného terénu? Možná právě Nduro bude pro tebe to pravé. Jsi zvědavý na výbavu? Čti dál.
keyboard_arrow_up