MTBIKER otevřel novou prodejnu v Brně

A je to tady, prodejnu MTBIKER najdeš už i v České republice! Po třech prodejnách na Slovensku otevíráme novou prodejnu v Brně.

Na co všechno se v nových prostorách v komplexu Vlněna na adrese Přízová 1 můžeš těšit? Nejde jen o výdejnu zboží, ale i o místo, kde najdeš sezónní zboží a základní spotřební materiál ihned k odběru, mnoho ze sortimentu e-shopu od oblečení přes boty až po kola a zároveň ti rádi poradí. Samozřejmostí je profesionální servis a protože MTBIKER není jen e-shop, ale i magazín, který se snaží cyklistické komunitě přinášet něco navíc, čekají nás třeba i komunitní jízdy.

MTBIKER BrnoMTBIKER Česká Republika

Pokud si na e-shopu vytvoříš objednávku v pracovní den do 12:00 a objednané kousky jsou skladem, ještě ten den si můžeš zboží na prodejně v Brně vyzkoušet a rozhodnout se, jestli je to to pravé ořechové. Zboží označené v e-shopu jako “V Brně” je k dispozici k okamžitému odběru. A když si objednáš kolo, bude tě na prodejně čekat poskládané, připravené na jízdu a nastavené na míru. Pokud se rozhodneš pro vrácení nebo bude potřeba něco reklamovat, je pro to prodejna správným místem.

MTBIKER CZMTBIKER prodejna

Při nákupu kola je samozřejmostí i garanční prohlídka, která je v brněnské prodejně také dostupná. Pánové v servisu ale s přehledem zvládnou i široké spektrum jiných úkonů, aby ti nic nebránilo užít si další výjezdy.

MTBIKER Brno
A k praktickým informacím: otevřeno je od pondělí do pátku vždy od 10 do 18:30 hod, v sobotu v čase 9 - 14 hod. Pokud přijedeš na kole, ze kterého nebude odpadávat bahno po kilech, můžeš si jej vzít dovnitř prodejny, auto se dá zaparkovat přilehlých ulicích (jde o zónu B, takže 1 hodinu zdarma a následně 30 Kč/hodina).

MTBIKER prodejna Česká RepublikaMTBIKER

Na závěr bychom vám všem rádi poděkovali za podporu a důvěru. Věříme, že naše nové prostory, první mimo Slovensko, přijdete navštívit a budete se u nás cítit dobře.

A i když slavíme my, dárek dostaneš ty. Na 7 dní si nyní můžeš aktivovat VIP ceny a nakupovat tak za nejvýhodnější ceny v rámci našeho věrnostního programu.

MTBIKER CZ
Zdroj fotografií: archiv redakce
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
redakce 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER komunitní jízda Brno

Pozvánka: MTBIKER komunitní jízda Brno

U příležitosti otevření nové prodejny v Brně organizujeme komunitní jízdu pro všechny fanoušky silniční cyklistiky.
Pozvánka: Květen - nová nadílka závodů

Pozvánka: Květen - nová nadílka závodů

Začátek závodní sezony už máme za sebou, a tak nás bez dalších výmluv čeká nový měsíc s novými výzvami.
Tip na výlet: Železná cyklotrasa - pohraničím po stopách železnice

Tip na výlet: Železná cyklotrasa - pohraničím po stopách železnice

Projet se po trase bývalé železnice, prozkoumat její okolí a přiblížit si bývalé stanice, to vše nabídne Železná cyklotrasa neboli Żelazny Szlak Rowerowy v česko-polském pohraničí nedaleko Karviné.
keyboard_arrow_up