Pozvánka: Sokolovská 24 MTB i gravel počtvrté již tuto sobotu

Další ročník této sportovně kulturní ultra akce, MTB 24hodinovky, se nám nezadržitelně blíží. Již tuto sobotu 03.09.2022 bude v 10:00 odstartován v areálu jezera Michal u Sokolova čtvrtý ročník.

Zveme tímto ještě ty, kteří by si chtěli o víkendu zazávodit hlavně sami se sebou, svojí hlavou, o těle ani nemluvě. Letos je vyhlášena, historicky poprvé, i gravel kategorie. Takže kdo si chce zkusit, kolik zvládne odtočit koleček kolem jezera Michal, může dorazit rovnou v sobotu v dostatečném předstihu na start, doporučujeme se ještě předem registrovat online.

Mapa trati pro rok 2022.
Můžete se těšit nejen na 24hodinový závod, hojně obsazeny jsou i kategorie na dvanáctce a soutěž týmů. Závodní okruh byl letos drobně změněn. Trasa má 6 km, výškově 145 m a zatím nejrychlejší čas kola je 21:37. Uvidíme, kolik borců ho v letošním ročníku dokáže překonat.

Drncavé louky budou pro závodníky zvláště náročné v neděli nad ránem, kdy sil už nebude na rozdávání.
Na startu potkáte autora loňské reportáže a častého účastníka Mirka (myreczech), ale dorazí i Tomáš (jecnak). Oba se vydají na trať v kategorii gravel na 24h. Bude zajímavé sledovat, jak si budou gravel kola stát proti klasickým bajkům na zdejší travnaté rozbité trati.

Symbolické trofeje.Poháry pro závodníky na pódiu jednotlivých kategorií.

Po celou dobu závodu bude v areálu zajímavý doprovodný program pořadatele, ale jak se na 24hodinovku sluší a patří, v depu bude probíhat party, grilovačka nebo jiná zábava samotných závodníků a jejich doprovodu. Pokud se tedy chcete zabavit na celý víkend, užít si kolo a jeden z posledních letních víkendů v přírodě, dorazte. Určitě nebudete litovat.

Zajímavé odkazy:

report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Sokolovská 24 MTB: 5. ročník – Mistrovství ČR na 24 hodin MTB

Sokolovská 24 MTB: 5. ročník – Mistrovství ČR na 24 hodin MTB

Již po páté vyjedou bajkeři a bajkerky na trať pokořit dvacet čtyři dlouhých hodin v sedle na oblíbené akci SOKOLOVSKÁ 24 MTB v rámci sportovně kulturního víkendu na koupališti Michal v Sokolově, letos v termínu 1. – 3. 9. 2023.
Do práce na kole – jde to celý rok?

Do práce na kole – jde to celý rok?

Vyhnout se ranním zácpám, projet se před prací a šetřit peníze za pohonné hmoty jsou pouze ukázky výhod, které cesta do práce na kole nabízí. Pokud jste ještě nepřišli na chuť této výzvě, možná vám tyto tipy pomohou.
Když cyklistu bolí kříže a záda – jaké jsou možné příčiny?

Když cyklistu bolí kříže a záda – jaké jsou možné příčiny?

Napočítal jsem 23 možných příčin, které mohou stát za bolestmi zad – a někdy nepomůže ani dokonalý posed.
keyboard_arrow_up