Zážitky, inspirace, návody
MTBIKER magazín

Nejnovější články z kategorie Pp

Dárky pro enduro jezdce - od štědrovečerního stolu na kolo PR článek

Dárky pro enduro jezdce - od štědrovečerního stolu na kolo

Vybrat správný dárek může být někdy těžší, než se zdá, ale u cyklistů je to jednoduché - nejsnadnější je vybrat nějaký komponent na kolo nebo pěkný kousek do cyklistického šatníku.
Vychytávky pro vaše kolo - pro lepší pocit z jízdy PR článek

Vychytávky pro vaše kolo - pro lepší pocit z jízdy

Přestože jsme všichni na své karbonové, hliníkové, ocelové či titanové oře pyšní, každý z nich čas od času potřebuje nějaké to vylepšení. Ať už jde o výměnu spotřebního materiálu, nebo upgrade na kvalitnější komponenty.
Rozmazluj nejen sebe, ale i své kolo PR článek

Rozmazluj nejen sebe, ale i své kolo

Jezdit na kole umí skoro každý. Ne všichni se o něj ale dokážou patřičně starat. Návratem z vyjížďky by vaše vzájemná interakce neměla skončit. Čím více pohyblivých částí na kole máte, tím náročnější je jeho údržba. Tu ale samozřejmě vyžaduje i naše tělo.
Připravte se na tmu a buďte vidět PR článek

Připravte se na tmu a buďte vidět

S podzimem nepřichází jen ochlazení, ale i další problém - zkracují se dny. Ani to ale není důvod kolo zazimovat, stačí mít pořádné světlo.
Pohodlí na kole  - jak si užít vyjížďku ještě o něco více PR článek

Pohodlí na kole - jak si užít vyjížďku ještě o něco více

Jízda na kole přináší spoustu zážitků. Ty mohou být ještě příjemnější, když se na kole budete cítit nejen bezpečně, ale i pohodlně. Vybrali jsme pro vás pár kousků, díky kterým se budete na každou další vyjížďku těšit ještě více.
Bezpečnost na prvním místě PR článek

Bezpečnost na prvním místě

Otázka bezpečnosti na kole je často probíraným tématem. I na ty nejzkušenější cyklisty číhají v terénu i na silnicích nepředvídatelné nástrahy. Ne všem lze předejít, i tak ale můžete na své bezpečnosti zapracovat. Třeba těmito kousky.
Výbava na dlouhé vyjížďky - polykej kilometry bez obav PR článek

Výbava na dlouhé vyjížďky - polykej kilometry bez obav

Dlouhé vyjížďky jsou logisticky náročnější než kratší švihy - samozřejmě potřebujete více jídla i vody, hrozí ale i výkyvy teplot a počasí všeobecně. Pojďme se proto podívat na pár kousků, které by se na dlouhou trasu mohly hodit.
Enduro výbava pro každodenní zábavu PR článek

Enduro výbava pro každodenní zábavu

Rád(a) to pouštíš dolů z kopce rozbitým terénem? V tom případě zbystři, enduro je koneckonců náročná disciplína a vyžaduje kvalitní výbavu.
Horké letní dny jsou tu - jak si usnadnit vyjížďky PR článek

Horké letní dny jsou tu - jak si usnadnit vyjížďky

Přestože už za sebou máme několik parných dnů, léto nám oficiálně začíná až teď. Pojďme se společně podívat, co by nám v tomto počasí nemělo na vyjížďce chybět.
Co je dobré mít v záloze? PR článek

Co je dobré mít v záloze?

Jednou je to skřípající řetěz, jindy technický problém, toulky přírodou či cestu do práce vám ale může znepříjemnit třeba i počasí. Podívejte se, co se může vždy hodit a co je dobré mít, jak se říká “v záloze”.
Letní oblečení na XC i na silničku PR článek

Letní oblečení na XC i na silničku

Léto je v podstatě za rohem. Pokud přemýšlíte o nějakém novém kousku do “šatníku”, ať už na XC, nebo na silničku, možná najdete inspiraci.
Jak se připravit na závody PR článek

Jak se připravit na závody

Ještě než vyrazíte na závod, nezapomeňte si zkontrolovat výbavu. Při závodě už na to čas nebude. Pokud vám něco chybí, nebo potřebujete vyměnit a nevíte, po čem se podívat, inspiraci možná najdete v tomto článku.
Formulář se odesílá
keyboard_arrow_up