Zážitky, inspirace, návody
MTBIKER magazín

Nejnovější články z kategorie Pp

Výbava nejen pro začátečníky PR článek

Výbava nejen pro začátečníky

Jsou věci, které byste si měli pořídit už současně s kolem. Patří mezi ně nejen různé doplňky, ale i komponenty, které vám dokážou jízdu na kole zpříjemnit.
Přilby a chrániče jako základ bezpečnosti PR článek

Přilby a chrániče jako základ bezpečnosti

Kvalitní ochrana v čele s přilbou by měla být neodmyslitelnou součástí každé vyjížďky. Pokud s ježděním začínáte, chystáte se vyměnit svoji starou přilbu za novou nebo přemýšlíte o chráničích, můžete zde najít inspiraci.
Ráno zima, odpoledne teplo? Co na sebe? PR článek

Ráno zima, odpoledne teplo? Co na sebe?

Jarní vyjížďky dokážou být pestré. Nejenže nabízí pozvolné probouzení přírody ze zimního spánku, naopak ale dokážou i potrápit, a to hlavně proměnlivým počasím. Nabízí se však spousta možností, jak se na jarní vyjížďku připravit. Jednou z nich jsou i vhodně zvolené doplňky.
Co se může na začátku nové sezony hodit? PR článek

Co se může na začátku nové sezony hodit?

Zatímco životnost spousty komponentů a doplňků se dá měřit doslova na roky, jsou tady i takové, které zaslouží častější výměnu. A nutně to nemusí být jen komponenty či dopľnky úzce spjaté přímo s kolem. Mohou to být i například doplňky, které zvyšují komfort a bezpečnost jezdce samotného.
Nejen maziva do extrémních podmínek PR článek

Nejen maziva do extrémních podmínek

Jízda v zimním období je mnohdy doprovázena zhoršenými podmínkami, které si vyžadují pečlivý výběr vhodného mazání nejen řetězu a pohonu samotného. S tím jde ruku v ruce i nutnost častějšího čištění.
Užitečné doplňky do 1000 Kč PR článek

Užitečné doplňky do 1000 Kč

Spousta praktických doplňků se dá pořídit i za sumu, která není nutně čtyřmístná, a i přesto v mnohém usnadní život nejednoho cyklisty. Nejinak tomu je i v případě níže popsaných doplňků, jejichž cena nepřesáhne 1000 Kč.
Ochrana jako priorita - pádu někdy nezabráníte, následky můžete zmírnit vždy PR článek

Ochrana jako priorita - pádu někdy nezabráníte, následky můžete zmírnit vždy

O tom, že cyklistika s sebou přináší nemalé riziko pádu, ví většina z nás své. Bohužel jsou okamžiky, ve kterých ani ti nejzkušenější cyklisté nedokážou pádu předejít. Existují však základní nebo spíš nutné doplňky, které mohou aspoň zmírnit následky.
Pláště do různorodých podmínek – vsaďte na osvědčené modely PR článek

Pláště do různorodých podmínek – vsaďte na osvědčené modely

Výběr správných plášťů není radno podceňovat, zvlášť pokud nejste sváteční jezdec, který kolo ze sklepa vytáhne jen za slunečného počasí na hodinovou jízdu po cyklostezce na kafíčko a zpět. Právě pláště hodně ovlivňují chování vašeho stroje v různých podmínkách.
Co by s sebou měl vozit na kolo každý začátečník? PR článek

Co by s sebou měl vozit na kolo každý začátečník?

Chystáte se poprvé na delší vyjížďku na kole? Nenechte si ji zkazit defektem, který zvládnete opravit, či úrazem, jehož riziko lze minimalizovat. Nebo by vás vážně nemrzelo si kvůli píchlému kolu volat odvoz vašeho jistě pečlivě naplánovaného výletu?
Pořád nevíte, čím si na novou sezónu vyšperkovat kolo? Přinášíme pár tipů

Pořád nevíte, čím si na novou sezónu vyšperkovat kolo? Přinášíme pár tipů

Strávili jste zimní měsíce přemýšlením nad tím, čím si v nové cyklistické sezóně uděláte radost? Ještě jste se stále nerozhodli, jak si kolo doladíte, abyste si vyjížďky ještě více užili? Třeba vás inspiruje něco z našich tipů.
Oblečení do proměnlivých podmínek – nenechte se zaskočit jarem

Oblečení do proměnlivých podmínek – nenechte se zaskočit jarem

Jestli už je vaše kolo ze sta procent připraveno na sezónu, nejspíš nastal čas zkontrolovat svůj šatník a ujistit se, že vám v něm nic nechybí. Jarní počasí je totiž nevyzpytatelné.
Praktičtí pomocníci, kteří vás na vyjížďce nenechají ve štychu PR článek

Praktičtí pomocníci, kteří vás na vyjížďce nenechají ve štychu

Ve chvílích, kdy si chcete být jisti každým detailem, je vhodné si vybrat nejen na základě cenové dostupnosti, ale také podle výkonu a funkcí, které daný komponent nabízí. Tím spíš, pokud plánujete návštěvu neznámých a náročných terénů.
Formulář se odesílá
keyboard_arrow_up