Canyon Grizl CF
Ach jo..... už jsem chtěl vzít Grizla 7 když jsem objevil tohle.....
Respektive vím o něm nějakou dobu, ale teď ho mohu mít za 61000 což je vlastně ještě o 2000 levnější jak Grizl 7, sada je už na kazetě 10-51.
Jo ta geo je ,,trochu" jiná ale může být. Průchodnost na 52 a 56mm je ok Grizl má 54 a 54 co se mi líbí je použití BSA středu což je prostě jistota snadného servisu, na živo je rám moc pěkně provedený myslím, že Canyon tak do detailu nebude.
A ted babo raď :D
Jo a barva je super v obou verzích.
Jo o tom vím taky ale to je starší model a tam je malá prostupnost na pláště a tento konkrétní by mi byl dooost malej :)
https://www.rabe-bike.de/en/cannondale-topstone-carbon-3-grx-1x-orange-slice-2025 Mrkni semka, nevim jakou potrebujes velikost, ale ceny za topstony super
Díky, takže je to v prd...li - zase nebudu mít Canyon :(
Koupil jsem ten oranžový Topstone 3 GRX 1x12 v přepočtu s poštovným za 56000,-
Moc děkuji za odkaz, váhal jsem, ale za tuhle cenu už nešlo odolat :D
Mj tenhle starší model pobere s pevnou 50 mm (vl.zkušenost)
Věřím tomu, ale moc místa na bláto tam už nebude. Ja vzal raději ten nový ten rám se mi líbil víc jak je vyřešený a třeba úchyt na baterii uvnitř ale hlavně to vedení bovdenu a spoj horní a spodní trubky u hlavy vypadá podstatně lépe plus to místo na pláště je větší. Ale jinak ano neni to špatný a ta cena je super sám jsem to postnul do vedlejšího vlákna kdybych nebyl takový šťoural tak to sám beru. Neb pro mne je to zabité i tou Lefty na kterou prostě neni kvalitní servis v ČR.