Předchozí vlákno se už pomalu naplnilo, proto jsem byl požádán zakladatelem původního vlákna o založení vlákna nového. Tak tady je, diskutujme prosím problémy a poznatky týkající se pouze Canyonu.
Ahoj všem. Jelikož jsem letos taky pořídil nový bike ( Endurace AL 7), můžu nabídnout slevu na 2500 Kč. Tuším, že jsou ještě 4 volné. Platnost do 24.8.2024.
Ahoj všem, nemá někdo bližší informace ke skladovým stavům silniček? Konkrétně Endurace CF 7 a další v podobné cenové kategorii? Už jsem zvažoval investici co CF SLX 7 Di2 ale ty na tom jsou úplně stejně... Díky za info.
Ja bych měl zájem o kód na slevu, Loni napodzim jsem koupil Luxe a ted bych koupil ženě Neurona. Tak jestli někdo nemáte volný kód, který neplanujete použít.
Nemáte někdo doma (ideálně v Praze) volný střižný šroub pro uchycení patky rámu 21? (Screw for Derailleur Hanger No.21, odkaz). Včera jsem ho urval, zjistil, že doma nemám náhradní a doba doručení je 3-10 pracovních dní. Zaplatím/nahradím novým.
Nemáte někdo zkušenost z minulých sezón, jestli ještě tento rok naskladní Canyon Cf6? (aktuálně ho mají vyprodaný ve všech velikostech a nabízí pouze alternativy, zkousel jsem se ptát na podpoře, ale sami říkali, že v systému zatím nemají uvedené žádné další naskladneni)
Zdarec, chystám se prodat xceed cf5 22/23 najeto cca 1000Km, vyměněná sedlovka za fox transfer. Chci to prodat komplet jak to je. Je reálny za to dostat 35K?
Ahoj, nemá tady někdo prosím Canyona Lux Trail ve velikosti S v okolí Olomouce? Chtěl bych se na živo podívat jak vypadá s tak malým rámem a 29" koly a posadit se na to.
Kolegové bicyklisté, uvažuji o Lux Trail CF 7, maj ho teď za 68 kkč, to se mi zdá celkem zajímavá cena.. při 181cm jsem tak nějak na hranici M a L, ale canyon web říká M, co vy na to? Nebude mi to malý? A je něco co je na tom luxu vyloženě blbý?
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Odkaz pro slevu 2500 na nové kolo, platí do 11.10. nebo pro prvních 5 lidí.
https://go.canyon.com/r?ref=A4B05D061
Ahoj všem. Jelikož jsem letos taky pořídil nový bike ( Endurace AL 7), můžu nabídnout slevu na 2500 Kč. Tuším, že jsou ještě 4 volné. Platnost do 24.8.2024.
https://go.canyon.com/r?ref=C773FBB71
Ahoj všem, nemá někdo bližší informace ke skladovým stavům silniček? Konkrétně Endurace CF 7 a další v podobné cenové kategorii? Už jsem zvažoval investici co CF SLX 7 Di2 ale ty na tom jsou úplně stejně... Díky za info.
Canyon přecenil kola.... celkem se do toho opřeli.
Z fb
Ja bych měl zájem o kód na slevu, Loni napodzim jsem koupil Luxe a ted bych koupil ženě Neurona. Tak jestli někdo nemáte volný kód, který neplanujete použít.
Nemáte někdo doma (ideálně v Praze) volný střižný šroub pro uchycení patky rámu 21? (Screw for Derailleur Hanger No.21, odkaz). Včera jsem ho urval, zjistil, že doma nemám náhradní a doba doručení je 3-10 pracovních dní. Zaplatím/nahradím novým.
Nemáte někdo zkušenost z minulých sezón, jestli ještě tento rok naskladní Canyon Cf6? (aktuálně ho mají vyprodaný ve všech velikostech a nabízí pouze alternativy, zkousel jsem se ptát na podpoře, ale sami říkali, že v systému zatím nemají uvedené žádné další naskladneni)
Myslíš Exceeda?
Ano, sry vyjadřuju se jak jantar :D
jako jantar se nevyjadřuješ, ale ptáš se na věci co asi ani místní BF všeználci nemohou vědět, i idyž...
Napiš jim na chat.
Teď je v akci CF7 za 52 300,- tak nemá 6ka prostor, aby si jí někdo koupil. Uvidí se co potom, až akce skončí.
Nemají velikost už...
Koupil jsem manželce Canyon a byl tam takový pytlík (na obrázku). K čemu slouží? Dík
Vracali ste uz vyskusany bike? Skusil som ho iba na asfalte okolo domu, jedine umyt trosku pneu, inak znamky pouzitia nie su.
Ake mate s tymto skusenosti? nestihol som objednat vypredajovy model (este s 11kovou GRX di2) - bola pri nich napisana dodavka koncom srpna.
Pri mojej velkosti L este svieti "posta" a dole je napisane: "K objednání v Září 2024 ".
Naskladnia v zari este nejake kusy, alebo to je iba preto, ked niekto zrusi objednavku, alebo vrati bicykel?
Zdarec, chystám se prodat xceed cf5 22/23 najeto cca 1000Km, vyměněná sedlovka za fox transfer. Chci to prodat komplet jak to je. Je reálny za to dostat 35K?
Ahojte, nemáte pls někdo slevičku na dopravu bajku? Díky
Ahoj, nemá tady někdo prosím Canyona Lux Trail ve velikosti S v okolí Olomouce? Chtěl bych se na živo podívat jak vypadá s tak malým rámem a 29" koly a posadit se na to.
Ahoj, chtěl bych se zeptat majitelů Grizlů, jestli je rám kompatibilní s tímto typem trenažerů? Mám konkrétně tento od Elite...
Nebude někdo brát kolo z Brna a okolí? Potřeboval bych 2 drobnosti...
Nema nekdo volny kod na dopravu? Diky
Nerupl někomu takto taky Canyon? (Endurace z r. 2015).
A to mám necelejch 70kil a při jízdě do kopce to prasklo.
Proč to sem ale dávám. Když to je takto ve sváru půjde to nějak rozumně zavařit?
Kolegové bicyklisté, uvažuji o Lux Trail CF 7, maj ho teď za 68 kkč, to se mi zdá celkem zajímavá cena.. při 181cm jsem tak nějak na hranici M a L, ale canyon web říká M, co vy na to? Nebude mi to malý? A je něco co je na tom luxu vyloženě blbý?
Při 181cm ber L a nic neřeš.
Mě to taky cpalo do S při 172cm,vzal jsem M ,jako mám všechny moje kola, a je to akorát.