Zdravim vsetkych majitelov Canyonu. Mam novy Canyon od brezna 08. Pri cisteni som nasiel prasklinu na rame u hlavoveho zlozenia. Vzhladom na to ze bike ma najeto 210km a moje vaha je 75kg je takato vada dost zvlastna.Pravdepodobne tam bola uz priamo z vyroby. Pisal som do Canyonu ale zatial sa neozvali. Nemam v umysle kritizovat Canyon pretoze samotny bike je super akurat chcem upozornit novych a stavajucich majitelov.
Tak jsem už taky našel prasklinu na zadní kyvce přesně v půlce sváru :-( na Spectralu. tak jsem zvědavej jak se k tomu postavěj, už jsem posílal fotky na canyon které po mě chtěli.
Tak mě to taky potkalo.. najeto jen necelých 8tisíc, stáří rok a půl. Dlouhodobě mě pořád něco praskalo v kole a já nebyl schopen přijít na to, co to bylo..
Dotaz k prasklym Canyon ramum (v rijnu mi prijde Grizl tak mne to zajima). Je nove vlakno s aktualnimi problemy nebo se po 2017 zadny praskly Canyon ram neobjevil ?
Ono je to jak s novym autem “ve vuni”…o)…parkrat v tom svezes svacici deti a auto “se zabydli”…to stejne s novym kolem, kde nejaky skrabanec a odrenina laku je ok…
Zajimala mne sps nejaka chronicka nemoc, kterou tu na praskajicim krouzku hojne popisovali.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Tak jsem už taky našel prasklinu na zadní kyvce přesně v půlce sváru :-( na Spectralu. tak jsem zvědavej jak se k tomu postavěj, už jsem posílal fotky na canyon které po mě chtěli.
popravde se divím, ze se tady na foru ty Canyony tak doporucují, kdyz ctu tady tohle téma...
nevypadá to ze by to bylo uplne výjimecné.
Tak mi to taky prasklo, Spectral, 9 měsíců starý kolo. Snad půjde poslat jen zadní část rámu.
Tak mě to taky potkalo.. najeto jen necelých 8tisíc, stáří rok a půl. Dlouhodobě mě pořád něco praskalo v kole a já nebyl schopen přijít na to, co to bylo..
Spectral 7 EX ,mám ho rok, ježděnej 8 měsíců. Max. 2500km.
Klasický místo na zadní vidlici, zatím to má jen cca 3mm, ale myslím, že je to jasný.
Dnes jsem jim psal mail, tak jsem zvědavej jak se k tomu postaví..
Dotaz k prasklym Canyon ramum (v rijnu mi prijde Grizl tak mne to zajima). Je nove vlakno s aktualnimi problemy nebo se po 2017 zadny praskly Canyon ram neobjevil ?
Ono je to jak s novym autem “ve vuni”…o)…parkrat v tom svezes svacici deti a auto “se zabydli”…to stejne s novym kolem, kde nejaky skrabanec a odrenina laku je ok…
Zajimala mne sps nejaka chronicka nemoc, kterou tu na praskajicim krouzku hojne popisovali.