Proč by zdvihy 120 mm nestačily? Mám je na starém 29" Stumpjumperovi a pořád je to velmi univerzální kolo do lesa a na traily. Pokud nechceš být "hustej endurista", tak to stačí a na případné nutné přesuny po silnici je to taky lepší.
a co je vlastně univerzální? univerzální na co? na hlavně terén a naučit se tam skákat? nebo normální cyklovýlety a sem tam trochu rozbitější lesní cesty?
asi by to chtělo nejlépe specifikovat co tazatel hodlá jezdit a co jej láká, než se tu pohádají gravelisté s enduristy o zdvihy.
kupříkladu já mam 120/120 na dvou kolem a na třetím 100/0 a pro mé užití je to ideál, ale už taky asi vím, co jezdím a co ne..
Přiznám se, že sestavení bez návodu a se základním vybavením bylo náročnější:). Protože bowden dostat rámem bez servisního otvoru byla výzva, stejně tak jeho zkrácení. Seřízení přehazovačky bez B-gap přípravku v jednom člověku, tak to už byla třešnička na dortu:)
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Pro začátečníka bych vzal třeba toto https://www.bike-discount.de/de/radon-skeen-trail-al-7.0-1 a za zbytek pořídil výbavu.
Radu lepe hledat v zahraničí .
A ten pal fakt ne predvadeci kus je stejne jen bazar ojete a ta cena zázrak neni ani na výprodej.
Univerzální = pořádně k ničemu. Zdvihy 120/130 do pořádného terénu moc nejsou a hmotnost 15 kg zase nic moc na běžné použití.
Proč by zdvihy 120 mm nestačily? Mám je na starém 29" Stumpjumperovi a pořád je to velmi univerzální kolo do lesa a na traily. Pokud nechceš být "hustej endurista", tak to stačí a na případné nutné přesuny po silnici je to taky lepší.
www.cyklobazar.cz
a co je vlastně univerzální? univerzální na co? na hlavně terén a naučit se tam skákat? nebo normální cyklovýlety a sem tam trochu rozbitější lesní cesty?
asi by to chtělo nejlépe specifikovat co tazatel hodlá jezdit a co jej láká, než se tu pohádají gravelisté s enduristy o zdvihy.
kupříkladu já mam 120/120 na dvou kolem a na třetím 100/0 a pro mé užití je to ideál, ale už taky asi vím, co jezdím a co ne..
https://www.use-elitebikes.com/xc-racemarathon/17405-6477-kona-hei-hei-cr-29er-carbon-trailfully-2023-fox-green-neu.html#/1307-grosse-large
Nemáš zač.
Dikes! Vypadá dobře.
Tyhle ty brutální špeky háže do slevového vlákna Azmir, masakr co vždycky někde vyšťourá
Tady je zdroj toho všeho https://www.mtb-news.de/forum/t/schnaeppchenjaegerthread-bikes-komponenten-teile-keine-fragen-diskussionen.617540/page-246
Ne, to nevypadá :D To mi fakt nepřijde jako dobře utracených 50.000,- :-/
Na cykloturistiku to nemá chybu
Lepší XC za ty prachy asi neseženeš. Je to sice trochu oldschool, ale na začátečnické ježdění do lesa a okolo baráku mu to bude bohatě stačit.
S touhle logikou by "na začátečnické ježdění do lesa a okolo baráku" by stačil i pevňák.
Však taky stačí. :-)
Ta Kona neni sice podle nejnovějšího střihu ale neni to žádná katastrofa, 5 let zpátky to bylo progresivní kanadský xc.
Hlavne to nerikej moji manzelce :D
Jasný! Chlapi drží spolu! :D
Mrkni na Scor 2030
https://www.staterabikes.com/p/scor-2030-st-carbon-nx-30005914
Objednal jsem Hei Hei. Dam vedet az bude doma. Diky za tipy vsem.
Mně se líbi hlášky typu "to bych nechtěl, tamto bych nechtěl". Tak si to prostě nekupujte. :-)
Zatím velká spokojenost. Dikes!
Přiznám se, že sestavení bez návodu a se základním vybavením bylo náročnější:). Protože bowden dostat rámem bez servisního otvoru byla výzva, stejně tak jeho zkrácení. Seřízení přehazovačky bez B-gap přípravku v jednom člověku, tak to už byla třešnička na dortu:)