celopéro pro kluka 8 let
Mě tam hrozně chybí informace jaký traily v tech parcích co píšeš jezdíte, jak často se tam dostanete a jakou plánuješ pro malýho cestu do budoucna.
Pokud jezdíte modrý a dostanete se tam 4 x do roka, dal bych na HT odpuzenou vidlici, odolnější pláště a šel od toho. Pokud jezdíte často a chcete to posouvat k těžším věcem, ale neplanujete závodit, můžeš klidně vystačit s HT, ale už to bude chtít trailovou geo, větší zdvih a poradny gumy. A s tim v klidu vystacis do nějakých 10 let a pak se ti výběr celoodpruzenych kol výrazně rozšíří, a to i na bazaru.
No pokud chcete závodit, nezbyde ti než rozbít prasátko :)
Jinak malého od 7 let jezdil trailovou 24 úspěšně 2 roky .
Dal na tom třeba Perník na TT.
Byl to upravenej NS bike Clash.
No ale na té fotce má tu horní rámovku vraženou docela do rozkroku...takže buď musí umět anebo bude bolet, jak se říká :)
Hele ta fotka dost klame, jezdil na tom už rok předtím a bez problémů, kule si nikdy nenarazil :) ale umí, to zas jo. A rok na to už jezdil na Metě 27.5 rámu s 26 kolama. Další rok jsem tam vrátil větší kola, ale v půlce sezóny jsem sehnal Canyon Spectral v XS ku s 27.5 kolama, tak k desátým narozkám dostal celopero. Bylo mu maličko větší, ale na Metu už zpátky nechtěl. A letos je mu ideálně.
Pěkně pěkně, jen tak dál :)