Cvakání v kole
nemáš náhodou tt vidlici,, tam je to cvakání jako vlastnost
Vidlice je sr raidon 120 mm
přihořívá, nenechával jsi ji upravovat od kouzelníka Pokustóna ?, vod něj všechno cvaká
Ale ono to dělá bez ohledu, jestli je zamčení, či terén, kdyby cvakala vidlice, tak by to dělala hlavně pri práci, nebo ne?
Doplň si do profilu alespoň přibližně místo, ona se nějaká dobrá duše najde a projede se s Tebou kousek.
Divil by ses, co všechno na kole dokáže cvakat s tím, že bys přísahal, že to jde ze středu nebo ze zadního kola.
Dneska jsem zkusil projet s jinym kolem vzadu, dělá to požád, tak to není ani náboj, ořech, volná kazeta a patka je taky čistá.
Zkus jeste jiny pedaly. Pak mi napada hlavovy slozeni. Pripadne zkusit pacit do stran za ruzny casti a snazit se to lokalizovat. Klidne muze bejt i nekde prasklej ram.
Nebo podsedlová objímka, sedlovka, představec, vodítko lanek, špatný svár, šrouby košíku, sedlo, přední kolo...
Tak jasne. Muze o bejt cokoliv. Klidne i to, co uz zkusil, pokud problem neodstranil :-) Ale nekde psal, ze ve stoje a bez sedlovky to dela taky. Snazil bych se to lokalizovat.
Zkoušel jsem to krapet znásilnit a zní to jako nekde u hlavový trubkyv okolí svarů.
Nemáš volný hlavový ložisko v uložení? Mně to tam taky lupalo, pomohlo přilepit vnější kroužek.
Ha, tak to bych skoro zkusil demontovat vidlici i hlavové složení a pak velmi pečlivou a velmi vazelínou nešetřící montáž hlavového složení zpátky, podmazat karbon-pastou i kontakt řídítek s představcem a představce s krkem vidlice.
Jestli ani to nezabere a cvakání nezmizí, tak opět rozebrat a nastříkat něco tuhnoucího na vnitřní stranu svarů horní rámové a dolní rámové trubky k hlavové. Jestli to poté zmizí, tak pečlivě a pravidelně sledovat i jen mikrotrhlinky na svarech / laku z vnější strany.
přesně, onuci taky cvaká vidle
Onuci cvaká.
Tak bych zkusil demontovat hlavu a podvázat kontakt hlavy s krkem. Jestli to nezabere a cvakání nezmizí, tak rozebrat a nastříkat něco tuhnoucího. Jestli cvakání poté zmizí, tak pečlivě a pravidelně sledovat.
Onuci cvaka v hlave :-)
S tim podvazanim hlavy s krkem opatrne, to ***** krchovem a kriminalem ;-)