Cyklostár čistič dotaz
Cyklostar? To je ta blbost, co ve srovnání s Muc-Off v podstatě nefunguje? :)
Léta používám a též spokojenost - ten Muc-Off musí být buď zázračnej (když je o tolik lepší, než Cyklostar), nebo je to spíš hodně velká chemie (jestli to časem třeba gripy, omotávky a podobné věci) rozdejchaj... :)
Ale už jsem slyšel že Muc-Off čístí skvěle, nicméně mne zatím vždy Cyklostar stačil.
Toho bych se nebal.
A uprimne jsem nezazil, ze bych po roce / max dvou nemenil gripy a omotavky - znicene potem, ohmatane, potrhane z padu…
Který muc off máš na mysli? Ať můžu vyzkoušet a porovnat
Cyklostar je na některé špíny lepší než růžovrj MucOff. Ale zase ti MucOff neudělá z lesklý vidlice matnou. :-) A jestě líp než Cyklostar na to mastný funguje žlutej MucOff.
Z Muc-Off jsem těžce zklamaný. Oproti cyklostaru mi vůbec nepění a umýt s ním třeba kazetu je kvůli tomu hodně komplikované, resp. je ho vysoká spotřeba. Nevím, jstli je chyba v napěnovací trysce nebo v samotné tekutině. Cyklostar nastříkám napěněný na kazetu a udrží na ni dlouhou dobu, Muc-Off je napěněný pár vteřin a pak zteče. Takže jsem Muc-Off věnoval sousedovi a vrátil se zpět k osvědčenému cyklostaru.
Btw. teď na alze ten Muc-Off mají za necelých 200 Kč litr.
By me zajimalo, kolik lidi na to kouklo / objednalo. Kdyz jsem mrkl poprve bylo 200 a podruhe, kdyz jsem zvažoval, tak uz vidim 249 :)…
92 :-)
Pekne ;)
Já tam stále vidím 199 Kč :)
V poradku, jsem jen nepozorny dement :)
Nezkoušel jsi ty roztoky v jiném rozprašovači? Já rozmáčkl ten původní Cyklostar rozprašovač a teď používám nějaký obyč vypláchnutý od jiné domácí drogerie. Také mám pocit, že to nepění stejně ...
Muc off, to je ta předražená chemie, kterou nahradí teplá voda s Jarem? :)
No a teď vážně, má někdo reálný srovnání Cyklostár vs Muc-off ?
Používám Muc, protože se mi líbí jak je žůžovej. Rozdíl na litru cca 100,-
Meje to o stovku líp? :D
Já srovnání mám, přijde mi to stejný. Muck off považuji za převoněnou, přebarvenou chemii.
Já teda používám Cyklostar jen pro mytí mastných komponent: kazeta, řetěz, přehazka, přesmykač. Růžová voda je pak na rám a pláště. Mucoff tady podle mě netvrdí, že je určený na rozpouštění mastnoty.