Dětská integrála
Hele já jsem fanda integrálem pro děti, jsme v parku často a naopak nechápu to kolik dětí tam jezdí bez ni. Když tě nahoru veze lano není důvod ji nevzít, a prckovi už zachránila pár hodně nehezkejch úrazu, možná i dost vaznejch. Prcek od cca 5-6 vozil starší generaci Bell Sanction, vážila kolem 850g a byla super. Koukám že ta novější už váží víc. Teď jsme přešli na rozevírací Bell super 3 R, díky tomu je berem u na traily typu TT a i lokální věci, když chcem jezdit něco těžšího. Jasně, není plnohodnotná, tak premejslim ještě o doplnění něčím macatejsim, ale uvidíme. Zas prcek neváží jako dospelej chlap, tak ty energie tam není tolik. A malá kočka vozí od 5 O Neal backflip. Ta je těžká dost, ale malá to zvládá v pohodě, přece jen není to její sport c. 1 a většinou nejezdí celý den.
Super. Konečně zase někdo další kdo rozumí tomu co chci a proč to chci! Díky za další zkušenosti!
A ta holka na tom dropu je neskutečná borka!! Jako fakt respekt!
Jsem ti poslal celkem slusnej tip na helmu co vazi dost pod kilo od renomovany znacky za dva litry a ty to mazes, protoze se stydis?
Sorry, toho tvého spamování mám už plné zuby. Neposlal jsi nic konkrétního a jen plácáš. Pořád i čekám na ten odkaz na FOXu za dva a půl... Buď si jist, že si z tady každého věcného příspěvku něco vezmu, ale ty autorem takového příspěvku zatím nejsi. Máš konkrétní tip? Fajn, postni ho sem (celý název produktu / konkrétní link), budu rád. Budeš-li ale i nadále jen spamovat vlákna, tak tě budu prostě mazat, protože zablokovat tě nejde (nebo to neumím)....
Dal jsem ti sem nazev produktu i s vyrobcem udavanou vahou. Tvrdils, ze se vyznas na trhu lip nez ja, tak mi prislo zbytecny sem posilat odkazy. Vim houby kde mas ucty nebo zakaznicky cisla. Uplne normalne jsem ti poradil produkt, jsi precitlivelej
A zjisti si nekde vyznam slova spamovani
... again and again. Chtěl jsem po tobě jednu jednoduchou věc - přesný název produktu, nebo přímo odkaz. Zase nic. Přecitlivěný fakt nejsem. Naopak jsem evidentně velmi trpělivý, když jsem tě pořád ještě neposlal do pr**le.
Všimni si, jak probíhá komunikace s ostatními v diskuzi a pokus se si z toho vzít příklad.
A prosím, už fakt nepiš nic jiného, krom mnou chtěného. Díky, pac a pusu.