Dětské 24" celopéro??
Tezko uvěřit že by to mohlo mit s 26" vidli střední vysku ramu 59cm jak jsi psal ve fotogalerii. Tipoval bych tak 64 az 65cm. Jinak paráda :)
Díky.
Výrobce uvádí 57,6 cm, což fakt netuším, kde vzali, mají to s 26" vidlí RS Recon. Takto to uvádějí na webu a jejich prodejci to kopírují. Je možné, že to udělají třeba nižší pneu a ráfky? V tom se moc neorientuju, jestli to má vliv na celkovou výšku.
Každopádně já naměřil od hrany sedla 59-60 cm, v místě, kde malej sesedá, podle toho, jak natočím metr, tak se to o ten cenťák různí :).
jj nižší ráfky, třeba dvacítky:-)
ok, tak já to taky změřim pod špičkou sedla, ...někdy
o ráfky a pláště jistě nejde, ale u orbey jsem naměřil 64 cm uprostřed rámové trubky a to tam byla origo pevná vidla pro 24" kolo, a ne 26tka jak je použita zde. Pravděpodobně jsi to změřil blíž k sedlu než já a u obou kol je výrazný sloping, takže se těžko trefíme do měření toho druhého
to máš pravdu. Tohle prezentovali na stránkách, kde uvádějí ten standover 576. Na prodej už mají jen dost slevněné rámové sety, protože příští rok bude nový ripcord
:)) správně. No třeba, když se dívám na svoje 738 wide a původní No tubes Archex, tak je tam trochu rozdíl v ráfku. Ale v celkovém obvodu kola je to asi blbost, to bude stejný.