Dětské kolo 26"
gerrard: tlačítko přímo pod příspoěvkem je sice fajn (používám) ale problém je, že pokud někdo přispívá a otevře si "okno" dřív, než já, stejně se to pak řadí, že to nemá hlavu ani patu. Bohužel.
Pavell007: já to plně chápu, snažím se tak chovat ve své výchově a bohudík tohle dilema nemusím řešit.
Jen jsem si dovolil poznamenat, že to není lehké dítěti v tomhle případě vysvětlit (zmíněný případ - projede se na větším kole, zjistí, že je objektivně rychlejší) a pak si obhájit to, že my prostě větší kolo shánět nebudeme, protože to není bezpečné, není to potřeba, má na to ještě čas... atd. :)
K tomu, abys věděl kdo na co reaguje, jsou tam šipky. Když dáš tu "nahoru", tak Tě hodí na příspěvek, na který jsi reagoval. V tomto je B-F naprosto super! neznám přehlednější fórum.
Lišák: pokud je to na mne, tak
- v tomhle threadu mám svojí reakci vždy tam, kam jsem jí chtěl umístit, tedy pod správným příspěvkem (komu v té chvíli odpovídíám a na co)
- snapnul jsem nové okno příspěvku a žádné šipky tedy opravdu nevidím
- pokud si otevře někdo "okno" příspěvku s nějkou reakcí, posune se můj komentář a příspěvek dolů a reakce tak občas postrádá smysl - je to krásně vidět na dlouhých threadech, kde se "motají" příspěvky nové s příspěvky třeba z roku 2012
- možná jsem blbej, ale přehledné řazení příspěvků znám z jiných fór a obávám se, že způsobem a signalizací řazení příspěvků se mi jiné platformy líbí víc, nicméně to je o diskuzi, která v tomhle threadu asi nemá být řešena
Nekritizuju, jen se vyjadřuju
Vidíš jak jsi správně příspěvek umístil :)
stejně tak, jako ty předchozí, fakt nevím, kde je konkrétně zde problém... :)
Pokud reaguji na Tebe, samozřejmě dávám tlačítko "reagovat" u Tvého konkrétního příspěvku
Šipku tam máš hned za datumem. Pokud na ni klikneš, skočí Ti příspěvek, na který jsi raegoval.