Dětské kolo 26"
Fly 26 2018 vypada barevne idealne, ale prevody bohuzel asi zachovali :-(
Jistě se najde prodejce, který Ti kolo prodá s převody podle Tvých představ. Původní odečte a ty vlastně doplatíš jen rozdíl.
To by ani nebyl takovej problem, ale spis, ze je to 12", coz je maly, chci aspon 13,5" nebo tech 15", protoze mladej do toho do jara bez problemu doroste.
To jo to vím, napsal jsem to spíš pro někoho kdo by to kolo chtěl a váhal by kvůli těm prřevodům.
Myslíš toho šedýho vzadu, že jo? Ta červená je sice taky OK, ale tím šedomodrým nápisem to zazdili. To by přes modní policii neprošlo.
Jo, ten vzadu.
A kdyby to prošlo přes módní policii, tak tady určitě ne :))
FLY20 se mi líbí tak, jak je. Ale u 26" už IMHO očekávám odpruženou vidlici a lehčí převody. Proto mi FLY26 moc nesedí. Mohli by rozšířit nabídku o FLY26 s F1rst Air a SRAM GX s 30z převodníkem ;)
Ta 26 Fly je tak schválně. Koupit takové kolo bez odpružené vidlice, která v této váhové kategorii je spíš pro ten pocit, že tam je je celkem kumšt. Jinak sup dělá 24 i 26 s odpruženou.
Na 26 už mám připravenou 1500g Foxku a 1600g Rebu Race, oboje s Včky, tak už si jen hodit korunou, co dostane na kolo mládě a co žena :) Starší mládě aktuálně přechází na 24" Islu, tak mám na stavbu ještě min. rok čas...
Příjemné starosti :) ta Isla se mi líbí :)
No beru na tábor všechny 3 - 20S, 20L a nově tu 24". Na té už jsem dal 8-kolo 13-34, možná ještě vyměním poslední pastorek za 36. 26" ještě nevím, z čeho budu stavět, ten rám od Amuletu mě trochu zklamal. Ale kola budou Crossride UB, převody asi 1x11.