Ahoj, chci se zeptat jestli jste už někdy řešili podobnou situaci, popřípadě nějaké rady....
Letos začátkem srpna jsem měl dopravní nehodu kde jsem jel po Hlavní silnici z kopce a slečna vyjížděla z vedlejší silnice a nedala mi přednost a nabrala mě na kapotu. Při nehodě jsem si zlomil stehenní kost a odvezla mě záchranka do nemocnice. Když jsem se vrátil z nemocnice tak se u mě zastavili policajti kteří tu nehodu řešili a sepsali se mnou protokol, kde se mě ptali i mimo jiné Jakou rychlostí jsem v té křižovatce jel Uvedl jsem max 40km/h (byla tam 30 které jsem si samozřejmě nevsimnul)) stím že to nevím přesně protože nemám tachometr a prostě nepoznám kolik jedu... Slečna mi chce přičíst spoluúčast kde řekla že jsem tam jel rychle... A jelikož z nemocenské zaplatím tak akorát nájem a veškeré finanční zásoby které jsem měl tak jsem vyčerpal. Tak jsem se obrátil na její pojišťovnu pr. Ta mi sdělila že mi nemůžou vyplatit ani zálohu dokud nebude určen viník nehody. (Podle mýho je stoprocentním viníkem ona ale prostě to neuzná) ... Otázka zní jak dlouho to přibližně bude trvat, než dojde k soudu (od nehody to je cca 3 měsíce) a jakou šanci mám na to aby mě nepřišli spoluvinu, tudíž bych měl po ptakach a nic nedostal.
Taky jsem to četl na novinkách.cz....tam však byla informace s obsahem 0. Je to hodně smutný, když vcházel do funkce novej policejní prezident tak sliboval že se na tohle zaměří, vím že je to selhání jedince, ale prostě se musí zvýšit pokuty tak jak je to v zahraničí a dále řešit ty mladé řidiče, člověk aby se bál pomale projet městem...
Měl jsem v r.2016 nehodu, kde mi vycouvalo zaparkované auto do cesty a já jsem do něj zezadu narazil, levou rukou zdemoloval páté dveře, následně jej přeletěl a spadl pod další auto, které mě jako třešničku na dortu přejelo nohu. Přišel jsem o prst na ruce. Policajti mi ihned po příjezdu dali dejchnout a pak mě odvezla sanitka. Měl jsem na fulu ohnutou zadní stavbu a ohnutou levou kliku. Podle průběhu nehody a vlastního pocitu bych si tipnul rychlost tak na min 40-45 km/hod, ale po odečtení GPS logu jsem zjistil, že jsem jel necelých 30 km/hod. Byl to ale náraz do stojícího auta bez brždění, takže rána jak z děla.
Soud jsem měl asi za půl roku, ani mě na něj nepozvali ... nebylo třeba. Vše fungovalo, pojistky i nemocenská. Pán dostal 2 roky podmíněně za ublížení na zdraví bez zákazu řízení.
Závěrem bych dodal, že rychlost prostě neodhadneš, u soudu jí bude asi muset rozklíčovat znalec a holku chápu ... nechce podmínku, kterou by nejsíš dostala.
Jak se divate na spolecne odbocovani cyklista doprava (z hlavni) a protijedouci auto doleva, na stejnou vedlejsi? Nesetkal jsem se s tim celkem dlouho a ted behem 14 dni hned 4x. Ani jednou jsem se necitil bezpecne, v polovine pripadu to ridic navic nezvladl vubec a ohrozil me (jeden se i nasledne omluvil mavnutim). Nevidel jsem, ze by nekdo z hlavni se cpal do protismeru pri odbocovani doleva, kdyz doprava z hlavni odbocuje traktor nebo kombajn. Nevim, proc ma nekdo tu potrebu prasit cyklisty, zvlast kdyz zatacky projizdim rychleji ja.
Tento příspěvek vyhodnotili uživatelé jako nekvalitní nebo ofenzivní, a proto se nezobrazuje visibility
Překvapila mne ta guma Pávek že se Pana Turka zastal. Dopravní nehoda se může stát každému, i mne se před lety na sněhu stala. Je to nepříjemné, ale musíme prostě jít dál! Zraněnému řidiči přeji co nejrychlejší uzdravení!
Tak to si guma potom sám. Prezident má dost rozumu, aby nerozjížděl zbytečné teorie a pohádky a prostě si počká na vyšetření policií. Mimo kamery se ale určitě řechtá jako kůň.
Tento příspěvek vyhodnotili uživatelé jako nekvalitní nebo ofenzivní, a proto se nezobrazuje visibility
Mne se stala na opravdovém sněhu :D tuším 2 dny před božím hodem. Ale žádná sranda to není, proto prosím se do pana Turka nenavážet. Zažívá si své. Zvládne to Pávek, zvládnete vy.
Tvl. ty seš dobrej matroš, zastávat se takovýho magora, co není schopen normálního slušného chování. A jen tak na okraj, bylo to auto jeho nebo ne? Co si myslíš, v každým případě dvakrát lhal.
Je! Je...ale třeba kamarád začínal na trávě a teď už jede tvrdší drogy. A ten to hodil ve volbách pirátům...chápeš to?! Pirátům! Spíš než mne by jste měli řešit tyhle lidi. To je strana která co se troleni (snad co melou v televizi vážně nemyslí) týká strčí motory do kapsy.
Vesnickej kluk v ksiltovce s 25let starym golfem s nalepkou nofear na rezavych zadnich dverich.
A pak ten co se vypracuje z opravare stroju v JZD na delnika v 20km vzdalene automotive tovarne a koupi si pasika v dechtu…
Oba exemplare si v kvetnu davaji na auto ceske vlajecky a jsou naramne pysni na vysledky v ceckovem preboru v hokeji. A abych nezapomel, volant jako maji v ruce, ne jako zensky…:)
ještě jsi měl napsat, že kdyby se líp učil, mohl být jako ty... Ta diskuse nebyla o tom kdo komu imponuje, ale o nehodě kde míru zavinění posoudí policie. Je mi tady z toho na bletí.
Omlouvam se, ale jenom nechapes vlakna. Tady ta diskuze byla doslova o tom kdo komu imponuje. Staci skocit o prispevek vyse.
Jinak k vine toho dementa - podle me, kdyby po bouracce rekl “Bylo to neprehledny, jezdim tam pravidelne, znacene uplne nahovno (a mel by uplnou pravdu) zazmatkoval jsem a zustal jsem v levem pruhu jako spousta dalsich aut a pak to poslal doprava. Sanitku jsem nevidel a neslysel, asi jel rychle. Omlouvam se, prijimam pokutu.” Tak neni co resit a ac si myslim, ze zrovna on je totalni zm*d, tak neni duvod, aby se kvuli tomu vzdaval politickych funkci.
Ale protoze lze kudy chodi, vytaci se jak nedospelej tupej fakan, tak mu celkem preju, at ho v tom zase poradne vykoupaji. Protoze prave kvuli tem lzim ma tahnout kam slunce nesviti…
Btw. jeho lzi “zachranil jsem zivot ridici, odbocoval bych doleva tvl.” muzou imponovat jenom dalsimu idiotovi jeho kalibru…
Btw. kdysi jsem propadnul, k tomu lepe se ucil… :)
V práci mám kolegu, který má snad Turka i doma na plakátě. Je to typický autičkář co má doma starýho bavoráka a několikrát týdně s ním jezdí na místní myčku pokecat s ostatníma autíčkářema :D
ale bude kovanej. předsedou ZO KSČ nebyl kdejakej pobuda. to už musí být prověřený ze všech stran. a navíc ten 1968... to už musí být rudý do morku kostí... toto jsme si na náměstích v 1989 nevycinkali!
Tak naštěstí toho komančopresidenta vyrovnává předseda vlády, takže naše republika není v ohrožení hordami z východu a reputace naší republiky v Západním světě stoupá.
Neumím. Jeden komouš ti vadí druhej ne. Nevím čím tebe Pávek zaujal, ale pro mne jsou s Burešem stejní. Nebo je ti buřt jejich minulost a vadí ti v něčem jiným.
Zaujal mně tím, že si to koketování po revoluci odpracoval. V NATO a Jugoslávii udělal pro obraz ČR ve světě vynikající práci. Díky práci v NATO je jeden z aktuálně nejznámějších a nejuznávanějších Čechů v zahraničí. Do současné situace, kdy máme válku v Evropě nejlepší volba. Pořád mu jde o ČR, její bezpečnost a pozici ve světě.
Bureš si nic neodpracoval. Je to slovenský ekonomický migrant, který sem po revoluci přišel rozkrást co se dá. Jejich firma je dlouhodobě známá jako STB projekt s kterým pokud to jde nechceš mít nic společného, protože jejich obchodní praktiky byly dobře známé. Pro ČR nikdy nepracoval, jenom ji zneužíval. Neměl problém se zištně vzdát slovenského občanství a převléknout kabát. Za vznikem politické strany byla chamtivost, aby si zajistil co nejvíc státních peněz pro svoje firmy. Jeho oligarchický systém může za kvalitu života v ČR a zneužívání dotací EU. O ČR mu nikdy nešlo a nepůjde. Je to Slovák, ČR mu je jenom zdrojem peněz.
Prostě ještě pořád žijeme v době, kdy se i schopní lidé se socíkem ušpinili. Bez těchto lidí tu bude až další generace. A tak si můžeš vybrat jak se k tomu ušpinění kdo postavil a jak si ho odpracoval.
Vše bych ti argumenty vysvětlil ale bylo by to na dlouho. Vyhrál bych tu minusový závod (což pořád věřím že se mi jednou povede) ale smolit tu příspěvek hodinu nebudu. Třeba jestli se někde na kole potkáme u rumu rád vše vysvětlím. A pozor...Trumpa vytleskavaji taky :) a je s ním místní UA větev v míru?
To je výhoda internetu a tohoto fóra, není potřeba se přemisťovat stovky kilometrů na pokec. Tak se nestyď a per to sem. Navíc si můžeš pokecat s vice lidmi najednou.
Hned poté, co jsem daroval rolexky smrtelně nemocnému dítěti, sundal ze stromu koťátko, protože mám 2 a půl metru, mi volal primář nemocnice. Nějaký pacient nutně potřeboval krev. Jelikož jsem absolvoval desetitisíce odběrů a mám univerzální modrou krev po mém praprapraprapra...dědečkovi Karlu IV., okamžitě jsem si od kamaráda půjčil svoje auto a vyrazil na pomoc.
Všechno šlo hladce, ale vtom se přede mnou objevila křižovatka, kterou zfušovali pražští Piráti. Sekundy ubíhaly, auta stála v kilometrové koloně, psi se chovali divně. Takže jsem ani vteřinu neváhal a strhl auto do levého pruhu, který rozhodně nebyl odbočovací. Šlo přece o život.
V tu chvíli to do mě ve 330 napálila téměř neviditelná fabie s lehkovážným řidičem, který zrovna popíjel druhou lahev vodky a jak se později ukázalo, pospíchal krást lidem krev.
I přes palčivou bolest zad, která zhoršuje moji angličtinu, jsem ihned po nehodě přispěchal k pachateli nehody. Měl odřenou ruku, tak jsem provedl Heydrichův manévr, tracheotomii, a nakonec vyvázl pouze s těžkými zraněními. Seběhly se ke mně všechny kolem procházející ženy. Ty s trojkami a výš jsem si naložil do auta a zachránil i toho pacienta v nemocnici. Všechno dobře dopadlo.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/nehoda-cyklista-umrti-kaliste-zaliny-ceske-budejovice.A210220_161912_budejovice-zpravy_zdo
Hodně smutné. Přitom na silnici s evidentně minimálním provozem, kde by to člověk čekal nejmíň: https://mapy.cz/s/hopuboguha
Taky jsem to četl na novinkách.cz....tam však byla informace s obsahem 0. Je to hodně smutný, když vcházel do funkce novej policejní prezident tak sliboval že se na tohle zaměří, vím že je to selhání jedince, ale prostě se musí zvýšit pokuty tak jak je to v zahraničí a dále řešit ty mladé řidiče, člověk aby se bál pomale projet městem...
Neskúsený vodič a plus silné auto to je pruser... :/
Měl jsem v r.2016 nehodu, kde mi vycouvalo zaparkované auto do cesty a já jsem do něj zezadu narazil, levou rukou zdemoloval páté dveře, následně jej přeletěl a spadl pod další auto, které mě jako třešničku na dortu přejelo nohu. Přišel jsem o prst na ruce. Policajti mi ihned po příjezdu dali dejchnout a pak mě odvezla sanitka. Měl jsem na fulu ohnutou zadní stavbu a ohnutou levou kliku. Podle průběhu nehody a vlastního pocitu bych si tipnul rychlost tak na min 40-45 km/hod, ale po odečtení GPS logu jsem zjistil, že jsem jel necelých 30 km/hod. Byl to ale náraz do stojícího auta bez brždění, takže rána jak z děla.
Soud jsem měl asi za půl roku, ani mě na něj nepozvali ... nebylo třeba. Vše fungovalo, pojistky i nemocenská. Pán dostal 2 roky podmíněně za ublížení na zdraví bez zákazu řízení.
Závěrem bych dodal, že rychlost prostě neodhadneš, u soudu jí bude asi muset rozklíčovat znalec a holku chápu ... nechce podmínku, kterou by nejsíš dostala.
Jak se divate na spolecne odbocovani cyklista doprava (z hlavni) a protijedouci auto doleva, na stejnou vedlejsi? Nesetkal jsem se s tim celkem dlouho a ted behem 14 dni hned 4x. Ani jednou jsem se necitil bezpecne, v polovine pripadu to ridic navic nezvladl vubec a ohrozil me (jeden se i nasledne omluvil mavnutim). Nevidel jsem, ze by nekdo z hlavni se cpal do protismeru pri odbocovani doleva, kdyz doprava z hlavni odbocuje traktor nebo kombajn. Nevim, proc ma nekdo tu potrebu prasit cyklisty, zvlast kdyz zatacky projizdim rychleji ja.
Vsadil bych se kdybych se vsázel že Filip Turek je v tom nevině
Babiš: Turek by měl rezignovat, pokud se potvrdí záběry
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-babis-turek-by-mel-rezignovat-40588124
tady bude veselo.. Micinka už letí ke kikinovi pro noty, co si o tom má myslet :-)
Macinka: Turka se nevzdám. Je nehorázné, co se mu děje, mají z něho obrovský strach
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/petr-macinka-xtv-filip-turek-nehoda-rezignace-babis-policie.A260715_073057_domaci_ikro
Když ho miluješ, není co řešit.. :-)
Podle nového videa je už zřejmé, jak to bylo s tím odbočením doleva.. :-)
viníkem srážky dvou vozidel není auto které převáželo biologický materiál, ale které převáželo biologický odpad. tečka.
https://fb.watch/Inz4qJVYsJ/
Překvapila mne ta guma Pávek že se Pana Turka zastal. Dopravní nehoda se může stát každému, i mne se před lety na sněhu stala. Je to nepříjemné, ale musíme prostě jít dál! Zraněnému řidiči přeji co nejrychlejší uzdravení!
Tak to si guma potom sám. Prezident má dost rozumu, aby nerozjížděl zbytečné teorie a pohádky a prostě si počká na vyšetření policií. Mimo kamery se ale určitě řechtá jako kůň.
Ne on je proste jen de.bil. Se předem omlouvám za upřímnost
o tom, jestli se tato nehoda stala na sněhu či ne, rozhodne případný rozbor krve obou závodníků..
Mne se stala na opravdovém sněhu :D tuším 2 dny před božím hodem. Ale žádná sranda to není, proto prosím se do pana Turka nenavážet. Zažívá si své. Zvládne to Pávek, zvládnete vy.
ale my se tu do pana turka nenavážíme.. on se naváží do ostatních.. hlavně teda z boku.. a cizím autem..
To je štěstí, že nebyl neopravdový.
Proč furt pan Turek? Správně bys měl psát: tavarišč Turek.
Pro mne to je PAN Turek. Pro tebe asi ne ;)
Přesně tak, nechte hrdinu a zachránce života řidiče druhého vozu na pokoji, ať může nabrat síly na záchranu dalších.
https://www.instagram.com/stories/igor_orozovic_ofiko/3941942419218404837?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MWpxejI1czE0NHpmcg==
Ne, pro mě opravdu ne.
Pro mě he to nevzdělaný bezcharakterní blb
PAN nevzdělaný bezcharakterní blb.. :-)
Tvl. ty seš dobrej matroš, zastávat se takovýho magora, co není schopen normálního slušného chování. A jen tak na okraj, bylo to auto jeho nebo ne? Co si myslíš, v každým případě dvakrát lhal.
Připomenete někdo, co znamená zkratka PAN?-)
Pohrdání, Arogance, Nezodovědnost?
Nebo je to jinak?-)
Ty požaduješ nenavážení se do Turka, a sám prezidenta dehonestuješ urážlivým přívlastkem guma. Člověče, zamysli se nad sebou.
A co Pávek je? Byl si na vojně?
Na vojně jsem byl, ale pochopení podstaty mého příspěvku je asi nad tvé mentální možnosti. No nic no....
To je marný, on spolu s prsty přišel o zbytek mozkových buněk
Tobě jsem tuším už jednou odpověděl že za to může alkohol. Prsty do toho netahat.
Ano, ten může za "smrt" mozkových buněk často.
Jo souhlas. Beru to na sebe, i když v tom vidím velké ovlivnění okolím. I táta pije.
Je to vidět
Je! Je...ale třeba kamarád začínal na trávě a teď už jede tvrdší drogy. A ten to hodil ve volbách pirátům...chápeš to?! Pirátům! Spíš než mne by jste měli řešit tyhle lidi. To je strana která co se troleni (snad co melou v televizi vážně nemyslí) týká strčí motory do kapsy.
Ve vládě se chovali rozhodně lépe, než vejfukáři
No to rozhodně! Stavební zákon to byl Bartošovo majstrštyk a vyhození z vlády to už je jen taková volovinka. Perfektní.
Docela by mě zajímal psychologickej rozbor lidí, kterým imponuje Turek. Přijde mi to jako hrozně zajímavý studijní materiál.
https://dfens-cz.com
můžeš studovat dosytosti.
Vesnickej kluk v ksiltovce s 25let starym golfem s nalepkou nofear na rezavych zadnich dverich.
A pak ten co se vypracuje z opravare stroju v JZD na delnika v 20km vzdalene automotive tovarne a koupi si pasika v dechtu…
Oba exemplare si v kvetnu davaji na auto ceske vlajecky a jsou naramne pysni na vysledky v ceckovem preboru v hokeji. A abych nezapomel, volant jako maji v ruce, ne jako zensky…:)
ještě jsi měl napsat, že kdyby se líp učil, mohl být jako ty... Ta diskuse nebyla o tom kdo komu imponuje, ale o nehodě kde míru zavinění posoudí policie. Je mi tady z toho na bletí.
Omlouvam se, ale jenom nechapes vlakna. Tady ta diskuze byla doslova o tom kdo komu imponuje. Staci skocit o prispevek vyse.
Jinak k vine toho dementa - podle me, kdyby po bouracce rekl “Bylo to neprehledny, jezdim tam pravidelne, znacene uplne nahovno (a mel by uplnou pravdu) zazmatkoval jsem a zustal jsem v levem pruhu jako spousta dalsich aut a pak to poslal doprava. Sanitku jsem nevidel a neslysel, asi jel rychle. Omlouvam se, prijimam pokutu.” Tak neni co resit a ac si myslim, ze zrovna on je totalni zm*d, tak neni duvod, aby se kvuli tomu vzdaval politickych funkci.
Ale protoze lze kudy chodi, vytaci se jak nedospelej tupej fakan, tak mu celkem preju, at ho v tom zase poradne vykoupaji. Protoze prave kvuli tem lzim ma tahnout kam slunce nesviti…
Btw. jeho lzi “zachranil jsem zivot ridici, odbocoval bych doleva tvl.” muzou imponovat jenom dalsimu idiotovi jeho kalibru…
Btw. kdysi jsem propadnul, k tomu lepe se ucil… :)
V práci mám kolegu, který má snad Turka i doma na plakátě. Je to typický autičkář co má doma starýho bavoráka a několikrát týdně s ním jezdí na místní myčku pokecat s ostatníma autíčkářema :D
je potřeba si najít pořádný vzor a koníček. Auto j e potřeba přeleštit alespoň 2x týdně aby neklesala jeho hodnota :-)
:) Tvl co tam chceš rozebírat. Tam to vypadá nějak takto.
Můžeš mě rozebírat. A někdy před zimou až bude víc času ti klidně vyplním nějaký dotazník.
Byl. A?
kdo je pávek?
https://www.nasepraha.cz/petr-pavel-mel-kryci-jmeno-pavek/
Aha, takže nic.
No hlavne, ze teď mame vládu StBaku, Slováků a Japonců.
Takže pohoda:D.
Říkám že jsme národ retardu. 40 let po revoluci a premiér kovanej bolševik a prezident kovanej bolševik....nám pomoci není.
Tak vzhledem k tomu že Petru Pavlovi bylo o revoluci čerstvě 28 let tak to zase tak kovaný bolševik nebude :-)
ale bude kovanej. předsedou ZO KSČ nebyl kdejakej pobuda. to už musí být prověřený ze všech stran. a navíc ten 1968... to už musí být rudý do morku kostí... toto jsme si na náměstích v 1989 nevycinkali!
Předseda Základní organizace byl normální čouda. To bylo pár lidí. A schvalovat musel každý, kdo nechtěl být ze strany vyhozen.
Nejvíce prověření z prověřených zpracovávali a vyhodnocovali data celého státu v prognostickém ústavu, ne?
Tak naštěstí toho komančopresidenta vyrovnává předseda vlády, takže naše republika není v ohrožení hordami z východu a reputace naší republiky v Západním světě stoupá.
Zvláště ve Francii
Kování bolševici bezne pracuji ve vysokých funkcích v NATO.
Ty jses fak tele.
https://www.postavy.cz/karel-pavek/
Ten samej hnus jako Bureš. Jeden sedí ve Strakovce a druhej na hradě. Doplň si sám.
Jestli tohle neumíš rozlišit, tak ti není pomoci.
Bohuzel.
Neumím. Jeden komouš ti vadí druhej ne. Nevím čím tebe Pávek zaujal, ale pro mne jsou s Burešem stejní. Nebo je ti buřt jejich minulost a vadí ti v něčem jiným.
řešit 5 let minulosti a dalších 30 vynechat je poměrně na palici - gratuluji
I vrah bude pro mne vrahem třeba za 40 let. Pro tebe ne v pohodě.
a koho že to zabil?
jinak teda a debil bude pořád debilem
Zaujal mně tím, že si to koketování po revoluci odpracoval. V NATO a Jugoslávii udělal pro obraz ČR ve světě vynikající práci. Díky práci v NATO je jeden z aktuálně nejznámějších a nejuznávanějších Čechů v zahraničí. Do současné situace, kdy máme válku v Evropě nejlepší volba. Pořád mu jde o ČR, její bezpečnost a pozici ve světě.
Bureš si nic neodpracoval. Je to slovenský ekonomický migrant, který sem po revoluci přišel rozkrást co se dá. Jejich firma je dlouhodobě známá jako STB projekt s kterým pokud to jde nechceš mít nic společného, protože jejich obchodní praktiky byly dobře známé. Pro ČR nikdy nepracoval, jenom ji zneužíval. Neměl problém se zištně vzdát slovenského občanství a převléknout kabát. Za vznikem politické strany byla chamtivost, aby si zajistil co nejvíc státních peněz pro svoje firmy. Jeho oligarchický systém může za kvalitu života v ČR a zneužívání dotací EU. O ČR mu nikdy nešlo a nepůjde. Je to Slovák, ČR mu je jenom zdrojem peněz.
Prostě ještě pořád žijeme v době, kdy se i schopní lidé se socíkem ušpinili. Bez těchto lidí tu bude až další generace. A tak si můžeš vybrat jak se k tomu ušpinění kdo postavil a jak si ho odpracoval.
Pavel je nejznamenjsi cesky politik v zapadnich bezpecnostnich strukturach.
Kdyz koncil ve vedeni NATO a odchazel, vytleskaval ho barak…
JJ to video znám. Já to mám český hrdina versus zbabělý slovenský kojot.
V posledním slově bych jedno písmeno změnil.
Ale, příznivci slovenského stbáka a zloděje palečkují.
A nebo slovensky je to prostě cicina.
Vše bych ti argumenty vysvětlil ale bylo by to na dlouho. Vyhrál bych tu minusový závod (což pořád věřím že se mi jednou povede) ale smolit tu příspěvek hodinu nebudu. Třeba jestli se někde na kole potkáme u rumu rád vše vysvětlím. A pozor...Trumpa vytleskavaji taky :) a je s ním místní UA větev v míru?
No jo, můžeš, ale nechceš. To už se tak stává různý lidem životě často. A pak stejně často brečí.
Naposledy jsem brečel v roce 2004 na Euro. Tak osedlej hřebce a někam vyjedeme a můžeme pokecat. Nebaví mne datlit do mobilu.
To je výhoda internetu a tohoto fóra, není potřeba se přemisťovat stovky kilometrů na pokec. Tak se nestyď a per to sem. Navíc si můžeš pokecat s vice lidmi najednou.
A to jsi před tou nehodou jel taky jako egoprase?
https://www.instagram.com/reel/Da0MR85sXym/?igsh=OHN3YzIwYTZwcjQ2
a celé je to všechno jen proto, že micinka nesehnal hlídání..
Babišovi ruply nervy. Za Turkovu nehodu prý může Macinka. Lítá si po summitech a Filípek si zatím dělá, co chce
https://az247.cz/babisovi-ruply-nervy-za-turkovu-nehodu-pry-muze-macinka-lita-si-po-summitech-a-filipek-si-zatim-dela-co-chce/?fbclid=IwY2xjawTEtjVleHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEe7EEhYaLVRgtPXO-rruuPI5B6JyiSfgD65qZ-oSmo4hkl0sVX0o4PL8kSHB0_aem_FVEesOsGdjQIKHoE2BGb-g
Snad se ty fotky seřadí správně
Tohle jsem zkopíroval z diskuze na idnes:D.
Jak to podle Turka skutečně bylo.
Hned poté, co jsem daroval rolexky smrtelně nemocnému dítěti, sundal ze stromu koťátko, protože mám 2 a půl metru, mi volal primář nemocnice. Nějaký pacient nutně potřeboval krev. Jelikož jsem absolvoval desetitisíce odběrů a mám univerzální modrou krev po mém praprapraprapra...dědečkovi Karlu IV., okamžitě jsem si od kamaráda půjčil svoje auto a vyrazil na pomoc.
Všechno šlo hladce, ale vtom se přede mnou objevila křižovatka, kterou zfušovali pražští Piráti. Sekundy ubíhaly, auta stála v kilometrové koloně, psi se chovali divně. Takže jsem ani vteřinu neváhal a strhl auto do levého pruhu, který rozhodně nebyl odbočovací. Šlo přece o život.
V tu chvíli to do mě ve 330 napálila téměř neviditelná fabie s lehkovážným řidičem, který zrovna popíjel druhou lahev vodky a jak se později ukázalo, pospíchal krást lidem krev.
I přes palčivou bolest zad, která zhoršuje moji angličtinu, jsem ihned po nehodě přispěchal k pachateli nehody. Měl odřenou ruku, tak jsem provedl Heydrichův manévr, tracheotomii, a nakonec vyvázl pouze s těžkými zraněními. Seběhly se ke mně všechny kolem procházející ženy. Ty s trojkami a výš jsem si naložil do auta a zachránil i toho pacienta v nemocnici. Všechno dobře dopadlo.
Řidiči „sanitky“ jsem zachránil život, v odbočovacím pruhu jsem nejel, tvrdí Turek
A ta částka taky nesouhlasí. Ten člověk si do oprátky prostě vleze sám, mně už jenom kafíčko.
Řekl bych, že bude veselo. Tedy mohlo by být, pokud to začne zajímat orgány. U fanoušků Motúrka žádnou sebereflexi nečekám
https://www.facebook.com/share/p/1HX6o5USGx/?mibextid=wwXIfr
Myslím, že nikdo v moderní historii CZ neměl takový potenciál jako Filip. Potenciál tvorby vtípků
Po Praze koluje zaručená zpráva že Turek je z toho venku, na vině je špatně dopravní značení a ten šílenec ve fábii
Tak ještě k tématu dopravní nehody.. byla otázka času, než někdo adaptuje tohle :)
https://x.com/JirkaPlachtas/status/2080332096824889667?s=20