Dopravní nehoda
Macinka: Turka se nevzdám. Je nehorázné, co se mu děje, mají z něho obrovský strach
Když ho miluješ, není co řešit.. :-)
V klidu. Počkejme na závěr policie. To je tak celé, co se k tomu dá říct.
V klidu to podla mna nie je. Aj keby bol zaver policie, ze za nehodu moze plne auto s majakmi, slusny clovek by sa stiahol. Minimalne za ten prejazd pruhom kde nemal pokracovat rovno.
Aby mohl jet doleva, tak musí jet v daném místě celkem dost dlouho rovně - přejet prvně koleje a pak může zabočit doleva.
Opravdu klid, počkejme na závery šetření.
Je to tak.. proto pro jistotu jel nejen doprava, ale i doprava blikal, aby bylo kazdemu jasne ze pojede kousek rovne a pak doleva ;-)
I kdyby udělal před nehodou tisíc přestupků s danou bouračkou to nesouvisí. Taky jsem před 30 vlítnul do obce na ceduli 70 (to se ještě v obci jezdilo 60), tak nyní můžu za všechny dopravní nehody, které se mi stanou?
V klidu. Počkejme na šetření policie.
Pokud bys tou sedmdesátkou někoho sejmul, tak by to asi nějaký vliv mělo. Jinak je to tvrzení demagogie, protože u Turka to přímo vedlo k té nehodě. Dá se asi celkem úspěšně tvrdit, že kdyby dodržel předpisy a neprasil, tak se nehoda nestane. A jinak jasně že budeme čekat co policie a případně soud, co jinýho nám asi zbejvá?
"co jinýho nám asi zbejvá?"
já bych věděl.. :-)
Za tohle nám myslím Fíla nestojí, to bych si nechal až na Babiše.
Mohlo to dopadnout hůře, viz analýza na přiloženém obrázku.
Klasické zahlcování falešnými údaji.
tohle spíš vypadá na sofistikovanější ironii, někdo si zatrolil aby zjistil kdo se chytí.. protože tohle nikdo nemůže myslet vážně :-)
Může být, ale už jsem potkal větší hovada.
Obávám se, že se pleteš. Prostě hrdina a zachránce.
Sudokopytník je to.
když vidím ty snímky jak fabie dělá uprostřed magistrály trojitýho odpíchnutýho rittbergera tak nechci ani domýšlet jak by to vypadalo, kdyby se tomu řidiči život zachránit nepokusil.. prostě frajer jak hovado..
existuje přísloví, že když šlápneš do hovna, je dobrý si ho ještě nerozmazat po kalhotách, ale zdá se, že filípek zaujal taktitu pomazat, vyrochnit a ještě ochutnat.. a micinka mu ho ještě hodí do mikrovlnky, ať má správnou teplotu.. Jak se píše v komentářích, tohle snad musí být další Kazmův projekt, protože jinak to snad ani není možný. A pak že je okurková sezona :-)
Když půjdu soustružit na manuál s dlouhým rukávem, náramkem z fesťáku, s hodinkama a vlající metalovou hřívou, nemůžu se divit, když mě to namotá.
Když pojedu jak dement odbočovákem, navíc při změně místní úpravy, pak to napálím v no controlu rovně, přičemž výhled do strany mám hodně omezený, soudě podle toho kamerového záznamu, tak je celkem logické, že na vozidlo s právem přednosti v jízdě nebudu umět zareagovat. Ale nevím, nezávodil jsem s dvanáctiletýma děckama...
Ano, odvolejme i policii
To vyřeší max pokuta, nikoho nesrazili.
Aha, a proč blikal pravým blinkrem? Protože chtěl jet doleva?
Turek měl už na začátku v plánu se všemi vydrbat a jet rovně, tak to prostě je. Je to jeho klasické arogantní a vulgární chování vůči všem a všemu, včetně jeho garáže na mošty. Kdyby zůstal stát v koloně pro směr jízdy rovně, kde na začátku už viděli a i slyšeli auto pod majákem, nic by se nestalo. Navíc lže i ohledně vlastnictví auta, takže Turek .... . :)
To odbočení platilo vždy do téhle ulice ne?
Pro odbočení za koleje tramvaje jsem to nikdy nepovažoval.
Toto se líbí uživateli Bureš, všechna media teď budou týden řešit turka a on bude mít zase chvíli klid na svoje levoty.
Veřejne bude vyhlašovat že jestli to zavinil turek tak byměl odstoupit z funkce loutkovodiče na ministerstvu životního prostředí. co se dá dělat potom mu vymyslí nějakou jinou. Já jsem zvědav jak tohle nakonec dopadne, přece jen ten řidič fábie s majákem jel jako hovado na to v jakém byl místě a na povinnost že nesmí nikoho ohrozit tak nějak zapoměl, kdyby tam přes tu křižovatku jel 40 tak by ta ztratil tak 3s a musel by být schopen reagovat na to že ten mercedes nebrzdí, je to tam jednosměrné měl primárně kontrolovat auta přijíždějící zprava.
O tom že turek nedodržel přikázaný směr jízdy a neumožnil vozidlu s právem přednosti v jízdě projet o tom se nemusíme vůbec bavit :-)
Tutůrek tady má nějakého fanatického podporovače, samý paleček dolů na kritiku. Jestlipak je to ten samý východoněmecký sprinter, co tohle dělá u podpory Ukrajině.
Palečku, Turek je bezmozek a ty s tím nic neuděláš.
Tak, že je bezmozek to je asi jasné (skoro)každému. Že jezdí jak hovado, to asi taky nikd moc nebude rozporovat. Nicméně opravu si nejsem jistý, kdo nese v tomto případě vinu. Protože ten "dochtor" jel v protisměru, neměl puštěný maják, jel jak největší prase. Počkal bych si na výsledek šetření.
ta Fábie nejela v protisměru ale po tramvajovém pásu, měla puštěný maják a houkala.
To že řidič té fabie jel jako hovado v místě kde to bylo naprosto nesmyslné to je pravda a proto si myslím že to nakonec bude plichta. A na tom se bude točit turek že to nebyla jen jeho vina a tak neodstoupí
Máme tu dohodu že auta s modrým majákem můžou jezdit rychle, kvůli záchraně životů a majetku.., skoro všichni na té křižovatce to pochopili...
Ano pochybili oba, Turek ho měl vidět a měl ho pustit rozhled tam je, auta ve dle něj stála na zelenou, auto dávalo světelné a zvukové signály na jednom videu z vnitřku auta které stálo na červenou to bylo jasně slyšet.
Řidič fábie je rychle a evidentně nebezpečně.
A Turek zas jel někde, kde neměl vůbec co dělat.
Ano i ne, vlastně prasárna byla jen to že evidentně jel nebo teda chtěl jet dále rovně a tím vlastně objet ty řidiče kteří byli ve správném pruhu, kdyby jel doleva třeba směrem na Mírák tak by se tak jako tak potkal s tou houkající fábií, i když možná by to bylo bývalo o pár cm vyšlo
A jses si jistej, ze to odbočení platí směrem na Mirak, což stejně nejde projet, nebo jak to bylo vždy, pouze sem do té ulice?
Leda Lublanskou, pokud je někdy průjezdná.
Tím směrem slouží Rumunská.
To odbočení nikdy nebylo za koleje.
Obávám se, že teď to je odbočení až za koleje.
Vypadá to tak.
To bude asi vytvářet zajímavé situace, protože ta křižovatka není ucpaná snad jen v noci.
Vlastně už tu jednu situaci mame.
Je pravda, ze v rumunské zase něco kutali, ale uz by to mělo být cajk.
ano teď to jde, teda podle těch žlutých šipek.
Mno, jel rovně podle přenosné dopravní značky. Přikázaný směr jízdy rovně - vlevo.
Přenosná značka nebývá zabetonována přímo do chodníku a není na ní většinou některý ze směrů přeškrtnu, jako v tomto případě ta levá šipka rovně :-D
Žluté vodorovné značení má přednost, vrať řidičák.
Žádné vodorovné značení nemá přednost před svislým.
Ono je tam i to svislé.
Ale samozřejmě, svislé má přednost.
Ty první.
Ta značka je vidět jako přeškrtnutá a vlevo (ne na tomto záběru) je několik přenosných (ta na kterou odkazuješ není, leda by byla přenosná i s kusem chodníku), které říkají něco jiného. K tomu i žluté vodorovné značení s přikázaným směrem.
No teď se o tom dohadují a ten značkový zmatek dávají dohromady. A přešrtávají, co přeškrtnuto být má. Těch másel tam bude spousta.
Jsem zvědavý jak to dopadne.
Jinak je to jen mediální lynč, který má zakrýt něco podstatně horšího - např. schválení Chat Control naší skvělou opozicí.
Tvl a je to venku. To nemůžeš jen tak propálit, že to bylo celé nahrané, aby "chat kontrol" prošla. Si nebyl na školení?
Myslím, že o Palečkovi je jasno.
Značeno na druhé straně u Turka.
Proč lžeš? Tady nejsi na Novinkách.
V protisměru?
Vůbec ti to nevadí, že lžeš?
Další hranatý bezmozek?
To je Paleček všeobecný, ve všech vláknech ;-).
Neřeš. Pouze vysírač.
Jo ale mohl by admin omylem zveřejnit co je to za kre.tena :-)