Zdravím všechny vím že toto není fórum o koloběžkách ale snad to nikomu nebude vadit, kamarád má e-koloběžku úplně novou w Tec teneur 10" za 14 tisíc Kč a za tu cenu to je takové všelijaké ne úplně špatné ale konstrukce nic moc tlumiče to nemá jen plus že to jede 40km/h a rád bych aby jste mi max do 25 tisíc Kč doporučili podobnou 15 Ah a tlumiče to MUSÍ MÍT nic s menší baterií nebo bez tlumičů mě nezajímá
PS: nepište mi ať si za tu cenu koupím radši kolo koloběžka se dá složit a vleže i na šatnu třeba ale kolo ne (menší riziko krádeže) děkuji všem
To je vůbec hroznej produkt. Vůbec nechápu kdo by si tohle měl kupovat. U ebiku bych chápal, že někdo kdo už nemůže rozumně jezdit, tak si to pořídí. Ale nevím kdo by si tohle pořizoval kvůli zdraví. Takovýhle s.račky dělají z normálních lidí vypasené líné lemply.
Nemluvě o tom, že tohle je bike-forum a ne uz-nevim-jak-to-mam-udelat-abych-se-nemusel-vubec-hybat.cz
Hah všichni takoví ubrečení a zakomplexovaní :-D viz fotka koloběžky (i elektro) se ŘADÍ mezi kola tak nevím o co vám jde :-D a jo vy chudáci nemáte jen tak na vyhození 30 litrů :-D
*,,Ministerstvo uvedlo, že pro to, aby byly koloběžky považovány za jízdní kola a mohly tak být používány i na cyklostezkách nebo v pěších zónách (při místním povolení), musí splňovat několik základních parametrů. Jejich maximální rychlost nesmí přesahovat 25 km/h, případně po dosažení této rychlosti by se měl motor vypnout. Další omezení platí pro výkon, který by neměl být vyšší než tisíc wattů. „V žádném z případů však koloběžky nesmí být používány na chodnících,“ uvedl úřad.
Pokud uvedené omezující podmínky koloběžky nesplňují, zákon na ně podle ministerstva pohlíží jako na motorová vozidla. V takovém případě pak nesmí ani do pěších zón, jejich uživatelé by navíc měli mít řidičské oprávnění."*
Hele, zkus to raději jinde, tady ti pšenka nepokvete. E_koloběžkáře valná většina lidí (včetně mě) nemá moc ráda, bo jezdí jak pomatený, u nás v Praze dost často opilý, ve dvou, příliš rychle a navíc pokud možno po chodníku, kde se oni cítí bezpečněji. :-(
elektrická koleběžka je z mého pohedu naprostá kravina, kolo za 500 z bazaru udělá stejnou službu a namusím ho cpát do skřínky protože ho nikdo nebude chtít ukrást. Asi to má smysl pro lidi co někam spěchají mají málo času a málo místa, ale někam spěchat je naprostá kravnina. Ptát se na elektrokoloběžku na bike-foru je jako ptát se na holky na gay foru.
Tento příspěvek vyhodnotili uživatelé jako nekvalitní nebo ofenzivní, a proto se nezobrazuje visibility
Ahoj, uvažuju o e-koloběžce... Když jsem se díval na nabídku, je toho docela dost... Tak nevím, jakou značku zvolit. Hledám super poměr kvality a ceny. Jak to vidíte vy, prosím? Můžete třeba doporučit spolehlivého prodejce?
Dá se vybrat e koloběžka, která by zvládla i náročnější terén jako polní cesty, kde je sem tam i nějaký kámen. Jak je to z hlediska výkonu a dojezdu? Když je koloběžka výkonnější, tak potom spotřebovává při jízdě víc energie?
Tento příspěvek vyhodnotili uživatelé jako nekvalitní nebo ofenzivní, a proto se nezobrazuje visibility
Když jsem vybírala elektro koloběžku, tak jsem chtěla něco cenově rozumného. Vybrala jsem nakonec terénní koloběžku od els-moto. Koloběžka je skvěle vybavená, má silný motor a dlouhý dojezd, což mi umožňuje užívat si své cesty po městě naplno. Její design je elegantní a moderní, což se mi líbí, a také je skvěle vyvážená a snadno ovladatelná.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Tak s tím běž mezi dvě půlky...
Sice víš že to není forum o koloběžkách, ale přesto máš neochvějnou touhu se tady na koloběžku ptát. To je nějaká úchylka tohle?
Co je ještě horší jako E-Kolo? No přece E-Koloběžka :D
To je vůbec hroznej produkt. Vůbec nechápu kdo by si tohle měl kupovat. U ebiku bych chápal, že někdo kdo už nemůže rozumně jezdit, tak si to pořídí. Ale nevím kdo by si tohle pořizoval kvůli zdraví. Takovýhle s.račky dělají z normálních lidí vypasené líné lemply.
Nemluvě o tom, že tohle je bike-forum a ne uz-nevim-jak-to-mam-udelat-abych-se-nemusel-vubec-hybat.cz
Jak si tu kolostojku kup.
Hah všichni takoví ubrečení a zakomplexovaní :-D viz fotka koloběžky (i elektro) se ŘADÍ mezi kola tak nevím o co vám jde :-D a jo vy chudáci nemáte jen tak na vyhození 30 litrů :-D
Tak teď si tomu nasadil korunu.
Zatim tu brecis akorat ty:)
Das ist chaos!! :))
Snad už jsi pochopil, zamkni vlákno a běž trapnit jinak.
tvl, po ,,Těžký život biocyklisty" druhé kvalitní vlákno za jeden den, made in Frýdek-Místek.
Ne, já je na vyhození přímo za takovou kravinu nemám... ;o) Tedy ani nechci mít... To je raději dám potřebnějším...
Aby to bylo zakonem brano jako kolo s dopomoci, nesmi to jet vice jak 25 km/h.
*,,Ministerstvo uvedlo, že pro to, aby byly koloběžky považovány za jízdní kola a mohly tak být používány i na cyklostezkách nebo v pěších zónách (při místním povolení), musí splňovat několik základních parametrů. Jejich maximální rychlost nesmí přesahovat 25 km/h, případně po dosažení této rychlosti by se měl motor vypnout. Další omezení platí pro výkon, který by neměl být vyšší než tisíc wattů. „V žádném z případů však koloběžky nesmí být používány na chodnících,“ uvedl úřad.
Pokud uvedené omezující podmínky koloběžky nesplňují, zákon na ně podle ministerstva pohlíží jako na motorová vozidla. V takovém případě pak nesmí ani do pěších zón, jejich uživatelé by navíc měli mít řidičské oprávnění."*
Zdroj
Porsche forum:
Ahoj, sice je tohle forum o sporťácích, ale chtěl bych se vás zeptat, jestli nemáte tip na ofci v kombíku.
Cože, vy jako nemáte jen tak na vyhození 30 klacků? Uplakánci! How dare you! Ofce se řadí mezi závoďáky! A jezdí za 5!
Jak jsi namachrovaný, tak jsi blbý. V tebou dodanám výbliktu nevidím ŽÁDNOU zmínku o koloběžce na elektrický pohon.
Když myslíš
https://www.google.com/amp/s/www.garaz.cz/clanek/potrebujete-ridicak-na-motorova-kola-a-kolobezky-21005987%3famp=1
Buď jsi debil nebo troll. V obou případech bys měl jít do zádele.
Hele, zkus to raději jinde, tady ti pšenka nepokvete. E_koloběžkáře valná většina lidí (včetně mě) nemá moc ráda, bo jezdí jak pomatený, u nás v Praze dost často opilý, ve dvou, příliš rychle a navíc pokud možno po chodníku, kde se oni cítí bezpečněji. :-(
https://www.ctyrkolky-pitbike.cz/kolobezka-chopper-72v-1600w-iii-red
Trochu pres rozpocet, to dosetri jeste.
elektrická koleběžka je z mého pohedu naprostá kravina, kolo za 500 z bazaru udělá stejnou službu a namusím ho cpát do skřínky protože ho nikdo nebude chtít ukrást. Asi to má smysl pro lidi co někam spěchají mají málo času a málo místa, ale někam spěchat je naprostá kravnina. Ptát se na elektrokoloběžku na bike-foru je jako ptát se na holky na gay foru.
E-kolobezka za 25k???? To jako vazne? Ja myslel ze to stoji tak 5k vzhledem k tomu, jaka je to *****....
Doted jsem koukal na e-kolobezkare jako na blbecky, ted na ne budu koukat jako na blbecky co vyhodili nesmyslne prachy...
Koloběžky jsou dneska out, kup si samovyvažovací elektrickou jednokolku, s tím můžeš i po chodníku.
Ahoj, uvažuju o e-koloběžce... Když jsem se díval na nabídku, je toho docela dost... Tak nevím, jakou značku zvolit. Hledám super poměr kvality a ceny. Jak to vidíte vy, prosím? Můžete třeba doporučit spolehlivého prodejce?
A když to valí 40, má na to řidičák...?
PS: Překvapilo mě vlna negativních reakcí na eKoloběžku, když tady ostatní jako offtopic řeší nože, topení, a investice :-)
Za mě je eKoloběžka čistý dopravní prostředek poslední míle místo starého auta = potřebuji pár věcí v krámě, na vlak to mám 3 km a pak jedu do práce.
Jsem samozřejmě pro dodržování pravidel a slušnosti vůči ostatním, co používají silnice nebo cyklostezky
Dá se vybrat e koloběžka, která by zvládla i náročnější terén jako polní cesty, kde je sem tam i nějaký kámen. Jak je to z hlediska výkonu a dojezdu? Když je koloběžka výkonnější, tak potom spotřebovává při jízdě víc energie?
Když jsem vybírala elektro koloběžku, tak jsem chtěla něco cenově rozumného. Vybrala jsem nakonec terénní koloběžku od els-moto. Koloběžka je skvěle vybavená, má silný motor a dlouhý dojezd, což mi umožňuje užívat si své cesty po městě naplno. Její design je elegantní a moderní, což se mi líbí, a také je skvěle vyvážená a snadno ovladatelná.
Takhle se na to musí...
https://polar.cz/zpravy/novojicinsko/novy-jicin/11000044076/elektrokolobezku-vyhodil-z-okna-zabranil-tak-pozaru-v-dome