produkt má cenu max 51, ale není ani za těch 51 nijak oslnivý. tak to na nějakou chvíli onálepkuješ za 113, počkáš a pak k tomu přilepíš bombastickou velkou nálepku "SLEVA 50 procent". A on se pak někdo chytne jen na tu nálepku..
Tak všichni tady píší, jak za ty prachy seženou daleko lepší kolo, ale zatím je tady za podobnou cenu odkaz jen Cube a Sabro ( což za mě není ani v jednom případě zásadně lepší varianta než MMR )....Tak dejte tazateli nějaké konkrétní tipy a nenechávejte si je jen pro sebe:-)
No takhle Ti to povím - já osobně nic nesháním, takže zase tak moc nepískám - ale pár provařenejch shopů jsem si projel a zásadně lepší gravel za 50 jsem prostě nenašel...A proto vznáším dotaz, když tady tedy každý píše, že sežene mnohem lepší, ať tedy nahodí konkrétní tip ( protože i já můžu hledat špatně, že ) - Ano Focus, který je prakticky za stejně a v totožné výbavě, tady je - to máš pravdu...
Tak předně si myslím, že zakladatel vlákna je nějakej dost vypečenej marketér.
Taky by mě u MMR zajímala průchodnost gum. Zadek se zdá tak nejvýš 45mm. Za mě je to jen další konfekční, černý kolo... Za 51k, asi OK, ale asi by se našly zajímavější kusy.
Jinak na ofiko španělskej stánkách MMR cena 2500 EUR
Taky sjem si toto kolo pořídil. Za mě cena dobrá.Karbon + nejvyšší mech.sada shimano GRX 820+ relativně slušná kola DT swiss 1800,váha lehce přes 9 Kg. Za mě v poho :)
Cena super. Nevim proc nekdo resi kolik je uvedeno pred slevou. A co si budem, gravel je gravel a tam ty slevy nelitaj tak jako u MTB. Moc toho lepsiho za ty love nebude, ani v nemecku.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
zkusenost nemam, ale ta cena je velkej ulet
Za 113 000 Kč kolo s lankovým řazením a alu základními koly, to je asi nějaký překlep.
Po slevě ( s uvedeným kódem ) je za 50t...
Za 51 už je to jiná písnička. Jen by mě zajímalo, kde se vzala u budget značky MMR ta cena 113 000...
produkt má cenu max 51, ale není ani za těch 51 nijak oslnivý. tak to na nějakou chvíli onálepkuješ za 113, počkáš a pak k tomu přilepíš bombastickou velkou nálepku "SLEVA 50 procent". A on se pak někdo chytne jen na tu nálepku..
nic, co by nedělaly supermarkety dnes a denně.
Co by jste mi poradil v této výbavě za podobné peníze?
Děkuji
Za 51 je to v pohodě.
Napr Sabro.
No tak to nevím teda...
jak se píše výše, jsou i jiné modely v různých výprodejích. možná i tohle za 50 není špatný.
ale já jsem pouze reagoval na tu cenotvorbu - že přestřelit a pak dát bomba slevu přitahuje pozornost lépe, než rovnou dávat normální cenu.
Furt je to kravina. Kolem tyhle ceny jsou kola na AXS sadách, když se posnažíš...
Tak všichni tady píší, jak za ty prachy seženou daleko lepší kolo, ale zatím je tady za podobnou cenu odkaz jen Cube a Sabro ( což za mě není ani v jednom případě zásadně lepší varianta než MMR )....Tak dejte tazateli nějaké konkrétní tipy a nenechávejte si je jen pro sebe:-)
gemini pískne a hned se vyrojí minimálně pět slevových akcí. Máš tam minimálně lepšího Focuse.
No takhle Ti to povím - já osobně nic nesháním, takže zase tak moc nepískám - ale pár provařenejch shopů jsem si projel a zásadně lepší gravel za 50 jsem prostě nenašel...A proto vznáším dotaz, když tady tedy každý píše, že sežene mnohem lepší, ať tedy nahodí konkrétní tip ( protože i já můžu hledat špatně, že ) - Ano Focus, který je prakticky za stejně a v totožné výbavě, tady je - to máš pravdu...
Tak předně si myslím, že zakladatel vlákna je nějakej dost vypečenej marketér.
Taky by mě u MMR zajímala průchodnost gum. Zadek se zdá tak nejvýš 45mm. Za mě je to jen další konfekční, černý kolo... Za 51k, asi OK, ale asi by se našly zajímavější kusy.
Tak marketér nejsem????
Jen jsem chtěl znát názor na toto konkrétní kolo, poněvadž jsem doteď jezdil pouze na "horákovi."
Děkuji všem za rady a podněty.
MRX Apex ASX se dá pod 50:
https://www.profilshop.cz/konfigurator/gravel/?id=231
Jak široký gumy vezme MRX?
Zatím nevím, je to novinka, ještě jsem ho neměl v ruce. Ale podle fotek s 38mm gumama tam je místa ještě dost.
Novinka? vypadá jak činský katalog přes 5 lety, ten design se moc nepovedl.
Naprostý souhlas - to už je snad hezčí i ten Corratec dole ( který je asi 15. variace na stejný rám )...
No ten je taky hnusný jak prdel :D
45mm
Ještě by se dalo toto
https://www.bikemax.cz/corratec-allroad-c2--seda--2025/
Jinak na ofiko španělskej stánkách MMR cena 2500 EUR
Taky sjem si toto kolo pořídil. Za mě cena dobrá.Karbon + nejvyšší mech.sada shimano GRX 820+ relativně slušná kola DT swiss 1800,váha lehce přes 9 Kg. Za mě v poho :)
Cena super. Nevim proc nekdo resi kolik je uvedeno pred slevou. A co si budem, gravel je gravel a tam ty slevy nelitaj tak jako u MTB. Moc toho lepsiho za ty love nebude, ani v nemecku.