Hardtrail do 40k
Kolo vypadá moc hezky,jen ten popis,kdybych měl kupovat,je dost strohý.Jaká je tam patka,osy boost?Nejsem znalec,tak podle foto nepoznám ročník,tudíž těžko pak odhadovat geo....No melu.....Ještě že nejsem ve fázi koupě:-)
Docela by mě zajímalo kolik lidí by dokázalo dat popis do inzerátu, aby jsi byl spokojen, já třeba vůbec netuším jaké mám na kole osy, ořech patku atd... Za mě přitomno funguje neřeším jezdím a užívám si
Tak ono by stačilo napsat, jakej je to model a rok :-)
Hele už mě ta diskuze přestává bavit. Všechny detaily má frajer ve zprávě včetně modelu, roku, data pořízení atp.
A kdybych byl já detailista, tak se ptal na specku komponent, ne model kola. Tady ten nekonečný komentář co se asi očekává jako reakce je v aktuální situaci bezpředmětný.
Hele v poho, to nebya žádná negativní reakce na tebe.
Byla to odpověď na otázku, co napsat do inzerátu, aby byl někdo spokojenej, když nevíš,jaké máš osy, ořech atd ...
Tak jsem na to napsal, že model kola by stačil, z toho zjistíš rám, geometrii, jakou to má patku a třeba s jakýma zápletama se to dodávalo, podle toho vydedukuješ třeba i ořech.
Mě osobně je to celkem jedno, když by mě to zaujalo a bylo pro mě aktuální, prostě bych napsal zprávu ...
dělá machry a hajzl má na chodbě
JJ,jako spousta domácností