Kola Maxbike - výhrady.
musim jit behat, budu se tesit na dalsi vyplody tve chore mysli:) Myslim ze trocha pohybu by ti taky prospela. Ikdyz ted me napadla takova teorie...Ze on ti nekdo zprelamal hnaty?(nedivil bych se) A ty ted nemuzes najizdet treti milion kilometru na svym maxbiku, nudis se a pises tady ty bludy? Ale jen pokracuj, je to smutny, ale je to dneska nejlepsi zabava...;)
utikat od debaty, to se nedela :) to ti jeste vyctou
Kdepák .. jsem to čekal .. so též jiného, když dojdou argumenty ..? :-) j.
ano prziteli pod palbou tvich brilantnich arumentu nikdo neodola. divim se ze se tu s nimi vubec bavis? !-) j.
Chlapče, dotyčného, za kterého se vydáváš, znám, jako sám sebe a vím, že tak primitivní vyjadř
Asinus manebis saecula saeculorum !
holt nemuze kazdej celej den sedet u kompu:) ale uz sem zpet pripravenej se smat!
Já už v 13 h měl 40 km za sebou .. zaspals, studente ..:-) J.
Jo, mám obě ruce 3x zlomené, proto ani CapsLock extra neřeším .. a jestli Ty tvrdíš, že jsi zastáncem násilí, pak nemáme spolu co jednat .. Když neumíš čestně uznat porážku a přiznat pravdu, tak použiješ násilí .. No s takovámi názory běž mezi své BForisty.. chybí vám logika, slušnost a objektivní pohled na názory jiných .. a mnoho dalšího .. Umíte argumentovat jen jen silou, .. když rozum spí a intelekt chybí .. Zařadil ses mezi primitivy, co neuvažují hlavou, ale svALY .. bĚŽ RADĚJI ZVEDAT ČINKY A TRÉNOVAT KARATE .. :-) j.
SUper dalsi zarez!
A opět tu pro tebe mám jednu nabídku, se kterou jsem přišel už několikrát. Když se ti mezi náma nelíbí, vypadni :) Není nic snažšího...
netvdim nikde ze jsem zastancem nasili, to sis zas nejak zajimave vydedukoval. Kdyby sme si to prohodili, napsal bys, ze te osocuju z toho co si nikde nanapsa, at ti tu ukazu a ty to vyvratis, ze? :D napasl sem, jen, ze bych se nedivil, kdyby ti nekdo zprerazel hnaty, na ze to schvaluju, ikdyz....:)
Jo .. a není zranění, které by mi mohlo zabránit v jízdě na kole .. I se zlomenou nohou jsem jezdil .. a bez rukou úplná sranda .. :-) J.
Jsi proste hrdina!