Kola Trek
Nevidel jste nekdo na netu obrazky TREKu pro rok 2009? Ja je nikde jeste nenasel a touhle dobou uz vetsinou byvaly... Zajimaly by me jak silnicky, tak MTB, prichazi, doufam, cas na inovaci vozoveho parku :-)
Nemate nahodou nekdo nejake indicie, jak bude vypadat pro pristi rok cena Treku v Kc? Jestli nam nahoudou nezlevni, kdyz za posledni rok spadnul USD z 20 na 15 Kc... Stejne me prekvapuje, ze co pamatuju, tak TREK 8500 stoji cca 70 000 Kc a to v takovym roce 2005 byl USD za 25 Kc :-)
A VOTOM TO JE :-( !!!!
Na brettonskym webu si můžeš stáhnout info o "akci", mají tam cos - údajně zlevněno.
Ač mám Treka (ale MTB), a neměl jsem s ním nikdty problém, přijdou mi drahý. I v tý "akci".
Takovouhle akci maj, co pamatuju, kazdy rok, plati ale jen nejak do unora, nebo tak nejak.
stačí guglit:).Kdyby někdo našel silničky,pleas:)
Diky, ja hledal hlavne 8500, protoze si chci koupit tenhle ram, a jsem zvedavejm, jak bude vypadat model 2009, jestli vzit letosni nebo pockat. Asi pujde hlavne o design, geometrie je uz leta stejna...
A ty silnicky by me taky zajimali, premyslim, ze bych si nejakou koupil a po letech si zase zkusil, jak je na asfaltu :-)
8500 - bude bílá..někde jsem viděl fotku.
K těm cenám viz tohle
"Oni rádi platí"
Tak to je dobry duvod, co jim taky zbyva, ze? Ja osobne na znacku nehledim a kupuju co nejlevnejc - hlavne obleceni, radsi si koupim pet neznackovych tricek po 80Kc nez platit nejaky Next za par set, to at si strci za klobouk. A elektroniku jedine pres net.