Kolo do kopců
Tvl, co to sem poslední dobou leze za exoty..To je jak přes kopírák. To jsi někde vyčetla, že když máš blbou otázku ohledně kol, tak je nejlepší se zaregistrovat na BF a ptát se tam???
+1
To nejsou exoti, to jsou trollové, kteří se pak při četbě odpovědí skvěle baví :-))).
Si to asi pletou s tim hentým fejsbůkem.
A od čeho tu tim pádem je fórum ?! Od toho abych se mohla zeptat zkušených lidí.
Pokud ti ma otázka vadí, neni nic lepšího než toto vlákno nevnimat, neodpovidat a dal se věnovat svému, nemyslis? Usetris si mnoho nervů ;)
Přesně takhle zmínění trollové reagují na kritické příspěvky... ;~)
běžná praxe tady je, že přihoďíš fotku v plavkách, bez toho to nepůjde-)
když ono se na tvoji otázku nedá jednoznačně odpovědět! Nevíme kolik toho na kole najezdíš, jakou máš kondici, jakou hmotnost, jakým terénem budeš spíš jezdit, jestli budeš honit kondici nebo na kole relaxovat, kolik do toho chceš vrazit peněz...atd.
Já jsem začínal na silnici-galuskách i pár závodů jsem si zajezdil..a teď už jezdím jen na MTB-už nehoním průměr a s druhými cyklisty se neporovnávám. a na MTB se mně líbí právě jeho univerzálnost-mohu jezdit po cestách (rozbitých okrskách, orlických bunkrovkách)-tam , kde bych na galuskách zažil peklo...Občas hupsnu na nějakou lesní pěšinku ,,jindy připojím nákladní vozík na kterém mám spacáky, karimatky a věci pro 2 lidi.
to vše se dá na MTB díky rozsahu převodů zvládnou a vyjet se dá v podstatě vše na pevném povrschuí (navíc mám dvě sady kol-jednu s plášti 26x1,5 -silniční a druhou "horskou" 26 x 2 s terénním vzorkem)...
Tak to seš pašák, že na MTB zvládáš asfalt, panelky a občas nějakou pěšinu, to se jen tak nevidí, drsňáku...
Pořád lepší než jen psát idiotské komentáře bez obsahu.
Tak je jasný, že na tebe nemám, Ty píšeš dvoustránkový komentáře bez obsahu :)
Může být. Ale v mém případě je to pak pravděpodobně jen z důvodu neschopnosti, zatímco Vy pravděpodobně píšete nikomu neužitečné komentáře záměrně, jen aby jste si do někoho píchl. Ale jak už jsem psal - pokud Vás to uspokojuje...
Tak píchání mě uspokojuje, to přiznám bez mučení... Tebe asi ne, tak bleješ ty svý výblitky, no, každej máme něco.
A koho ne :) krome 3022, ten ve volnym case studuje zbytecny nesmysly a pak je namatkou roztrusuje po netu, vetsinou bez vztahu k predchozimu tematu diskuze. Vzdycky si vzpomenu na
nechápu , co na tom je tak "obdivného" ? prostě jezdím na MTB všude...
já tady sděluji svoje osobní zkušenosti..dost dobře nechápu , proč má tady někdo potřebu se stále do někoho navážet!
Exot jste Vy, když dokážete psát takhle blbé reakce. To že někdo něco neví a zeptá se, je normální. To asi jen Vy jste "mistr světa".
:D neuveritelny