Chlapci z RB by si meli sednout a rict si jestli to ma takhke cenu. Kazdej rok se na to nakonec koukam a rikam si ze uz by to mohlo dopadnout bez vetsich kontroverzi. Naopak se ta zumpa stale prohlubuje. Priste nebudu blbej a pujdu radsi spat.
At radsi nic neokecavaj, i kdyz dosah na netu by to melo obrovskej. Kdyz vidim Bendera kterej tam je dle zaberu na porotu nejvic slyset, tak to cely nechapu uz vubec.
Vyhoukaného Bendera osobně nechápu protože sám je bývalý jezdec trialu takže nechápu proč by protěžoval který má blíž k Freestyle BMX. A bylto on kdo právě on patřil k těm kteří dávali bezhlavý pekla, teda spíš nedávali.
Ale co si budeme říkat ono dokud to bude o sledovanosti tak se to jen tak nezmění. To by jim třeba museli na další ročníky lidi odříkávat účast a ohrozit tak sledovanost.
pravda, jakou motivaci teď může mít Godziek přijet riskovat život za rok, když předvedl dokonalou jízdu na absolutním limitu a stejně to nestačí. O Brendogovi raději nemluvě...
Viděli jste nějaký jeho videa? Jasně, že pojede. Bere to tak, že tam nakopou to nejlepší, co chtějí a zajede tam co nejlíp. A pak ani známka nějaký zahořklosti nebo tak.
Umět já jet tak z 10% co on a rozhodčí mě každoročně takhle zaříznout, tak *****, kudy chodím. A to za ním stojí prakticky všichni fanoušci.
Jasně, že pojede, Vyšle tam nejlepší FR jízdu a zase se bude psát: "Brendog was robbed"
Přesně, je to dost smutný. Jako ne že by Semenuk nezajel parádně a neměl skill jak nikdo, naopak. Jenže v rámci rampage ta jízda prostě byla na jistotu a na triky. Minimálně ti tři zmiňovaní posouvali možnosti, co se dá na kole dát, ale spíš jsou za to potrestáni.
A proč Semenuk v prvním kole spadnul? Jako souhlasím, že sudí prioritizovali slopestyle nikoliv freeride, ale jak Semenuk zvladnul ten pád v prvním kole, šel do druhého vlastně jako jediný, počkal na okýnko bez větru a šel do toho naplno znova, to teda max obdiv a vlastně z toho udělal daleko větší show....
Mno nevim, na mě to byla tak moc velká show, že jsem šel radši spát než 2 a půl hoďky čekat, jestli něco bude :) a spadl, protože se mu nepovedl trik, to se prostě občas stane. Jako já si myslím, že i Semenuk je v tomhle trochu oběť, protože on to taky vyslal hodně dobře, jenže nějak tam neměl nic, z čeho bych si vyloženě sednul na zadek.
já Vám nevím, ale Semenuk to posouvá dál, stejně jako Brendog, Godzi, TvS a ostatní... jen si představ dělat něco celý život na jednu stranu a pak to vyslat z dropu jako hovadu na druhou nepřirozenou stranu? Nepochopitelný. Obdobný jako Emil ve slopestylu.
Za mě to vyhrál oprávněně, kdyby Godzi neohranil dva skoky, byl by první on. To že TvS a Brendog měly být 3/4 je už jiná diskuze a porovnání toho co se diskutuje - freeride vs freeslopestyle...
Triky na opačnou stranu nejsou o tom, že je celý život dělal na jednu stranu a teď zkusí druhou. A dělá je vcelku dost slopestylových závodníků i v čechách pár. Takže tím zase moc ten sport neposunul. TvS dal myslím největší frontflip z dropu, Szymon zase backflip (myslím teda) z dropu plus pár dalších věcí a Brendog zase jel lajnu, na kterou všichni čuměli s otevřenou pusou, včetně ostatních jezdců.
oproti jiným nejel až tak velké věci, ale motal spoustu triků na menších a nejvyšejpovanějších věcech a jel je roboticky přesně. Toť vše. Pro mně osobně zábavnost nula - v měřítku Rampage.
Kdyby motal tejlo pres hlavu celej zivot do prava, a ve finale ho vyslal poprve do leva tak reknu no do *****! Ale maj to naskakany jak cinsky gimnasti na vsechny mozny strany.
Tak 2025 asi výrazně míň kontrverzní než loni, i když i tak na mě působí, že se porota lekla, že by mohl vyhrát frantík, že jak viděli první dobrej run od severoameričana, tak ho napálili co to šlo, protože u Zablotnyho těch 97 bodů nevím kde vyhrabali. Nicméně jeho jízda byla určitě nabušená, takže s tím zásadní problém nemám, ale top tři pro mě letos Genon, TvS a Lemoine a Isted výrazně podhodnocen. Oni tam vážně mají něco proto angličanům.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Hmm myslím, že neAmeričanů je tam dost. A pokud ze nerozšlehá tak nečekaně to vyhraje Zink?
No to zas bude...
Kreativita 10/10 :-)
tvl 76? si zas delaji pr_del
Tak jel takovou pohodičku na jistotu...
Jo taky myslim za tuhle originální lajnu jízdu by měl dostat víc.
Pro mě 1 Gotziek, 2 Sorge, 3 Silva.. Mototrial Brit v první pětce moh být.
Nechápu jak se Alba po tom zvednu, crash Zinka nic moc...
.
Já nevím, nejsem odborník, ale včera už mi to přišlo docela smutný.
Chlapci z RB by si meli sednout a rict si jestli to ma takhke cenu. Kazdej rok se na to nakonec koukam a rikam si ze uz by to mohlo dopadnout bez vetsich kontroverzi. Naopak se ta zumpa stale prohlubuje. Priste nebudu blbej a pujdu radsi spat.
Měl si jet na Hon na Lišku s Pankáčem a spol. :)
Pokud porotu úplně nevyměněj lepší to nebude pač věk, chemie alkohol...
By mě zajímalo jestli jako minulý rok bude video, kde to porota bude dodatečně okecávat.
Jsem plachej lidi. Honit lisku budu radsi doma.
At radsi nic neokecavaj, i kdyz dosah na netu by to melo obrovskej. Kdyz vidim Bendera kterej tam je dle zaberu na porotu nejvic slyset, tak to cely nechapu uz vubec.
Je nejvíc slyšet, ale nejvíc mimo :D
Fairclough určitě ne na 1.místo, ale tehle výsledek je od poroty ubohost.
Semenuk, jo super strojová klasika, ale furt je fr závod, ne slopestyle.
I tak bych ho dal až za Godzieka a Steenbergena..
Gidziekovi to preju jako nikomu jinymu, a kdyz uz se nevynda a povede se mu to, tak je to stejne malo.
Vyhoukaného Bendera osobně nechápu protože sám je bývalý jezdec trialu takže nechápu proč by protěžoval který má blíž k Freestyle BMX. A bylto on kdo právě on patřil k těm kteří dávali bezhlavý pekla, teda spíš nedávali.
Ale co si budeme říkat ono dokud to bude o sledovanosti tak se to jen tak nezmění. To by jim třeba museli na další ročníky lidi odříkávat účast a ohrozit tak sledovanost.
pravda, jakou motivaci teď může mít Godziek přijet riskovat život za rok, když předvedl dokonalou jízdu na absolutním limitu a stejně to nestačí. O Brendogovi raději nemluvě...
Ani bych se nedivil, kdyby Brendog ani Steenbergen příští rok nejeli.
Spíše bych se divil, kdyby jeli.
Viděli jste nějaký jeho videa? Jasně, že pojede. Bere to tak, že tam nakopou to nejlepší, co chtějí a zajede tam co nejlíp. A pak ani známka nějaký zahořklosti nebo tak.
Umět já jet tak z 10% co on a rozhodčí mě každoročně takhle zaříznout, tak *****, kudy chodím. A to za ním stojí prakticky všichni fanoušci.
Jasně, že pojede, Vyšle tam nejlepší FR jízdu a zase se bude psát: "Brendog was robbed"
mám právě pocit, že se vyjádřil ve smyslu nebo i napřímo, že už příště nepojede
Ani známka zahořklosti? No letos nevím: https://www.pinkbike.com/news/brendan-fairclough-releases-statement-after-finals-run-at-red-bull-rampage-2024.html Každopádně jsou v tom peníze a $100,000 za vítězství není málo.
pro ty lidi je to často "zaměstnání"....
To by mě zajímalo jako moc....
Přesně, je to dost smutný. Jako ne že by Semenuk nezajel parádně a neměl skill jak nikdo, naopak. Jenže v rámci rampage ta jízda prostě byla na jistotu a na triky. Minimálně ti tři zmiňovaní posouvali možnosti, co se dá na kole dát, ale spíš jsou za to potrestáni.
A proč Semenuk v prvním kole spadnul? Jako souhlasím, že sudí prioritizovali slopestyle nikoliv freeride, ale jak Semenuk zvladnul ten pád v prvním kole, šel do druhého vlastně jako jediný, počkal na okýnko bez větru a šel do toho naplno znova, to teda max obdiv a vlastně z toho udělal daleko větší show....
TommyG a Semenuk nastoupili, protože cítili, že se mohou zlepšit. U Godzieka, TVS atd. by to byl zbytečný risk. Navíc v tom větru...
To jo, lidi kolem něj kvůli větru nenastoupili a on tam vyslal perfektní jízdu. Respekt. Ty body si zasloužil, ale Szymon měl prostě dostat víc...
Řek bych že všichni co nenastoupili, měli v lajně ten velkej kaňon gap, narozdíl od semenuka.
Mno nevim, na mě to byla tak moc velká show, že jsem šel radši spát než 2 a půl hoďky čekat, jestli něco bude :) a spadl, protože se mu nepovedl trik, to se prostě občas stane. Jako já si myslím, že i Semenuk je v tomhle trochu oběť, protože on to taky vyslal hodně dobře, jenže nějak tam neměl nic, z čeho bych si vyloženě sednul na zadek.
já Vám nevím, ale Semenuk to posouvá dál, stejně jako Brendog, Godzi, TvS a ostatní... jen si představ dělat něco celý život na jednu stranu a pak to vyslat z dropu jako hovadu na druhou nepřirozenou stranu? Nepochopitelný. Obdobný jako Emil ve slopestylu.
Za mě to vyhrál oprávněně, kdyby Godzi neohranil dva skoky, byl by první on. To že TvS a Brendog měly být 3/4 je už jiná diskuze a porovnání toho co se diskutuje - freeride vs freeslopestyle...
Za mě - ať si ten svůj slopestyle klidně posouvá, ale nechápu, proč to takhle hodnotit ve freeridovym závodě.
já Ti nevím, ale ten závod je takový už posledních pár let :-D
No právě:(
Triky na opačnou stranu nejsou o tom, že je celý život dělal na jednu stranu a teď zkusí druhou. A dělá je vcelku dost slopestylových závodníků i v čechách pár. Takže tím zase moc ten sport neposunul. TvS dal myslím největší frontflip z dropu, Szymon zase backflip (myslím teda) z dropu plus pár dalších věcí a Brendog zase jel lajnu, na kterou všichni čuměli s otevřenou pusou, včetně ostatních jezdců.
Emil Johansson vloni skončil sedmý. Ten slopestyle nebude hlavním důvodem Semenukovo jízdy..
Je,
oproti jiným nejel až tak velké věci, ale motal spoustu triků na menších a nejvyšejpovanějších věcech a jel je roboticky přesně. Toť vše. Pro mně osobně zábavnost nula - v měřítku Rampage.
já bych na Semenuka nebyl až tak přísnej:-)
jeho stopa opravdu kontrast oproti Brendogovi, u kterýho nebylo chvílema jasné, jestli se neztratil :-)
Kdyby motal tejlo pres hlavu celej zivot do prava, a ve finale ho vyslal poprve do leva tak reknu no do *****! Ale maj to naskakany jak cinsky gimnasti na vsechny mozny strany.
:-D
Podle mě už to dělaj schválně:(
Jako nějaký running joke? Se tomu všichni pak zasmějou ;)
Každopádně na sítích to pak má tak desetkrát větší dosah, než kdyby normálně vybrali nejlepšího;)
To jo, ale ty prachy od RB dostane vítěz, ne Brendog.
Nojo, zas ta fraška :-) Je nějaké veřejné promítání v Praze a okolí, nevíte?
skoda ze sobotu :/ vzdy to byvalo piatok, nie?
Podle mě
Nejlepší freeride Brendog
Nejlepší slopestyle Semenuk
Nejlepší flow/obtížnost Godziek
Nemuzu najit seznam porotcu. Abych se teda podival co tam je za pacoše.
Ferry a Cox mi nic nerikaj, jinak asi vedi o cem. Ale nekdo jim musi davat "noty" jak to pojmout.
Zink nakonec "jen" 6 zlomených žeber a natržená plíce.
https://www.pinkbike.com/news/cam-zink-recovering-from-six-broken-ribs-and-collapsed-lung-after-rampage-crash.html
Krasnou slopestylovou lajnu maj pro letosek v Utahu. Tak doufam ze uz to tentorkrat Godziek zanda na jednicku.
Hlavne zdravicko vsem zucastnenym.
Kdo je Janelle Soukup pánové?
Tvl ten Adolf Silva, ten se nechutně rozštípal...odletěl vrtulí, tak teď jen mu držet palce.
Tak 2025 asi výrazně míň kontrverzní než loni, i když i tak na mě působí, že se porota lekla, že by mohl vyhrát frantík, že jak viděli první dobrej run od severoameričana, tak ho napálili co to šlo, protože u Zablotnyho těch 97 bodů nevím kde vyhrabali. Nicméně jeho jízda byla určitě nabušená, takže s tím zásadní problém nemám, ale top tři pro mě letos Genon, TvS a Lemoine a Isted výrazně podhodnocen. Oni tam vážně mají něco proto angličanům.
Emil už sdílel nějaké info o zdravotním stavu.
https://www.pinkbike.com/news/emil-johansson-shares-injury-update-after-being-airlifted-during-finals-at-red-bull-rampage-2025.html
Tak jeden už ťapká!
Tak Adolf Silva necítí nic od pasu dolů.
a ještě odkaz na PB