Čověče, já teď viděl nějaké video od kamarádů jak jim jezdí děcka (cca 10 let), a pokud tahle generace bude na bf, tak to bude přesně jak říkáš. Jen to nebude ten humor :-D
Tak 2025 asi výrazně míň kontrverzní než loni, i když i tak na mě působí, že se porota lekla, že by mohl vyhrát frantík, že jak viděli první dobrej run od severoameričana, tak ho napálili co to šlo, protože u Zablotnyho těch 97 bodů nevím kde vyhrabali. Nicméně jeho jízda byla určitě nabušená, takže s tím zásadní problém nemám, ale top tři pro mě letos Genon, TvS a Lemoine a Isted výrazně podhodnocen. Oni tam vážně mají něco proto angličanům.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
Hmm myslím, že neAmeričanů je tam dost. A pokud ze nerozšlehá tak nečekaně to vyhraje Zink?
No to zas bude...
Kreativita 10/10 :-)
Nojo, zas ta fraška :-) Je nějaké veřejné promítání v Praze a okolí, nevíte?
skoda ze sobotu :/ vzdy to byvalo piatok, nie?
aha, ale zeny idu uz dnes :O
Ženy?!!! Wtf
To jsou nějaké trestankyne ne? Na smrt
Někdo musí vyzkoušet jestli trasa funguje. Žena nebo kanárek...
No, jenže ony budou zkoušet asi spíše jen něco.
Ale jsem zvědavy. Snad to nebude takový trapas jako ženy v lyžařských fr závodech.
co čekáš tvl že budou dělat? pojedou na pohodku, sem tam beko :-))) žádné velké věci stylem: hlavně se z tá výšky na exponovaných místech nepos_rat
edit: za mě zuper výkon a klobouk jakoprase
Hmm, tak tohle vypadalo o dost líp než jsem čekal.
Tak to cajk a velký obdiv.
2 beka, pár větších dropů, nic co by nedal průměrný bajkforista s prstem v nose. :-)
Čověče, já teď viděl nějaké video od kamarádů jak jim jezdí děcka (cca 10 let), a pokud tahle generace bude na bf, tak to bude přesně jak říkáš. Jen to nebude ten humor :-D
Pokud se podíváš na bajk školku co má třeba Pepa Dreslera a co se doučují dospělý mladší 40, tak bych takový optimista nebyl. :-D .
Jak říkáš, to co teď jezdí děcka na Kopřivné... Za pár let to bude úplně jinde.
Přesně
samozřejmě na ebajku nebo na silničce s ráfkovejma brzdama , má to lepší flow
A s pivem v druhe ruce
Psal tu někdo něco o pivě? :)
tak pro bike-forum je úroveň Rampage zatím příliš nízká, dokud se jedná o v podstatě gravelový závod, tak není důvod na něj jezdit
Ale taky Goomes byla jinde než ostatní, natěší tě první a zbytek se opravdu snažil jenom přežít.
Podle mě
Nejlepší freeride Brendog
Nejlepší slopestyle Semenuk
Nejlepší flow/obtížnost Godziek
Nemuzu najit seznam porotcu. Abych se teda podival co tam je za pacoše.
Ferry a Cox mi nic nerikaj, jinak asi vedi o cem. Ale nekdo jim musi davat "noty" jak to pojmout.
Zink nakonec "jen" 6 zlomených žeber a natržená plíce.
https://www.pinkbike.com/news/cam-zink-recovering-from-six-broken-ribs-and-collapsed-lung-after-rampage-crash.html
Krasnou slopestylovou lajnu maj pro letosek v Utahu. Tak doufam ze uz to tentorkrat Godziek zanda na jednicku.
Hlavne zdravicko vsem zucastnenym.
Kdo je Janelle Soukup pánové?
Tvl ten Adolf Silva, ten se nechutně rozštípal...odletěl vrtulí, tak teď jen mu držet palce.
Tak 2025 asi výrazně míň kontrverzní než loni, i když i tak na mě působí, že se porota lekla, že by mohl vyhrát frantík, že jak viděli první dobrej run od severoameričana, tak ho napálili co to šlo, protože u Zablotnyho těch 97 bodů nevím kde vyhrabali. Nicméně jeho jízda byla určitě nabušená, takže s tím zásadní problém nemám, ale top tři pro mě letos Genon, TvS a Lemoine a Isted výrazně podhodnocen. Oni tam vážně mají něco proto angličanům.
Emil už sdílel nějaké info o zdravotním stavu.
https://www.pinkbike.com/news/emil-johansson-shares-injury-update-after-being-airlifted-during-finals-at-red-bull-rampage-2025.html
Tak jeden už ťapká!
Tak Adolf Silva necítí nic od pasu dolů.
a ještě odkaz na PB