Výběr kola
Zdar,
potřeboval bych poradit s výběrem kola. Pohyboval bych se většinou v Beskydech, převážně lesy, kamenné stezky, sjezdy lesem, bordel. Samo taky nahoru za své.
Ve výběru mám zatím dvě kola:
https://www.sportokay.com/de_de/giant-trance-x-1-29-2024-all-mountainbike.html#92=5848
Výška 175cm
Váha něco přes 60kg
Co by tak lépe vyhovovalo? Díky za odpovědi
Trance, do kopce jede stejne mozn ai lepe jak spectral, maestro proste funguje super
Netahá to za pedály? Pedalkick back třeba mně osobně vadí o dost víc, než pohupování zadní stavby.
ne , je to naprosto v poho
Pokud nevyměníš kola+pláště, tak se pořádně nadřeš na obou. Trance je určitě jezdivější, spectral i ve 125 verzi působí jako kladivo.
Vidím, že zatím odpovídají majitelé tranců :-).
Všiml jsem si, že sleva na gianta je jen do dneška
Všiml jsem si, že sleva na duralový, základní, dva roky starý modely nebývá jen dnes? ;-)
Zkusil jsem oboje (kratce), ddto i muj mladoch a oba mame stejne dojmy. Spectral je pocitove linejsi, i kdyz ma mensi zdvih. Maestro na Trancovi proste funguje fajn.
Vyjadruju se jen obecne k ramum, vybavy konkretnich kousku jsem neporovnaval - to jsem linej, sorry.
Nestacila by Trancka bez X?
Jinak v zaloze jsem mel hlavne kvuli cene kdyz by neprosla reklmace Izza GTcko. Hlavne kvuli cene. V nemecku bylo pod pade. Pripadne nejakej Top Fuel…
https://www.gtbicycles.cz/jizdni-kola/horska-celoodpruzena/trail/sensor-carbon-st-pro-g24602u
Takže pokud bych zabloudil třeba na Rychleby, trance bez x by stačil? Sjezdy, které teď jezdím na ht jsou docela prudké...
Naprosto v pohode, jezdim tam na nem vsechno vcetne jestraba, velblouda atd
Jenže to beziksko za cenu toho ikska neseženu. Je na tom x něco špatného?
Ale vubec, proste to stejne s vice zdvihem :) zadnym Trancem neudelas chybu
Tak kolo už mám od minulého úterý doma. Předevčírem jsem ho akorát stihl poskládat a včera nasněžilo, takže jsem ho ještě neprojel. Byly k němu i flipchipy na hlavové složení pro úpravu reach ±5mm
Ano.
Je teda ten trance x v pohodě? 125 už je pryč