jako nic zlom sa ale ani necudujem ze u vas furt vyhravaju od vojny volby bolsevici. (ak teda pominie fakt ze aj tzv. pravica su len umierneny bolsevicj). u nas uz aj vlada pre pracujuceho cloveka sudruha precedu fica dosla na zaklade odporucania protimonopolneho uradu k zaveru, ze je to ***** a podvod na ktory doplacaju kolektivne vsetci a zarabaju len stravenkove firmy a existuje preto navrh na ich zruseie. ale neverim ze to prejde, jak niekto podotkol je to velmi silna lobby a ludia vo vseobecnosti tupci takze by im to hlasy asi neziskalo.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
je
Nepracuji, ale pracoval jsem...
já skočím rovnou k tomu nejpodstatnějšímu a co asi zakladateli jde: byly tam stravenky nebo ne? :)
Slušná debata k tématu :-)
Drobeczech - slusna prace, takhle se sundat par prispevkama uplne sam :-D :-D Byl si jak sablikova v riu :-)
jako nic zlom sa ale ani necudujem ze u vas furt vyhravaju od vojny volby bolsevici. (ak teda pominie fakt ze aj tzv. pravica su len umierneny bolsevicj). u nas uz aj vlada pre pracujuceho cloveka sudruha precedu fica dosla na zaklade odporucania protimonopolneho uradu k zaveru, ze je to ***** a podvod na ktory doplacaju kolektivne vsetci a zarabaju len stravenkove firmy a existuje preto navrh na ich zruseie. ale neverim ze to prejde, jak niekto podotkol je to velmi silna lobby a ludia vo vseobecnosti tupci takze by im to hlasy asi neziskalo.
Ty jo... tak jsem se ani nedozvěděl jak je to v tom decathlonu s prachama a co ty kočky co tam dělaj??? :-D
tak jsem se tam zastavil a ty kočky měly v 90% tak trošku více slušnou nadváhu, resp. zadky jako vrata od chlíva...
tak snad jedině ty stravenky... i když třeba je to prodejna od prodejny, tohle bylo v Praze, tady jsou ty kočky asi moc rozežrané :)))
Protože dostávaji ty stravenky :-)
Škoda ze nedostávají kola, to by byl lepši benefit.
protoze zerou marmeladu :)
no to já občas taky, ale ony si tu marmeládu asi kupují za ty stravenky, ne? :)
tak s tím teda nesouhlasím, u nás jsou perfektní :-)
Ostrava je na tom podobně, asi tam dost vydělávají a mekáč hned za rohem :))
co? budu tam muset skočit to zrevidovat...
rek bych ze Ostrava je v topu..
Zrovna dnes hlasili v radiu,ze nam na SK idu zdvihnut minimalnu cenu gastraca z 3,15 Eur na 3,38,kde na tieto priblble sumy chodia :-D
Ještě že je tady tlačítko Blokovat téma... :/
No a tak maji teda v tom Dekatlonu ty stravenky a baby v leginach nebo ne?
hooodne by ma ***** zajimalo.. naco se ptal zakladajici ucastnik topicu...
Aneb jak ze zamestnance v Decathlonu udelat stravenku :-D To musi mit zakladatel radost, tolik prispevku k tematu :-D
Ahoj, dělá tady někdo v Dekáči v cyklu?
Patrik