Brzdy Formula Cura
Uvazuju o jejich koupi a dnes jsem procetl asi 8 recenzi, ktere jsem nasel. V podstate nikde na nich nenasli opravdu vyznamne minus. Nastaveni vzdalenosti paky od riditek je zpatecnicke, ale to se nastavi a uz se na to nesaha. Nekde psali, ze nejsou az tak vykonne, ale kdyz staci na svetak ve sjezdu... A potom jeste zminovalo narocnejsi vycentrovani nez treba u Shiman, u kterych je vetsi mezera mezi deskama.
A nějaký plus proč je brát?
Tam byl?
Velmi dobra davkovatelnost, staly bod zaberu, vaha.
pokiaľ viem tak na sveťáku v zjazde sa ale testovala 4 piestiková verzia...
Tak to jsem nepostrehl. Ja si pamatuju vic nez rok stary clanek na Pinkbiku, kde mel Bruni na kole nove brzdy prave Formula Cura. Ty ctyrpistky jsou aktualni az ted, ne?
no práve tie 4 piesty majú označenie Cura tiež aspoň teda páka je totožná... a Bruni ich mal už dlhšiu dobu nahodené, dávnejšie som zachytil nejaký krátky článok kde sa ešte len špekulovalo čo je to vlastne zač...
Je to mozne. Mne kazdopadne budou stacit i dvoupistky. Aspon bude snazsi centrovani a cisteni.
On je v tom nějaký rozdíl?
Ty dva pisty na jedne strane nemusi vyjizdet rovnomerne, kdyz je v brzdach nejaky bordel.
Moc si nedovedu představit kam by se tam měl dostat bordel, ale budiž. Zrovna tady platí "nelez do toho dokud to funguje". Mimochodem ony rovnoměrně vyjíždět ani nemají ;-)
Moc dobre znam, jak dokazou pisty nerovnomerne vyjizde u dvoupistovych brzd. Ver tomu, ze u ctyrpistovych to lepsi nebude.
.