sdílená objednávka EIE carbon
Nové silniční DT 350 2021+ už v nabídce EIE :-)
Nižší váha, rohatka 36T v základu, počet děr 24.
Použití road/gravel.
Promítne se to nějak do ceny? V konfigurátoru zatím nic není.
Přemýšlím nad koly na jaro na novou silnici, takže to má čas, ale je lepší mít přehled :D
Do cen se spíš promítá kurz dolaru, teď je skoro o 2 koruny níže než před 3 týdny, ale pokles se už bohužel zastavil.
Tomu rozumím, já nechtěl psát zbytečně moc dopředu, kola budou potřeba na jaro, do té doby budou stačit tovární.
Nicméně s tím kurzem si mi nasadil brouka do hlavy.
poslední měsíc - kurz střed, prodej je výš
Koukám na to samé, no uvidíme co snese rozpočet.
Super, takže jsem si před pár týdny objednal kola na MTB 350, protože silniční ještě nebyly, a k tomu za ně dal o pár tisíc víc.
Tomu se říká perfekt tájming :-D
Rovnou objednej záplety na těch nových nábách, původní ani nevybalovat a hned s nimi na inzerci :)
Nasazení novinky nikdo neovlivníme, ale pro Tvůj klid: dal jsi za ně ve vyšším říjnovém kurzu o celých 250 Kč více, než kolik je aktuální cena na nových road DT 350, protože jsi měl ještě slevu ;-)
Za těch 250 Kč tam máš navíc 8 drátů CX-Ray a 8 niplů Polyax Secure Lock v hodnotě cca 700 Kč.
Tomu se říká perfekt tájming ;-)
V klidu, to bylo jen tak pro obecné pobavení :-)
Ale říkám si, že je možná dobrý čas objednat další na těch silničních a ty objednané rovnou přesunout na gravela - drátů je tam dost a ráfek to snese.
To by samozřejmě šlo, máš tam i22 mm hookless a to je v pohodě i na 40 mm gravel pláště - takto vozíme Tufo Swampero 40 mm na starých MTB zápletech LB s i22 mm celou zimu, včetně cyklokrosů sem tam :-)
poslední komentář: 23. 8. 2026 o 2:41