Technické rychlodotazy 8
Pořídil jsem Lezyne ABS Pro Clik hlavu na pumpu a k tomu jsem dokopuil ještě presta/schrader redukci a nakonec i redukci na galuskáč + tělo ventilku: https://ride.lezyne.com/products/abs-1-pro-tubeless-chuck
U té poslední mi ale nejde našroubovat ta M6x0.8 strana snad na žádné tělo ventilku (bez jádra samozřejmě). Má s tím někdo zkušenost?
Nechci být jedovatá, ale všecko jsi rozprodal a teď kvůli ventilku neodjedeš :-D
Ventilky mám Clik, s hlavou pumpy jsem spokojenej ;) Ale tenhle jejich tubeless chuck jsem nepochopil!
Radši se místo těch poznámek podívej, jestli by se ti něco nehodilo :P
Podle toho jejich videa by to mělo fungovat. Jedna strana na ventilek s jádrem, druhá přímo na ventilek bez jádra. Asi máš "špatné" ventilky.
PS: ta Lezyne hlavice má spousty vychytávek, které s Clik jádrem vůbec nevyužijeme :-)
Hele, bez šance. Ta strana s větší dírou má vnitřní průměr závitu 5.25mm. Většina ventilků co mám doma nezačíná závitem, ale je tam hladký kus bez a ten má průměr 5.35mm (matice ventilku pak někde mezi 5.35 a 5.40mm). Tudíž bez šance se dostat k závitu. Muc-Off ventilky pak mají závit nahoru, tam to má tendenci se chytit na první otáčce a pak se to kousne a jde to zkřiva...rozhodně ne hladce. Mno nevím...
Jim napiš na podporu, jaké k tomu doporučují ventilky :-)
.