XT 2008 shadow vs. SRAM x.9
bych řekl, že není důležité co chceš mít vzadu, ale jak chceš řadit vepředu....až pak bych se rozhodoval......jinak nevím jak Schadow vs X9 ale XT 07 vs X-9 pro mě vyznělo ve funkci mnohem lépe pro sram - tužší pružina mnohem lépe řadí dolů a celkově se mi více líbí ten syrový projev sramu oproti takovému nijakému u shimana, ale to je jen osobní prefenrence, co je objektivnější, tak to je to, že X9 je poměrně výrazně lehčí.....
ty seš kecka shadow ma 225gramu a x9 227gramu xD xD xD
vždy´t jsem napsal, že nevím jak je na tom ta schadow......
asi neumim číst ale napsals "X9 je poměrně výrazně lehčí....." ???
oproti přehazce XT 07, kterou mám doma a se kterou můžu porovnávat.....jsem myslel že seš dost inteligentní na to aby sis to domyslel :oD
ok mam napad konec fightu roud X lister na to si někdy založíme thread ted je primarní dat dobrou radu tady kolegoj :O)
tak tu mu nedáme ani jeden......
proč myslíš ???
vidíš někde na mojem nebo na tvojem kole XT schadow ??????
Ne ale měl sem možnost se sní projet :O) neni prakticky žadnej rozdíl v řazení mezi tou mojí a shadow :O)
kdo by to byl cekal !?!
já ne...ta přehazky je úplně jiná, tak proč by podle předpokladů měla řadit stejně ???
hmm člověk se snaží poradit a vy z toho mate akorát prču :O(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ty s tím honěním gramů ne a nepřestaneš:-)
jsem chtěl napsat něco objektivního....protože to že sram líp řadí mi tu nebude dost lidí věřit a roud tuplem........:o)
ja vim sem rejpal nevim ktera z nich líp řadí obě sou podle mě dobrý a je podle mě jedno kterou z nich člověk da na kole de spíš o to uvažovat zda je technologie shadow přínosem nebo ne...
přínosem pro koho.....pro shimano určitě.....dost lidí to bude chtít zkusit, tak si ji koupí a to je to, co se počítá......
de mi spíš o to jestli je lepší dostat ranu do přehazky nebo do rámu :O(
ja ti to verit budu. Uz to i sam vim. LX jsem vymenil za X.7