Zdarec bajkeři... další díl na mém imaginárním kole je pod otazníkem. Znovu řeším přehazovačku. Měl jsem vybráno xt 2008 shadow... ale po páru konzultací jsem obévil i jemnou výhodu robustnosti sram x.9 ... Kolo chci dodélat na novou sezónu, tak sem hoďte návrhy ;) ať je na´=cem jezdit....... hoj M
bych řekl, že není důležité co chceš mít vzadu, ale jak chceš řadit vepředu....až pak bych se rozhodoval......jinak nevím jak Schadow vs X9 ale XT 07 vs X-9 pro mě vyznělo ve funkci mnohem lépe pro sram - tužší pružina mnohem lépe řadí dolů a celkově se mi více líbí ten syrový projev sramu oproti takovému nijakému u shimana, ale to je jen osobní prefenrence, co je objektivnější, tak to je to, že X9 je poměrně výrazně lehčí.....
ja vim sem rejpal nevim ktera z nich líp řadí obě sou podle mě dobrý a je podle mě jedno kterou z nich člověk da na kole de spíš o to uvažovat zda je technologie shadow přínosem nebo ne...
ja to beru takhle... mam dualy a hydrauliky, když bych chtěl sram => nová přehazka, řazení a brzdové páčky popř. nové brzdy (celkem min 4000 - 4500 tis kč)
Koupil jsem Shadow a docela me prekvapila absence serizovaciho sroubu lanka. Nevim jak to ma SRAM ale ja jsem byl zvyklej serizovat prehazku na prehazovacce a ne na razeni, pac na prehazce na to mnohem lip vidim.
Zda je shadow lepsi nez starsi XT ti nepovi, protoze uz skoro dva mesice nemuzu ze zdravotnich duvodu jezdit a tak jsem to jeste nevyzkousel :-(
XT i X.9 vozim oboje a musím říct, že XT chodí bezva hodně dlouho, jen je pocitově měkčí, nejistější. Sram je trvdý, jistý, surový i po dlouhý době. Opravdu bych jak již zaznělo nejprve odvíjel výběr od toho, co chceš na řidítka.
Otočný rukojeti možná vypadají morálně levněji, ale nedá se nic ukopnout. mechanicky jednoduché, díky tomu životnost dlouhá, bezporuchovost. Sram navíc umí řadit o spoustu pastorků najednou nahoru i dolu, bez zádrehelů, což XT neumí.
No spis jen k systemu shimano vs. SRAM - 3 prehazky shimano v zadnim vypletu nektere z nich 2x, u SRAMu se mi to jeste nestalo, ale je pravda ze shadow XT sem nemel, takze treba to nedela
Já osobně jezdím XT a poslední dva měsíce XT shadow. Docela se mi zamlouvá. Můj názor je, že si nechá líbit tako brutálnější zacházení než klasické XT. Sram jsem však nikdy nejezdil, takže to nemohu srovnat.
Já bych byl pro Sram - prověřená konstrukce (hodně prvků pro 08 z X.0 7), robustnost. Navíc sem někde na nový Shadow četl recenzi a psali tam o nějakym problému s citlivostí řazení - opožděný reakce.
Vezmu to z gruntu:
X.9 versus Shadow - projevem se mi víc zamlouvá X.9, ale mám proti Sramu jinou vítku: když chce člověk něco lepšího, tak má na výběr buď brutálně drahou X.0 nebo dost drahou X.9. Kvalita v podání Shimana je jednoznačně levnější!!
Zásadní nevýhoda Shimana je ale tříindexové řazení na přesmykači. Když má člověk špatnou kombinaci (řazení-kliky-smyk), tak je v řiti. Mám takový pocit, že momentálně tam mířím.
Po krátkém letu přes řídítka jsem zjistil že je stejně náchylná(shadow)jako stará LX na ohlou patku:).Ve velu psaly problém s nepřesností řazení ve srovnání s starou XT který po pečlivějším seřízení zmizel.Dále větší odpor při řazení který je dle mého způsoben absencí jedné pružiny v kloubu u patky a tím pádem nutnosti silnější pružiny proti které tahám lanko(myslím že podobně to má řešen sram).
Pružinka z X.9 (2006) je značně kratší než ta ze Shadow
Pružinka ze Shadow je z nepatrně silnějšího drátu
X.9 jde vykuchat lehce, Shadow skoro vůbec (nechci jí zničit, tak jsem se to toho nepouštěl moc silou..)
Takže moje prvotní doměnka, že X.9 má silnější pružinu je mylná. Moje druhá déměnka, že pružinka v Shadow půjde lehce vyměnit je rovněž mylná. Prozatím tedy experiment končí.
Zasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání zajímavých akcí a novinek e-mailemZasílání dárků a možností výhodnějšího nákupuZasílání Akce týdne
Vyber si, prosím, o které informace máš zájem:
Jednou za týden/měsíc posíláme souhrn toho, co je na MTBIKERu nového. Nikdy neposíláme reklamu ani jiný spam.
K narozeninám a svátku Ti budeme posílat drobný dáreček s možnostmi výhodnějšího nákupu a občas posíláme e-mail s akcemi na zboží, které by Tě mohlo zajímat.
Jednou týdně posíláme souhrn naší Akce týdne a občas posíláme e-mail o speciálních akcích a novinkách v našem e-shopu.
Dávám společnosti MTBIKER community s.r.o., se sídlem 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, souhlas k zasílání bezplatných informací podle specifikace uvedené výše a se zpracováním mých osobních údajů pro tento účel. Můj souhlas je dobrovolný a beru na vědomí, že mám právo jej kdykoli odvolat v sekci Nastavení e-mailů. Zároveň potvrzuji, že jsem se seznámil(a) s informacemi v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
check_circle
error
MTBIKER používá cookies
Soubory cookies používáme na zabezpečení funkčnosti webu a na personalizaci obsahu. S Tvým souhlasem je budeme používat k měření užívání webové stránky, k personalizaci a na zobrazení relevantních reklam a informací. Pokud nám udělíš souhlas, můžeš ho zrušit nebo můžeš změnit své preference v sekci Nastavení cookies. Pokud nesouhlasíš s ukládáním cookies, můžeš je odmítnout. Víc o cookies si můžeš přečíst v sekci Ochrana soukromí a osobních údajů.
myslim že to je uplně jedno kterou..... jezdim už přez dva roky starou XT a běhá jak hodinky :O)
bych řekl, že není důležité co chceš mít vzadu, ale jak chceš řadit vepředu....až pak bych se rozhodoval......jinak nevím jak Schadow vs X9 ale XT 07 vs X-9 pro mě vyznělo ve funkci mnohem lépe pro sram - tužší pružina mnohem lépe řadí dolů a celkově se mi více líbí ten syrový projev sramu oproti takovému nijakému u shimana, ale to je jen osobní prefenrence, co je objektivnější, tak to je to, že X9 je poměrně výrazně lehčí.....
ty seš kecka shadow ma 225gramu a x9 227gramu xD xD xD
vždy´t jsem napsal, že nevím jak je na tom ta schadow......
asi neumim číst ale napsals "X9 je poměrně výrazně lehčí....." ???
oproti přehazce XT 07, kterou mám doma a se kterou můžu porovnávat.....jsem myslel že seš dost inteligentní na to aby sis to domyslel :oD
ok mam napad konec fightu roud X lister na to si někdy založíme thread ted je primarní dat dobrou radu tady kolegoj :O)
tak tu mu nedáme ani jeden......
proč myslíš ???
vidíš někde na mojem nebo na tvojem kole XT schadow ??????
Ne ale měl sem možnost se sní projet :O) neni prakticky žadnej rozdíl v řazení mezi tou mojí a shadow :O)
kdo by to byl cekal !?!
já ne...ta přehazky je úplně jiná, tak proč by podle předpokladů měla řadit stejně ???
hmm člověk se snaží poradit a vy z toho mate akorát prču :O(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ty s tím honěním gramů ne a nepřestaneš:-)
jsem chtěl napsat něco objektivního....protože to že sram líp řadí mi tu nebude dost lidí věřit a roud tuplem........:o)
ja vim sem rejpal nevim ktera z nich líp řadí obě sou podle mě dobrý a je podle mě jedno kterou z nich člověk da na kole de spíš o to uvažovat zda je technologie shadow přínosem nebo ne...
přínosem pro koho.....pro shimano určitě.....dost lidí to bude chtít zkusit, tak si ji koupí a to je to, co se počítá......
de mi spíš o to jestli je lepší dostat ranu do přehazky nebo do rámu :O(
ja ti to verit budu. Uz to i sam vim. LX jsem vymenil za X.7
určitě nejdřív vyřeš co vepředu pak co vzadu, já si koupil gripshifta od sramu a dozadu shimano :o))
jinak jak tu někdo psal o tuhosti pružin tak tim sem se řídil já, udajně má sram lepší pružiny jinak bych to neřešil dobrý jsou obě varianty
pokud ovšem nejsi srdcař na sram :o)
ja to beru takhle... mam dualy a hydrauliky, když bych chtěl sram => nová přehazka, řazení a brzdové páčky popř. nové brzdy (celkem min 4000 - 4500 tis kč)
a diky shadow dost usetrim (1500 kč)
takze tak :-)
Proč vlastně shadow a ne obyč XT ?
Koupil jsem Shadow a docela me prekvapila absence serizovaciho sroubu lanka. Nevim jak to ma SRAM ale ja jsem byl zvyklej serizovat prehazku na prehazovacce a ne na razeni, pac na prehazce na to mnohem lip vidim. Zda je shadow lepsi nez starsi XT ti nepovi, protoze uz skoro dva mesice nemuzu ze zdravotnich duvodu jezdit a tak jsem to jeste nevyzkousel :-(
XT i X.9 vozim oboje a musím říct, že XT chodí bezva hodně dlouho, jen je pocitově měkčí, nejistější. Sram je trvdý, jistý, surový i po dlouhý době. Opravdu bych jak již zaznělo nejprve odvíjel výběr od toho, co chceš na řidítka. Otočný rukojeti možná vypadají morálně levněji, ale nedá se nic ukopnout. mechanicky jednoduché, díky tomu životnost dlouhá, bezporuchovost. Sram navíc umí řadit o spoustu pastorků najednou nahoru i dolu, bez zádrehelů, což XT neumí.
No spis jen k systemu shimano vs. SRAM - 3 prehazky shimano v zadnim vypletu nektere z nich 2x, u SRAMu se mi to jeste nestalo, ale je pravda ze shadow XT sem nemel, takze treba to nedela
Já osobně jezdím XT a poslední dva měsíce XT shadow. Docela se mi zamlouvá. Můj názor je, že si nechá líbit tako brutálnější zacházení než klasické XT. Sram jsem však nikdy nejezdil, takže to nemohu srovnat.
Já bych byl pro Sram - prověřená konstrukce (hodně prvků pro 08 z X.0 7), robustnost. Navíc sem někde na nový Shadow četl recenzi a psali tam o nějakym problému s citlivostí řazení - opožděný reakce.
Vezmu to z gruntu: X.9 versus Shadow - projevem se mi víc zamlouvá X.9, ale mám proti Sramu jinou vítku: když chce člověk něco lepšího, tak má na výběr buď brutálně drahou X.0 nebo dost drahou X.9. Kvalita v podání Shimana je jednoznačně levnější!!
Zásadní nevýhoda Shimana je ale tříindexové řazení na přesmykači. Když má člověk špatnou kombinaci (řazení-kliky-smyk), tak je v řiti. Mám takový pocit, že momentálně tam mířím.
Nevíte, kde se dá zjistit váha jednotlivých komponent sady XT 2008???
Po krátkém letu přes řídítka jsem zjistil že je stejně náchylná(shadow)jako stará LX na ohlou patku:).Ve velu psaly problém s nepřesností řazení ve srovnání s starou XT který po pečlivějším seřízení zmizel.Dále větší odpor při řazení který je dle mého způsoben absencí jedné pružiny v kloubu u patky a tím pádem nutnosti silnější pružiny proti které tahám lanko(myslím že podobně to má řešen sram).
Tak tady je první výsledek mého bádání:
Takže moje prvotní doměnka, že X.9 má silnější pružinu je mylná. Moje druhá déměnka, že pružinka v Shadow půjde lehce vyměnit je rovněž mylná. Prozatím tedy experiment končí.
Foto viz
nejezdí už náhodou někdo shadow na dualech?? zkošenosti?